Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבניין השכן שלי איזה חרא שככל הנראה נטול חיים לגמרי, הוא כל היום בבית, ואם המזרחית שלו בפול ווליום.

כשאני הולך הוא שומע את החרא הזה, וכשאני חוזר הוא שומע את החרא הזה, וככה עד איזה עשר בערב, לפעמים עד אחד-עשרה. עד עכשיו הבכייניזם הזה היה עוד איכשהו נסבל, אבל בזמן האחרון זה עובר כל גבול.

***נמחקו ביטויים לא מתאימים, גם לא לאוף-טופיק ***

אני בבעיה, מה הייתם עושים?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עולים אליו ומדברים איתו בהתחלה בנימוס,לא עוזר-פונים לוועד בית לעלות את הנושא באסיפת דיירים הבאה ולסגור את העניין.

איך שאתה מתאר זאת אתה אפילו לא ניסית בכל לשון שהיא לדבר עם הבחור,אתה אוכל סרט של עצמיך עד כה ,במקום לחשוב איך להרוג את הילד-דבר איתו-לא עוזר-לדבר עם ההורים,לא עוזר-לדבר עם הדיירים והוועד בית.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בדוק אם הוא גר בשכירות או האם הדירה שלו.

במידה והוא שוכר, פנה לבעלים של הדירה (פרטיהם בטח אצל ועד הבית) - זה השלב הראשון.

גם לי יש בעיה דומה, ואני ממש אובד עצות. אני כל הזמן מתקשר לבעלים של הדירה שבה הוא גר ואז הוא משתיק את המוזיקה ליום יומיים ולאחר מכן חוזר לסורו.

מדובר באיזה ספר חסר חיים שכל היום שומע מזרחית או מוזיקה שחורה, ובדרך כלל הווליום גבוה בין 2 ל-4 לצהריים בשישישבת,

ובשעות אקזוטיות באמצע הלילה.

אגב, הדירה שלי היתה ממוקמת בין שתי דירות ומשני הצדדים סבלתי.

פתרון בצד אחד הושג ע"י דיבור עם בעלי הדירה שאחרי כמה תלונות זרק משם את הדייר.

בצד השני הוא עדיין לא נכנע, אבל בקרוב אני מתכנן כמה דברים יצירתיים בשבילו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני שנה שכנה שלי התחילה לשים מזרחית דיכאון בצהריים בפול ווליום, בדיוק איך שהייתי חוזר מהבית ספר, אחרי שבוע נמאס לי להסתגר בחדר פתחתי את המערכת בסלון ושמתי לינקין פארק פול ווליום, הפנתי את הרמקולים לכיוון החלון והקיר. ביום למחרת סנופ דוג... היא הבינה את הרמז ונגמר.

אבל תשאיר לעצמך את כל האופציות פתוחות.:2gunfire::snipersmi

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הפתרון ההכי טוב זה לארגן מערכת עצבנית[אפשר להשאיל ממישהו] עם סאב וופר סופר עצבני ופשוט להצמיד לכיוון של השכן. אם זה קומה מתחתיך תצמיד לרצפה שמעל חדר השינה שלו. תמצא מוזיקה אלקטרונית או שחורה[מוזיקה קצבית כזאת אפרקאית עם תופים הכי טובה] ותפעיל בפול ווליום עם מקסימום באס בשעות יצירתיות.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

לפני שהולכים להסתבך עם המשטרה/תביעה מצד הערס הקטן

אפשר ללכת לדבר איתו ולהקליט אותו למקרה שהוא יסרב לך.

אתמול קרה לי אותו הדבר.. אחרי טיול שטח רציני בצפון חזרתי הביתה להשלים קצת שעות שינה.

ברגע שנכנסתי למיטה השכנים החליטו לדאוג לאווירה רומנטית ושמו וויטני יוסטון בפול ווליום. רציתי להתאבד עליהם...

אבל ניגשתי אליהם וביקשתי בנימוס להנמיך. אח"כ היה שקט יחסי (או שפשוט נרדמתי מהר מידי)..

בכל מקרה שווה ללכת ולבקש בצורה מכובדת + הקלטה של הבחור לכל מקרה.

פורסם

הכי כיף לישון כמו בול עץ, עוד יותר כיף זה לאהוב את כל סוגי המוזיקה מלבד אופרות או גאז', ככה אף שכן לא מפריע לישון :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מצטרף לרעיון המערכת, השכנים שלי הכי אהבו לשבת על המדרגות בחוץ בצמוד לבית שלי ולנהל ויכוחים על המצב בעולם בפול ווליום מה שהיה מאוד רועש וגם גרם לכלב שלי לתת דעתו בענין. אחרי שבקשותי לא הפסיקו הייתי שם להם מוזיקת רקע בדמות סרט פורנוגרפי משובח ווקאלי במיוחד.

מיותר לציין כי ההטרדות פסקו כמעט מיידית- הם בני 70....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה גזען, מה רע במזרחית ? אחלה חומר, בתור שכן שלו אני מקנא בך

מוזיקה חינם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הבעיה במזרחית שהכל דיכאון

איזה שטויות!

אומרים לכם "מזרחית" אתם ישר חושבים "דיכאון".

מה הקשר בין שני הדברים? יש דיכאון, כמו אבי ביטר וכאלה שאני גם לא ממש אוהב לשמוע.

אבל יש מזרחית, ששם לא בוכים, פשוט שירים קצת יותר שקטים וזהו.

ומזרחית שמח, יענו דרבוקות וכאלה שירים, שזה אחלה לשמוע.

אז תדעו קודם כל להבדיל, ולא להיות מושפעים ולחזור על מה שכולם אומרים... "מזרחית איכס"

למזלי, אצלינו כל השכנים מבוגרים, שלא ממש מפריע להם (הם אף פעם לא התלוננו)

ועוד שכנים שגם אוהבים מזרחית אז אני שם לעצמי ובו זמנית הם גם נהנים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מה ז"א גם הם נהנים?

אתה בטוח שכולם בלי יוצא מהכלל?

אני הייתי נותן לכל אחד לבחור את מה שהוא רוצה לשמוע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...