Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג!!?!?!

y0da
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 21

ומגיל 16 יש מכונית שאני ממש רוצה

לשכנים של סבא שלי יש מוסטנג ישנה שהוא מת להיפטר ממנה (מהמוסטנג שהם מאסל קאר לא סגור איזה שנה...)

עכשיו האם כדאי לי לקנות אותה ולשפץ אותה? כמה כל הדבר הזה יכול לעלות לי?

ואני לא מתכוון לשפץ אותה שתיראה כמו בסרטים רק שתיסע ותיראה נחמד

האם זה כדאי בשביל קניה ראשונה?

בהמשך אני אביא יותר פרטים בקשר למצב של המכונית עצמה...

פורסם

הכול תלוי במצב הרכב.

אולי אין הרבה השקעה ואולי יש.

אם השכנים מתים להיתפטר מימנה ניראה שיש הרבה השקעה.

זה לא רכב שמיתפטרים מימנו זה רכב שצריך רגשות אליו יש אנשים שמחזיקים מוסטנג וזה כל החיים שלהם (בימיוחד מסוג הישן)

תיהיה בטוח שמהמודלים הישנים קשה לימצא חלקים ויקר לתחזק את הרכב בימיוחד אם הוא מוזנח.

בטח יש ריקבונות, בטח המנוע לא במצב טוב, בטח צריך ישור קוו רציני, והרשימה עוד ארוכה.

אני בטוח שאם הרכב היה מטופל ומושקע כראוי לא היה לך מספיק כסף ליקנות אותו (משמועות שמעתי שהם נימכרות מעל 100 אלף שח)

לגבי השאלה שיפוץ יכול לתחיל מ 5000 שח ויכול להיגמר ב80 אלף ומעלה הכול תלוי במצב הרכב.

בתור התחלה תיקנה משהוא יפני זול תישתפשף עליו ואז תחליט מה הצעד הבא.

רז...

פורסם

כמה תקציב יש לך להשקיע ?

זה רכב אספנות ? (אם כן פורום אספנות יעזור לך מאוד)

בכל אופן אם אתה לא יודע איזה רכב זה ומאיזו שנה אז איך אנו נדע מה לאמר לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...