Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה - גניבת רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

למי שלא יודע, יש מכה של גניבת רכבי אספנות. מנסיון מר ( ביי ביי מרצדס, סאנבים, ואלפתא) כמה עצות חשובות.

כולנו חושבים "מי לעזאזל יגנוב רכב אספנות" התשובה היא שבשטחים ישנם גם כן אספנים אבל הם לא אוהבים לשלם כסף.

לא לחסוך - לעשות ביטוח!

במידה והרכב ימצא לאחר שזויף, בוודאי "תתפלאו" כמה משטרת ישראל אפקטיוית. הם יחזירו לגנב את הרכב עם תעודת הכשר, וזה כאב לב שאי אפשר לתאר. גם במקרה ואיך שהוא תצליחו להניע את גלגלי האטימות והטמטום זה יקח שנים, ובינתיים הרכב ימצא במגרש רכב משטרתי פתוח. מה שישאר אחר כך יהיה אחלה פרויקט לשיפוץ... מומלץ בחום רב לקחת כמה דקות, ולהטביע במקום נסתר שרק אתם יודעים עליו מספר שלדה נוסף, או כל מספר אחר שעולה בדעתכם (תאריך יומולדת?...) לא תאמינו כמה הפעולה הפשוטה הזו יכולה להציל אתכם מעוגמת נפש רבה.

וזה שוב, מנסיון.

איתן

פורסם

למה לעזאזל, באמת לעזאזל, לא מגינים עלינו, האזרחים הישראלים, מהגנבים בני דודנו?! זה מטריף! גבנו לי אוטו שהבאתי באותו היום, ב.מ.וו. סידרה 5. זה מטריף. ל הספקתי לעשות לה ביטוח ולא כלום. רק אחרי שבוע מצאו איזה שריד מהשלדה, שזה היה במקרה השאסי, והביאו לי אותו.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ואנחנו מתהדרים בחומה סינית שבנינו להפרדה עם בני דודינו..אבל היא כנראה חומה חד סיטרית...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הכי חשוב, להגדיל ראש ולחשוב מה לעשות כדי למנוע את הגניבה.

בנוסף כמובן לביטוח ישנם כל מיני טריקים מכניים שניתן להוסיף כדי למנוע את הנעת הרכב. עדיף כמובן לבנות זאת לבד כך אף אחד אחר לא ידע מה הטריק, לדוגמה: הוספת מפסק חשמלי לסוויץ' והחבאתו במקום נסתר ברכב (כגון מתחת למושב).

אצלי זה תמיד עבד, בכל רכב שיש לי יש לפחות 2 טריקים אשר משביתים אותו.

פורסם

הטריקים הללו יכולים לעבוד - אבל לא תמיד.

החבר'ה הטובים מסתובבים עם גרר, והופ - אין רכב. ככה הלכה הסאנבים.

איתן

פורסם

מה לעשות ,

בני אדם אבל דיפיקטים .לא יודעים איזה כבוד שומר האספן לרכבו .

זה במקום האישה, אני שומר אותו "רווק" .

אבל בכל זאת שישמור אותנו אלוהים .

מקאנאזמה MK3

פורסם
ואנחנו מתהדרים בחומה סינית שבנינו להפרדה עם בני דודינו..אבל היא כנראה חומה חד סיטרית...

עזוב את זה. זה ביטחון. זה לא נגד גניבות, וגם היא לא גמורה, כך שאין מה לדבר עוד חמש עד עשר שנים לפחות עד שהיא תהיה גמורה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אקזמה,

תסביר את דברך בעברית בבקשה.. :shock:

מה לעשות ,

בני אדם אבל דיפיקטים .לא יודעים איזה כבוד שומר האספן לרכבו .

זה במקום האישה, אני שומר אותו "רווק" .

אבל בכל זאת שישמור אותנו אלוהים .

מקאנאזמה MK3

פורסם
למה לעזאזל, באמת לעזאזל, לא מגינים עלינו, האזרחים הישראלים,

הסיבה שזה משתלם כספית למדינה , גם אספנות בסוף תיבא מחו"ל והמדינה תרוויח

זה כואב , גם לי גנבו רכב(לא אספנות) בשבת האחרונה .

פורסם
הטריקים הללו יכולים לעבוד - אבל לא תמיד.

החבר'ה הטובים מסתובבים עם גרר, והופ - אין רכב. ככה הלכה הסאנבים.

איתן

איזה סאנבים גנבו לך?

פורסם
אני שוב אומר-איתוראן! כפול עם עלוקה מוסלקת.

ובמה זה יעזור לך אם יגידו לך מאיתורן שהרכב נמצא בעזה?

חבל על הכסף, תשקיע את זה בביטוח ובאמצעי מיגון אקטיביים.

פורסם

כלבים בחצר האזעקה הכי טובה, רצוי גרמני, תאמינו לי מנסיון למזלנו החברה מפחדים מכלבים (עדיין).

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תוכן חדש...