Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשפטים הכי חכמים במאה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בטח יצא לכם לומר איזה משפט "חכם" או שניים... וגם כן יצא לכם לשמוע משפטים כאלו...:?

אז תרשמו כא איזה משפט/ים הכי "חכמ/ים" אתם שמעתם בחייכם.

טוב נו... אני אתחיל:

"החיים זה כמו אופניים. כשקל לך, זה אומר שאתה בירידה":arrow::drinking::screwy::loco:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כולל הרבה מאוד הסתובבויות ביפו (בית הסולטן, איזור יפת, אבולפיה), לעולם לא אמרו לי משהו, מקסימום היה איזה מבט כבוד, לא יותר מזה.

אורז, הייתי חייב ;)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כל מה שיצא מהפה של אלון מזרחי , הנה כמה נבחרים :

"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד."

"אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה"

"כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים"

"לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים"

"אני לא תולה את הנעליים, אני פורש"

GOT סחוג?

פורסם

"אדם מתחתן מחוסר שיפוט, הוא מתגרש מחוסר סבלנות ומתחתן שוב מחוסר זכרון"

"שודדים דורשים את כספך או את חייך, נשים דורשות את שניהם" (מופיע גם בחתימה שלי)

"סקס הוא אחד הדברים הבריאים, היפים והטבעיים ביותר שכסף עשוי לקנות"

"כאשר בחורה אומרת "לא" היא מתכוונת ל"אולי". כאשר בחורה אומרת "אולי" היא מתכוונת ל"כן". כאשר היא אומרת "כן" - היא לא בחורה"

כל המשפטים הנ"ל נקראו באחד מהביקורים שלי במסעדת קולומבוס בהרצליה פיתוח, היה שם גם הרבה מאוד משפטים של אלון מזרחי ועוד חכמים אחרים ;)

אורן, לבריאות, אני שמח שזה מצחיק אותך, היום אני בוכה כי אני עדיין משלם חובות מהרכב ההוא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

"אתה תמצא את מה שאתה רוצה בדיוק ברגע שתפסיק לחפש אותו"

קונדסון.

כ'ז באייר התש'ח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוריס, לכבוד הוא לי :-D

כן, גם אני בתחילת דרכי (לפני המון זמן, בגיל 17 עם הנעה קידמית ו-70 כ"ס), הייתי עושה דריפטים מאוד מרשימים.

אושר לפרסום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
"אתה תמצא את מה שאתה רוצה בדיוק ברגע שתפסיק לחפש אותו"

קונדסון.

כ'ז באייר התש'ח

"אתה תפסיק לחפש את מה שחיפשת ברגע שתמצא אותו"

• תוכן חדש...