Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייסטה- אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר במרכז ת"א, עברה מולי פייסטה MK1 כחולה, ואני כמעט בטוח, שראיתי עליה מספר "אספנות"! האם יש כבר פייסטה-אספנות בארץ הקודש?8):roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למיטב זיכרוני, שנת הייצור הראשונה שבה נמכרו פייסטות בארץ היתה 1978, וכידוע המכוניות הראשונות של שנת הייצור עולות בד"כ על הכביש ביולי-אוגוסט שבשנה הקודמת - לכן הגיוני שיש כבר פייסטות שתאריך הרישוי שלהן הגיע לגיל 30.

מז"ט.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני יודע, מתי התחילו, השאלה- האם מישהו כבר עשה את זה, מה שאומר, שאכן יש פייסטה מ-78, שעדיין נוסעת, וגם נראית לא רע, ממה שהספקתי לראות!8):-D מישהו מכיר, של מי זה?

אני מכיר לפחות 2 מ-79, שעדיין נוסעות, ומצבן "לא משהו"- אחת תל-אביבית, והשניה ראיתי ברחובות, נידמה לי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לי היתה אחת משנת 77 4 הילוכים בצבע ירוק

יש בחדרה שנת 80 למכירה עם זה מענין מישהו

אני יעביר כתובת

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
למיטב זיכרוני, שנת הייצור הראשונה שבה נמכרו פייסטות בארץ היתה 1978, וכידוע המכוניות הראשונות של שנת הייצור עולות בד"כ על הכביש ביולי-אוגוסט שבשנה הקודמת - לכן הגיוני שיש כבר פייסטות שתאריך הרישוי שלהן הגיע לגיל 30.

מז"ט.

יתכן שאני טועה אך אני חושב שלא תאריך הרישוי הוא הקובע אלא שנת הדגם. כלומר רכב משנת יצור 1978,גם אם עלה על הכביש בחודש אוקטובר 1977 יוכל לקבל סטטוס אספנות רק ב 1.1.08 .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היו בארץ גם פייסטות שנת 75 לדוד שלי הייתה פייסטה שנת 75

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

• תוכן חדש...