Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה באמת נכון שכשמשאירים את המטען מחובר סתם ככה לחשמל, מבלי שהוא מטעין את הטלפון - זה מקצר את אורך החיים שלו ובזמן הארוך עלול לפגוע בו?

או שזאת סתם אגדה? :-P

תודה רבה לעונים!:-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני משתמש באותו מטען כבר 7 שנים לנוקיה שלי. החלפתי בערך 10 טלפונים ואני שם את המטענים החדשים במגירה, ככה שיש לי מלאי לא קטן.

 

הזמן האמיתי שהוא היה מחובר אני משער שהוא בערך 6 שנים, ככה שאם הוא לא מת עדיין... תעשה חשבון.

פורסם

יש לי מטען קבוע בשקע כבר הרבה שנים והכל איתו בסדר.

למה זה בכלל מדאיג אותך? גם ככה כל הזמן משדרגים מכשירים ולא נשארים הרבה שנים עם אותו מכשיר. :)

פורסם

אגדה אורבנית.

 

הדבר היחידי שיכול, אולי, לקצר את חייו של מטען שמחובר לחשמל באופן קבוע זה נחשול מתח שמגיע מחברת החשמל, וגם אז יהרסו כנראה עוד מכשירי חשמל בבית, רובם יקרים יותר מהשנאי העלוב של הסלולרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיקרון נתוני אחסנה שונים מנתוני שימוש.

יש רכיבים שהאחסנה פוגעת בהם, ויש כאלו שהיא רק מטיבה איתם.

לגבי מטען מתח (בעיקר מקורי ואיכותי) אני בספק רב אם השימוש מקצר את חייו, מה גם שחייו בדר"כ בכל מקרה יהיו ארוכים יותר מחיי הטלפון.

 

ההמלצה לא להשאיר מטענים ומוצרי חשמל בשקע, שלא לצורך הוא לחסוך באנרגיה (תתפלאו כמה חשמל צורכים כל המוצרים שלא בשימוש) והכי חשוב....זה קצת יותר אקולוגי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
×
×
  • תוכן חדש...