Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון הפיירוול שלי מקפיץ לי הודעות של נסיון התפרצות למחשב.

יש לציין שזה קורה בעיקר כאשר תוכנת EMULE פתוחה זמן רב או במשחק רב משתתפים (כן, אני עדיין בזה...).

במנוע חיפוש ראיתי המלצות שונות לתוכנות נגד סוסים טרויאנים ונגד ספאם, אבל אני מחפש תוכנה מיוחדת וחזקה נגד סוסים טרויאנים בלבד.

כרגע יש לי WINDOWS DEFENDER ו- Lavasoft Ad-aware 6 ואני מרגיש שהן יותר עוזרות לי בכיוון של ספאם בלבד.

הפיירוול שאני משתמש בו הוא של NORTON ואני ממש לא מתכוון להחליף אותו, אני כבר שנים טובות עם פירוולים מהסוג הזה ואני מרוצה, כולל האנטי וירוס, שאחרי כמה סריקות לא מוצא לי שום סוסים טרויאנים.

דרך אגב, פעם היה לי ANTI TROJAN והוא היה בסדר, אבל אחרי כמה שימושים, התוכנה פשוט "נדפקה".

תודה לכל העוזרים וחג שמח !

פורסם

תסיר את כל השטויות כמו ADWARE וכל החינמים האלו, ותשים Panda Internet Security

יש לך שם הכול.

בגרסת 2008 הם פתרו את הבעיה היחידה של הפנדה, צריכת זיכרון.

Omnia mea mecum porto

פורסם

מה הכוונה בספאם?

Ad Aware אמורה להיות בסדר.

אם אתה לא מרוצה - נסה את SpyBot או SpySweeper, למרות שאנטי וירוס טוב יגן גם מפני תוכנות ריגול - דוגמא לאחד כזה, הוא NOD32.

פורסם

Kaspersky Interet Security - ערכה מלאה, מיגון מלא:

- אנטי וירוס.

- אנטי ספיוור.

- אנטי ספאם.

- אנטי האקר.

- פיירוול.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

"ניסיונות התפרצות" למחשב שלך יהיו גם אחרי שתריץ עליו את כל תוכנות "המיגון" שיש ברשת. זה רעש לבן שרץ באינטרנט ושום דבר שתעשה לא יעזור לך נגדו.

אם יש לך פיירוואל, פשוט תשתמש בו כדי לאשר נקודתית כל תוכנה שמבקשת גישה לרשת, וכך תדע מתי תוכנות ריגול (או כל מיני יישומים מוזרים) מנסים להעביר מידע הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכיר את הבעייה,גם אני סבלתי ממנה במשך יומיים.

תוריד תוכנה בשם SPYWARE DOCTOR, תוכנה מעולה שאחרי התקנה מהירה פתרה לי את הבעייה.

אגב,לא תמיד הפיירוול של מייקרוסופט יעיל,וגם תוכנות אנטיווירוס לפעמים לא יעילות מספיק נגד סוסים טרוייאנים או ספייוורים.

המחשב שלי מוגן בפיירוול של מייקרוסופט ותוכנת אנטיווירוס (VIRUS CHASER) מקורית וחוקית,ועדיין המחשב שלי סבל מכמה סוסים טרוייאנים,ורק השימוש בתוכנה שציינתי פתר את הבעייה בשנייה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה על ההצעות על חבילות אבטח, אבל כמו שאמרתי, אני עם נורטון ואני מרוצה.

את ההפיירוול של נורטון אני רק יכול לשבח, או לפחות ככה אני חושב...הוא ממש חזק ובאמת נותן תחושה של הגנה :)

"אם יש לך פיירוואל, פשוט תשתמש בו כדי לאשר נקודתית כל תוכנה שמבקשת גישה לרשת, וכך תדע מתי תוכנות ריגול (או כל מיני יישומים מוזרים) מנסים להעביר מידע הלאה."

ניסיון הפריצה לא מגיע משום תוכנה או קובץ שהפיירול מציין, הוא רק מציין שיש נסיון התפרצות ורושם את ה-IP של הפורץ , זה הכל.

"אגב,לא תמיד הפיירוול של מייקרוסופט יעיל,וגם תוכנות אנטיווירוס לפעמים לא יעילות מספיק נגד סוסים טרוייאנים או ספייוורים."

זה ידוע שאנטי וירוס ממש לא מספק את כל ההגנה הדרושה וסוסים טרויאנים נחשבים נקודת הפגיעה העיקרית שלו :(

AD AWARE היא תוכנה מצויינת לספאם, לא לסוסים טרואינים.

בכל אופן, אנסה את ה-SPY DOCTOR.

אם למישהו יש עוד עיצות אשמח לשמוע, בינתיים תודה רבה לכולם.

פורסם

תקשיב.

דבר ראשון - תפטר מהנורטון !!! הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למחשב זה התקנת נורטון. בטח שהוא לא מגלה לך ווירוסים, נורטון לא מגלה ווירוסים ! הוא לא עושה כלום חוץ מלזלול משאבים ולהאט את המחשב, זה חרא של תוכנה !

דבר שני - KASPERSKY INTERNET SECURITY

תתקין ותכנס ל WALLA, YNET וכדומה, אחרי שתראה איך האתרים האלה נראים בלי פרסומות שהפיירוול המעולה של KASPERSKY חוסם, אתה תבין כמה נורטון לא עושה כלום.

http://www.kaspersky.com

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

"אם יש לך פיירוואל, פשוט תשתמש בו כדי לאשר נקודתית כל תוכנה שמבקשת גישה לרשת, וכך תדע מתי תוכנות ריגול (או כל מיני יישומים מוזרים) מנסים להעביר מידע הלאה."

ניסיון הפריצה לא מגיע משום תוכנה או קובץ שהפיירול מציין, הוא רק מציין שיש נסיון התפרצות ורושם את ה-IP של הפורץ , זה הכל.

שום תוכנה שתתקין על המחשב לא תוכל להפסיק את זה.

בדרך כלל מדובר בבוטים אוטומטיים שסורקים כתובות IP ברשת בחיפוש אחר פרצות ידועות או ילדים משועממים. לפעמים מדובר גם בתקשורת לגיטימית שהנורטון קצת פרנואידי לגביה.

אני לא אגיד לך להיפטר מהנורטון, אבל לפחות תבקש ממנו להוריד את מפלס החרדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...