Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני גר בבניין בן 7 דירות בת"א,מאז ומעולם גביית תשלומי הוועד לא הייתה קלה (אני לא בוועד) אך הפעם יש בעייה.

יש צורך לעשות איטום לקראת החורף לגג,תשלום של 1200 ש"כ לכל דייר.אני נרתמתי לעזור בגביית הכסף והצלחתי להוציא את התשלום משני הדיירים (שאינם גרים בפועל אלא משכירים את הדירות) שנחשבו הכי בעיתיים מבחינת תשלום.

בסופו של דבר כל 6 הדייירים שילמו פרט לדיירת האחרונה שגרה בקומה ראשונה,מבוגרת בת יותר מ 90 אך עקשנית כפרד שלא מוכנה לשלם,היינו אצלה אני ועוד דייר ניסינו לשכנע אותה - כלום לא עוזר.היא אומרת שלא מעניין אותה הגג,שאין לה כסף והיא לא תשלם.

ניסינו לדבר עם ביתה אבל היא יותר גרועה ממנה וזה הגיע לצעקות שלא יצא מהם כלום.

מה עושים ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אנחנו לא חברים באגודה לתרבות הדיור אז אני לא חושב שניתן לקבל מהם יעוץ.

פורסם

סך הכל ע'פ חוק, אתם יכולים לשפץ וליתובוע אותה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נכון,אבל גם ככה אף אחד לא רץ לשלם אז אין מי שיכסה על החלק שלה,חוץ מזה שאני לא יודע עד כמה זה ריאלי לתבוע זקנה בת 90+ שחייה מביטוח לאומי.

יוסי

פורסם

אפשר לפנות לאגודה לתרבות הדיור עבור ייעוץ, גם ללא תשלום.

בגדול, יש כמה שלבים שמובילים עד לתביעה, זה בערך הצעד האחרון.

באופן ריאלי, יש סיכוי גדול שלא תראו שקל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אני לא טועה , החלטת הרוב אם לבצע שיפוץ כלשהו או לא , היא הקובעת.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
אם אני לא טועה , החלטת הרוב אם לבצע שיפוץ כלשהו או לא , היא הקובעת.

אתה מפספס את הנקודה.אין ויכוח על האם יש לבצע או לא ההחלטה לבצע כבר התקבלה,היא פשוט מסרבת לשלם.

פורסם

תרבות הדיור היא בהחלט הכתובת שלך. גם אם אתם לא חברים, רישום לא עולה הרבה כסף (כמדומני כמה שקלים לדירה לשנה) ובהחלט שווה את זה.

ולגבי השיפוץ - לפני כמה שנים טובות תרבות הדיור בשיתוף עם העירייה הסכימו להלוות לבניין שלנו את הכסף שדייר סורר לא רצה לשלם ולקחו על עצמם להוציא ממנו את הכסף. כשהוא רצה למכור את הדירה, הם חיכו לו בסיבוב וקיבלו את כל הכסף עם ריבית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי תרבות הדיור אני אבדוק איתם אחרי החג מה יש להם להציע (הם לא עובדים בחול המועד).למרות שאני לא מאמין שמישהו שם ייגש לתבוע קשישה שנתמכת ע"י ביטוח לאומי.

לגבי ההלוואה לשיפוץ זה כלי ידוע של העירייה ונעשה כעת בת"א מתוך אינטרס של העירייה לשפר את חזות המבנים בעיר,אבל מדובר רק במקרה של שיפוץ חיצוני ואצלנו זה איטום הגג.

יוסי.

פורסם

בניין 7 קומות וכל קומה זה דירה? וואו זה חדש לי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי - תגיש תביעה למפקח על בתים משותפים (שהוא האינסטציה השיפוטית המתאימה, מקביל לשלום)

יחייבו אותה ואתה (וועד הבית למעשה) תקבל הוצאות.

ואם היא לא תשלם את פס"ד - תעביר להוצל"פ.

(אין בדברים לעיל משום מתן ייעוץ משפטי, והם מהווים תיאור מקרה אישי לחלוטין שאירע לכותבם)

HFturbo

פורסם

ואם אתה רוצה להיות ממש ממש מניאק (אבל זה יעבוד ,במיוחד כשאתם רק דירה אחת בקומה) : תעשו מפתח למעלית מתקציב הוועד או ממגבית בין השכנים לאחר מסע הסברים. כך ניתן יהיה לקרוא למעלית רק עם מפתח מתאים.

ולה אל תתנו עד שתשלם, נראה את הזקנה מטפסת 7 קומות :evil:.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כל 6 הדייירים שילמו פרט לדיירת האחרונה שגרה בקומה ראשונה

נראה את הזקנה מטפסת 7 קומות :evil:.

אליבאבא, ממך ציפיתי ליותר... :oops:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז שיבנו לה גם שער במדרגות

נראה אותה מטפסת קירות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...