Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי המפגש של מועדון החמש בתל אביב החלטנו לשחק סנוקר עם GLUK וV8וחצי.

מן הסתם זה היה סגור, ככה שנכנסנו לבאולינג שליד הסנוקר ברמת גן.

בשביל שניהם זאת הייתה הפעם הראשונה והשלישית ששיחקו, והלך להם טוב באופן מפתיע.

אני משחק כבר כמה שנים ויש כמה הישגים במשפחה שלי, ככה שלא פלא שידעתי יותר.

הנה התוצאות, אני נרשמתי כ"מוטי לוחים", GLUK כ"אסף לוץ" וV8וחצי כ"פימפ מאסטר".

(אם היה לי את הכדור שלי ואת הנעליים שלי, הייתי מרגיש יותר בנוח)

במהלך המשחק תהיתי אם יש עוד אנשים בפורום שאוהבים לשחק באולינג. יכול להיות נחמד להיפגש איתם.

תמונה040.jpg

פורסם

הרבה זמן לא שיחקתי

בד"כ אנחנו משחקים בחולון, המקום שם ברמה אחרת

השיא האישי שלי עומד על 170 ומשהו

לא מי יודע מה, אני יודע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בתקופת הזוהר שלי כשחברים שלי עבדו בבאולינג הישן בנתניה הייתי משחק הרבה. שיא אישי: 216.

כרגע, לא משחק כבר קרוב לשנתיים ו..

אבל נתת משחק יפה לפי הלוח.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני חולה על באולינג, שיחקתי הרבה פעמים רוב הפעמים הייתי יוצא מבואס כי אף פעם לא הגעתי לניקוד גבוה וסתם מבאס.

הייתי מת לדעת כמה טריקים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אצלי הלוח נראה בדרך כלל ככה:

-- X -- -- X -- -- -- X

או בתעלות, או סטרייק, אין באמצע. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לשחק בבאולינג ברמת גן , זה בלאי.

מקום לא מתוחזק , באולינג של שנות ה 70.

פינים ששוקלים כמו מטבע של 10 אגורות.

תעשה פווווו והכל ייפול :twisted:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני משחק בבאולינג במישור אדומים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כמה דברים:

1)יש משקל סטנדרטי לפינים.

2)גם אם המשקל היה לא סטנדרטי, עדיין יש פיזיקה מסוימת שעושה שהפינים ייפלו בצורה מסוימת.

3)אם הפינים היו שוקלים פחות באופן משמעי, היו לך ספליטים כל הזמן, כי הם היו עפים לצדדים ולא עושים את העבודה שלהם.

פורסם

אז הלכנו לשחק שם שוב...

הפעם היינו 6 אנשים.

GLUK, DAMN, KUNDASON ואנוכי, פלוס שני חברים שבאו איתי.

הפעם התוצאות היו מזעזעות, באופן חלקי בגלל החום (הסתובבנו כל הבוקר באירוע של מועדון החמש), וגם בגלל שהיינו הרבה ורמת הריכוז הייתה אפסית.

אם היינו משחקים משחק שני, היינו משתפרים.

לא רציתי לפרסם את התוצאות האלו, אבל DAMN, המוכר גם בשמו העברי, "לעזאזל", איים שהוא יעשה דברים רעים לחלקים של הגוף שלי שהחברה שלי מעריכה.

אני הראשון, קונדסון השני (אין לי מושג מה משמעות הE בשם שלו), GLUK הוא השלישי, DAMN הרביעי, והשניים האחרונים לא גולשים כאן.

תוצאות משפילות...

תמונה042.jpg

• תוכן חדש...