Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבת ללא קסדה? שלם 200 ש"ח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום החל החוק של קנס ע"ס 200 ש"ח לכל מי שרוכב על אוניים ללא קסדה. מה אתם אומרים? לפי דעתי - מצויין. מה דעתכם?

ומה עדיף קסדה פתוחה (רגילה) או סגורה של אופנוע כבישטח?

***רב ההרוגים בתאונות אופניים - רכב, הם נהרגו מחבלות ראש חמורות...***

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוגזם לדעתי, אמנם תלוי כמובן באיך שיאכפו את זה -

אם יתנו קנסות לכאלו שנוסעים בשוליים של כבישים בין עירוניים \ ראשיים (דהיינו שבמקרה של תאונה הקסדה תעזור להם) אז בסדר.

אבל, כמו שאני מכיר את האכיפה במדינה הזאת - השוטרים בגוש דן הולכים לעשות קופה למדינה על גבם של כל רוכבי המדרכות :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אבל גם ילדים ביום כיפור או נפילות רגילות של כל יום, נגמרות לפעמים בזעזוע מח קשה, ואף נכות... אז תתחשבו גם בזה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אני ממליץ בחום לכולם, לפני שהם מגיבים בשלילה לחוק החדש, לחשוב היטב. אשתי היא אחות במחלקת נוירוכירורגיה. כמובן שבקרתי אותה שם מספר פעמים וגם שומע אני ממנה את כול הזוועות. אין לדעתי שום הבדל בין חוק זה לבין חוק חגירת חגורות הבטיחות. הרי מדוע מחייבים כיום (כיום... כבר הרבה שנים!) לחגור גם מאחור? מדוע דבר טריוויאלי וברור מאליו שכזה חייב להיות מאוגן בחוק? מדוע פרסומות המשדלות אותנו בנושא זה, טוחנות לנו את המוח יום ולילה? ברור שלא יווצר מצב אשר בו כוווולם ילכו ויפעלו על פי חוק, כשם שעדיין יש גנבים בעולם, או פוליטיקאים מושחתים. אבל בגלל זה לא לייצר חוק לטובתנו ולאכוף אותו? הרי איפה שהוא זה צריך להתחיל! ואם מישהו מספיק "חכם" להשוויץ ב "לי-זה-לא-יקרה", אז שידע, כי יום אישפוז סטנדרטי (ללא ניתוח חירום, רק החייאת הבנאדם והחזקתו במצב יציב) עולה עשרות אלפי שקלים. ליום. אני ושאר אזרחי המדינה לא מעונינים לשלם זאת. שהוא ישלם.

כול האמור לעיל קורה משום שהאזרח הממוצע במדינה הוא הכי חכם, יודע הכול ואף אחד לא ילמד אותו. בגלל הגישה הזאת, חבר'ה, נאלצו לחוקק חוק. אוי לבושה שלנו - והידד ליבואני הקסדות.

פורסם

+1

תו אחד, שני תוים, שלושה תוים, ודי.

פורסם

אני אישית לא רוכב,אך לפי דעתי החוק טוב ומוצדק,ישנם המון פגיעות ראש של ילדים שנופלים ליד הבית.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

חוק מפגר.

אני רוכב די הרבה על אופניים(בלי קסדה!!), כביש ושטח. מי זה החבר הכנסת הזה שיגיד לי איך לסוע ועם מה לסוע? אני מספיק בוגר להחליט אם ללבוש קסדה או לא.

גם ככה אם אני נוסע בעיר מה זה משנה אם תהיה עלי קסדה או לא, אם יפגע בי אוטו ב60 אני אמות כך או אחרת.

מה השלב הבא?! לחייב לשחות עם בלון חמצן כי אתה יכול לתבוע.

בקיצר אם שוטר ירצה לתת לי דוח על נסיעה בלי קסדה שירדוף אחרי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מצד אחד זה נכון כי יש הרבה שעושים שטויות ולא לובשים קסדה.

מצד שני כל אחד זכותו להחליט אם הוא ילבש קסדה או לא.

איך זה יתבצע יבוא שוטר לילד בן 6 ויגיד לו ילד שלם כנס רכבתה בלי קסדה?

צודק.מה יקרה במצב הזה..?

פורסם
איך זה יתבצע יבוא שוטר לילד בן 6 ויגיד לו ילד שלם כנס רכבתה בלי קסדה?

:lol::lol::lol:הרגת אותי מצחוק :lol::lol::lol:

כמה זמן לא יצא לי לצחוק ממשהו שקראתי באינטרנט :lol::-P

תודה :wink:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הוא לא יכול, אתה חייב לתת את הקנס למי שביצע את העבירה - אי אפשר ללכת להורים ולבקש כסף מתחת לשולחן.

מעניין כמה פעמים הקנס יכפיל את עצמו עד שילד בן 6 יצליח לחסוך 200 ש"ח, ועוד יותר מעניין אותי מי יצטרך להסביר לו למה הסכום העצום שחסך הולך לקופת המדינה והוא לא יכול לקנות איתו ממתקים לכל השנה :lol:

DOESN'T WORK HARD

פורסם
אממ... לילד יש אולי הורים?!

ילכו להורים ויבקשו מהם את הכסף.

ואז יגררו אותו הביתה בכוח באוזן שהורים ישלמו? ואם ההורים לא בבית

אגב השאלה נשאלה ברצינות. אני חושב שהם לקחו את הרעיון מהסרט "שוטר בגן הילדים" כי מעכשיו ככה יראה כל מגרש משחקים.

עוד שיטה לכסף קל בשביל השוטרים.

רוכבי שטח וכביש כן צרכים לחבוש קסדה כי הסיכון הוא אכן גבוהה.

garage man קסדה בוחרים לפי סגנון רכיבה. רכיבה שטח עדין או כביש/מדרכות קסדת חצי. רכיבה אגרסיבית פריי רייד (מה שאני רכבתי) קסדה מלאה לא פעם היא הצילה אותי משבירה של הלסט.

זה הזמן לפרסם: למכירה קסדת חצי ב30 ש"ח :D

פורסם

אני חושב שאתה טועה.

אם ילד קטן לא חוגר ברכב אז בעל הרכב צריך לשלם קנס, אותו הסיפור.

אני מסכים עם התגובה שהמדינה הולכת לעשות עוד הרבה כסף, למרות שהחוק הזה מוצדק.

• תוכן חדש...