Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ניסיתי לחבר את הכבל חשמל של הדיבורית לספק 12V בעודו מספק כח למחשב. פתאום קפץ לי הקבל (נכבה) ולפני כן הופיע פלש של חשמל, בחיבור הצהוב. מה קרה פה? האם אפשרי לעשות דבר כזה?

תודה למשיבים.

נ.ב. - למי שחושב - כן אני קצת משוגע. לכן אני עושה דברים כאלה...:twisted::-D:wink::-P:oops:8):shock:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אז רק כבות את הספק, ולאחר מכן לחבר, ואז להדליק?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

הצבעים שיש לי:

כחול (+)

שחור (-)

אדום עם משהו שחור מפלסטיק עליו

וצהוב (אדמה)

פורסם

מה קפץ לך? יש מצב שגרמת נזק לדיבורית, או לפחות שרפת פיוז.

לדעתי עשית חיבור לא נכון ולכן הבלגאן.

החיבור הנכון:

שחור לשחור (מינוס)

צהוב מספק הכח (12 וולט פלוס) לשני החוטים מהדיבורית בצבעים אדום וצהוב (פלוס אחרי ולפני סוויץ')

את החוטים האחרים מספק הכח (אדום, לבן אפור וכו') לא לחבר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא קפץ לי... מה שקרה זה שנכבה הספק, ולאחר "איתחול" שלו, כלומר העברת המתג מאור למצב OFF ואז ל-ON, ואז הוא נדלק. אני חיברת אדום של הדיברית לאדום של הספק, כחול ושחור לשני השחורים, וצוב. רק בחיבור של הצהוב הופיע גץ רציני, ונכבה הספק...

פורסם

הטעות שלך עם הצהוב,שהוא לא אדמה,אלא כמו שוויל כתב ואני מצטט " צהוב מספק הכח (12 וולט פלוס) לשני החוטים מהדיבורית בצבעים אדום וצהוב (פלוס אחרי ולפני סוויץ')" אך מכיוון שאין לך סוויץ,חבר את שניהם יחדיו ל [+].

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בספק של מחשב יש ארבע חוטים בחיבור לחומרה, 2 שחורים מינוס, צהוב - 12V, אדום - 5V. להפעלת מכשיר של רכב עם ספק הצהוב הוא הפלוס שלך וכל שחור יכול לשמש מינוס. הסוויץ' הוא הכבל הירוק בצמה העבה שמתחברת ללוח, קצר אותו עם שחור אחר בצמה והספק יעבוד קבוע ברגע שתחבר אותו לחשמל.

פורסם
בספק של מחשב יש ארבע חוטים בחיבור לחומרה, 2 שחורים מינוס, צהוב - 12V, אדום - 5V. להפעלת מכשיר של רכב עם ספק הצהוב הוא הפלוס שלך וכל שחור יכול לשמש מינוס. הסוויץ' הוא הכבל הירוק בצמה העבה שמתחברת ללוח, קצר אותו עם שחור אחר בצמה והספק יעבוד קבוע ברגע שתחבר אותו לחשמל.

בצמה של הדיבורית יש צהוב, אדום, כחול ושחור. אדום צהוב - לצהוב בספק, ושחור לשחור. נכון? אז מה זה הכחול?

פורסם

תבדוק עם רב-מודד,אם הכחול מוציא מתח,יתכן שהוא רק חוט פיקוד.

אם תרצה שנאי 12 V מיוצב,שיותר קטן,אמין ונוח לחיבור,צור איתי קשר בה"פ.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יתכן והוא כבל MUTE שהולך למערכת ברכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

החוט הכחול של הדיבורית הוא יציאה ל-MUTE להשתקת הסטריאו ברכב. אל תחבר אותו לכלום.

לגבי הדלקת הספק - אם זה ספק ATX אז באמת אתה צריך לקצר את החוט הירוק לשחור כדי להדליק אותו, אבל נשמע שהסתדרת יופי (הצלחת להדליק את הספק) אז כנראה שמדובר בספק ישן מסוג AT בו ההדלקה והכיבוי ע"י מתג פיזי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה ספק של מחשב, שמפעיל את המחשב היחיד שלי...:roll:

• תוכן חדש...