Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ebay אלקטרוניקה ומכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לפי מה ששמתי לב יש פה הרבה חברה שמתעסק הרבה עם איביי חיפשתי קצת באינטרנט לא מצאתי ספציפית הרבה חומר בנושא אבל ככה בכללי יותר

אני רוצה לקנות לדוג' את השלט של הPS3 (sixaxis) הוא נסחר באיביי סביב ה20 פאונד, ובנוסף יש עמלה של 7-8 פאונד למשלוחה לארץ

האם יעצרו במכס מוצר כ"כ קטן? איך בדיוק עובד כל העניין של המשלוח לישראל איך אני מקבל את זה בדואר\הבייתה צריך לאסוף מאיפשהוא?

איך אני מוודא שהוא לא באמת יעצר לי במכס?

תודה רבה מראש,

אבי.

פורסם

קודם כל יש כמה פורומים לEBAY כמו בYNET או תפוז כדאי להעזר בהם.

חבילות עד 50 דולר - כולל משלוח לא חייבות במס.

חבילות קטנות בדר"כ לא נפתחות והמס נקבע לפי הצהרת השולח.

יש מוצרים שאסורים ביבוא לארץ כגון סמים (מה באמת :oops:) או מכשירי אלקטרוניקה שדורשים אישור, התאמה תקינה וכד. מוצרים לרכב מחוייבים באישור של משרד התחבורה שזה די מסבך את העניינים.

לפני שאתה קונה תוודא באתר המכס שהמוצר מותר ליבוא ולא דורש אישורים מיוחדים.

במידה ואין בעיה המוצר מגיע עד לסניף הדואר שלך או עד הבית בהתאם לסוד המשלוח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למה אתה מזמין בפאונד ולא בדולרים ?

יהיה לך יותר משתלם מבחינת מחיר להביא את השלט מ- EBAY USA ולא מהאתר האירופאי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אם נמכרים בארץ מוצרים זהים, קרי כבר יש להם אישור, אין צורך באישרור מחודש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...