Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד באותו הנושא, איפה יש קנאפה (חוץ מהמתוקיה מול אנדרי ביפו)

מלבי לא רע בכלל אמור להיות בגלידה ליד הנמל ביפו וגם בגבול יפו בת ים

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אצלי בבית יש מלאבי טוב (הכנה עצמית) אבל הפסקתי כי בחורף כבר מכינים סחלב (עם שוקולד נוטלה)

קנאפה יש בשוק הכרמל, אבל זה לא עם גבינה אלא קנאפה עם מלאבי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אצלי בבית יש מלאבי טוב (הכנה עצמית) אבל הפסקתי כי בחורף כבר מכינים סחלב (עם שוקולד נוטלה)

קנאפה יש בשוק הכרמל, אבל זה לא עם גבינה אלא קנאפה עם מלאבי

מר תומר , אתה יכול לשתף את המתכון ?

לגבי הסחלב , מאיפה אתה קונה את האבקה של הסחלב ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מלבי מעולה ביפו- בפינה של שד' ירושלים ורח' ד"ר ארליך (בפינה הדרום מערבית).

מדובר בבוטקה קטן ממש על הפינה של הרח'.

את המלבי הזה לא אני גיליתי ואת הקרדיט להיכרות עם המקום אני שומר למנהל העל של הפורום, עומר.

המלבי שם יושב טוב במיוחד אחרי מנת מסבחה אצל אבו-חסן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סחלב אני קונה את האבקה בסופר של אחת החברות שנמצאות על המדף, פעם אחרונה נדמה לי זה היה של תלמה.

מתכון למלאבי אני אחפש לך, זה על בסיס חלב. הבעיה היא שאני עשיתי שינוי מסויים במתכון שדורש תמצית מי זהר וחייבים להיזהר עם המינון של זה כי זה מאוד מרוכז, וכדי שתבין, שמתי 2 טיפות על סיר של חמין מלא במלאבי.

תזכור, מי זהר (תמצית) ולא מי ורדים כמו שכולם שמים.

in the face

with a chair

פורסם
סחלב אני קונה את האבקה בסופר של אחת החברות שנמצאות על המדף, פעם אחרונה נדמה לי זה היה של תלמה.

מתכון למלאבי אני אחפש לך, זה על בסיס חלב. הבעיה היא שאני עשיתי שינוי מסויים במתכון שדורש תמצית מי זהר וחייבים להיזהר עם המינון של זה כי זה מאוד מרוכז, וכדי שתבין, שמתי 2 טיפות על סיר של חמין מלא במלאבי.

תזכור, מי זהר (תמצית) ולא מי ורדים כמו שכולם שמים.

מה זה מי זהר ?

ואם יוצאים בהנחה שאני עושה סיר קטן של מלבי ולא איזה ג'רה שמספיקה לגדוד ... ?

חפש אבקת סחלב של אנדרי או ויקטורי , אלה הכי טובים ...!

זה של תלמה סבבה , אבל אלה שציינתי למעלה יותר טובים !!!

אבא שלי תמיד הביא מהצפון אבקת סחלב של ערבים תוצרת שכם , אני זוכר שזאת הייתה להיט ולא היה משהו ששווה לה !

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מי זהר זה תרכיז של נוזל שקוף עם ריח חריף ביותר בתוך בקבוקון זכוכית קטן מאוד, תמצא את זה בחנויות תבלינים.

2 טיפות לבערך 15 קופסאות של מלאבי, לפחות מזה תשים טיפה או קצת פחות אם אפשר

in the face

with a chair

פורסם

תביא את המתכון שתוכל

בעקרון אתה עושה את המלבי מחלב או שמנת או שתיהם ?

אם אתה מעוניין אני אשמח לקבל ממך מספר דוגמיות מלבי :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מלבי מעולה ביפו- בפינה של שד' ירושלים ורח' ד"ר ארליך

מחזק.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ג'מבו ג'חנון, מושב ביצרון.

כל יום בשבת,

מושב ביצרון זה ליד גדרה ויש שילוט בסביבה.

חבר שרשום כאן ביקש להגיב...

:lol:

פורסם

מלבי מעולה ביפו- בפינה של שד' ירושלים ורח' ד"ר ארליך (בפינה הדרום מערבית).

מדובר בבוטקה קטן ממש על הפינה של הרח'.

את המלבי הזה לא אני גיליתי ואת הקרדיט להיכרות עם המקום אני שומר למנהל העל של הפורום, עומר.

המלבי שם יושב טוב במיוחד אחרי מנת מסבחה אצל אבו-חסן.

המלבי שם חזק במיוחד, רק תנסו לאכל מנת כנאפה אחרי חומוס באבו חסן (מלבי זה לילדות וקנאפה זה מה שגברים אוכלי אחרי חומוס)

חוץ מזה מה עם הקנאפה, אין איזה בוטקה מחתרתי איפה שהוא (משהו על בסיס גבינת עיזים)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כוסרעבק יה קקות, אתם לא קולטים איזה דודא עשיתם לי לבקלאוות כנאפה וכל הדברים שאפשר למצוא בעבולאפיה, איפה אני אמצא אתזה ב5 וחצי לפנות בוקר בהרצליה? אה?! סעמק.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

מלבי טוב,בדרך לפלמחים,קנאפה אני אישית לא אוהב,אבל יש ברמלה ,ליד מכולת חסונה ורק בשבתות,לפי תגובות חברים,משהו להיט.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

טוב, אני בור ועם הארץ,

מה זה מלבי?

מה זה כנאפה...?

אני זוכר שבפורום מישהו כתב על סופלאקי :lol::twisted:

מישהו יודע אם יש את זה באזור הדרום? :wink:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...