Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסענו, המשפחה ואני, לצפון. בוולקן שלי.

החלטנו לעלות על כביש 6 (שיקול שהוכיח את עצמו כנבון - מאשקלון לעפולה לקח לי לנסוע כשעה ועשרים, ואת כל הכביש עצמו סיימתי ב-40 דק'). הוולקן גמאה את הדרך בנינוחות, במהירות ממוצעת של כ-140 קמ"ש. כיוון שאני יודע שאמא שלי היא יופי של בקרת-שיוט אנושית, הושבתי אותה במושב שמאחוריי, הנהג. במשך כל הדרך אמא לא הרגישה בכלום - אני נסעתי כך בקטעים בהם הכביש היה ריק, והאטתי כשהיה גודש והיה חשש שנהג יצא לעקיפה לא זהירה. רק באחד המחלפים האחרונים - היא שמה לב. :twisted:

אחרי שנרגעה - ניסיתי להסביר לה בצורה הגיונית למה זה לא כזה מסוכן לנסוע 140 - עובדה, היא לא הרגישה כלום חריג או מסוכן. נחשו מה? הצלחתי, חלקית, לרכך את הדעה הקדומה שהייתה לה על מהירות מופרזת. בדרך חזור היא כבר לא כ"כ הפריעה, ודי סמכה עליי.

ואם כבר מזכירים את הוולקן, היום היא ואני (וחשבון העו"ש, אם לדייק) חגגנו 2000 ק"מ יחד.

לוולקן יש הרבה תכונות טובות - אך הטובה שבהן היא ללא ספק הוורסטיליות; היכולת לשלב בין כיף ופרקטיות, בלי לעשות ויתורים כואבים. (דוג' לויתור כואב היא צריכת-הדלק באימפרזה STI - נכון שהיא מרווחת ובתצורת סדאן - אבל עדיין את הדלק על הטיול לאילת תצטרכו לחלק לשלושה תשלומים :wink:). רוצים להסיע את המשפחה לטיול? תגיעו נינוחים ורעננים. רוצים לחתוך מהמנגל המשפחתי ולהנות מהכביש הנפלא שיורד מפוריה לכנרת? - אין בעיה, היא לא תאכזב אתכם.

הוולקן היא גם הסיבה לכך שמגיעה תודה למר מחירון. אילולא היה המחירון שלה עומד על 16,500 שקלים (או שזה כבר 16K; אני לא מאלו שבודקים כל חודש) - לא הייתי מצליח, בתור חייל משוחרר, להחזיק רכב כזה כיפי.

אביעד

נ.ב מנהלים: התכוונתי לכתוב את זה בתור בלוג (הראשון שלי :)). אשמח אם תעבירו את זה לבלוגיה, אני לא הצלחתי.

פורסם

יש מעט מאוד מכוניות שנותנות כמות כזו של FUN לשקל.

פעם היו יודעים לייצר אותן כמו שצריך, היום זה כבר לא עובד משהו (זה או "לא ממש זה", או יקר מאוד. אני בחרתי באופצייה היקרה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נשמע מהנה.. כשמישהו אחד מפסיד (הבעלים הקודמים של האוטו) תמיד יש מישהו שמרוויח :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...