Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה ל-LCD שיחובר למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש הבא אני מעוניין לקנות LCD חדש בגודל 32 אינץ, התקציב הוא 5000 ש"ח.

הדרישות מעבר לטלוויזיה, אני רוצה לחבר אותו למחשב במקום המסך הרגיל ככה שבעצם זה יהיה גם מסך מחשב לישומים סרטים וכ"ו וגם טלויזיה עצמאית עם ממיר של יס.

כרגע החמשב שלי לא תומך ברעיון בגלל לשהוא ישן עם כרטיס מסך MX400, בעוד כחצי שנה בערך יהיה מחשב חדש.

יש המלצות ל-LCD שעומד בדרישות ובתקציב הזה? חשוב שיהיה כמה שיותר איכותי

מה שאני חשבתי עליו זה SAMSUNG LA32R81B, אם יש הצעות איכותיות יותר שיעמדו בדרישות אז עוד יותר טוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לחבר שלי יש דגם כזה בדיוק והוא אמר שהיא מצויינת.

לא ראיתי טלוויזיה עם יחס ניגודיות של 1:8000 בLCD. אבל זמן התגובה שלה 8MS.

יש גם את הטלוויזיה LG 32LC51 שהיא זולה יותר, עם זמן תגובה של 5MS אבל יחס ניגודיות של 1:5000

הייתי ממליץ לך ללכת לחנות ולהשוות בין שני הדגמים האלו(או כל דבר שימליצו לך), בדר"כ הן מחוברת לDVD ומשדרות פירסומת כלשהי.

הייתי מביא איתי איזשהי דוגמית על דיסק עם קטעים מהירים וכל מיני צבעים בכדי לבדוק אם התמונות לא נימרחות ואת האיכות בכלליות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מה המרחק ממנו אתה מתכנן להשתמש במחשב?

ב-LCD מדובר ברזולוציה גבוהה, ולא בהכרח יהיה ברור מה כתוב על המסך ממרחק גדול. בהתחשב בזה שמדובר בגודל ממוצע +-, הייתי בודק האם 32" יספיק למרחק או שיש צורך במסך גדול יותר.

פורסם

הLCD שאנחנו קנינו כולל כניסת RGB של מסך מחשב מאחורה ככה שאין בעיה לחבר אותה, מדובר על הדגם אאל"ט LG 32LC51.

בכל מקרה, הדרך הכי טובה בשביל לבדוק האם טלוויזיה מתאימה למחשב היא להביא הקלטה של פעולה שאתה עושה במחשב, אם אתה גיימר תביא ריפליי של המשחק שלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אפשר קישורים להוריד טסטים כאלה?

המרחק יהיה גג 3 מטר

צריך שיהיה כמה שפחות MS?

in the face

with a chair

פורסם
הLCD שאנחנו קנינו כולל כניסת RGB של מסך מחשב מאחורה ככה שאין בעיה לחבר אותה, מדובר על הדגם אאל"ט LG 32LC51.

חבל שאתם מחברים אותה ב RGB, תשתשמו בכבל DVI-HDMI תהיה לכם איכות תמונה הרבה יותר טובה.

לפותח האשכול, ממליץ על ה LG שאמרו פה, שים לב ליקנות את הדגם שמסתיים ב 51 ולא 41,

בכל אופן היא אמורה לעלות 4300~ ככה שישאר לך עודף.

מניסיוני שמתי לב שבחיבור קואקסיאלי לכבלים רואים טוב יותר מאשר 21פינים, זה מוזר.

DVD רואים מצויין עם חיבור קומפוננט, משום מה יש מריחות בתמונה למרות שההצהרה היא 5MS

כמו כן יש את ה Toshiba 32C3000 , עולה איזה 100-200 שקל יותר, זמן תגובה 6 במקום 5 של ה LG, ניגודיות 4000 לעומת 5000 ב LG, לא יודע למה היא יותר יקרה,

אולי בגלל שזה טושיבה ?!

לדעתי שווה להשוות בין השתיים בחנות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המחשב יהיה נגן DVD בנוסף, זה יהיה סוג של תחנת עבודה\TV\מדיה סנטר.

אני עדיין לא מבין, צריך כמה שפחות MS?

in the face

with a chair

פורסם

2 הטלוויזיות תומכות ב HD (1080p)

השאלה מתי יעשה שימוש בטכנולוגיה הזאת בארץ. הדרך היחידה לדעתי זה לחבר פליסטיישן 3 ולשחק/לראות סרטים בבלוריי

בשביל קטע צפייה תקח איזהו סרט שיש בו הרבה "פעולות" במסך. נגיד איזה קטע מרדפים מתוך סרט ותצרוב את הקטע על דיסק. רק תצרוב סרט באיכות טובה.

הייתי ממליץ להוריד סרט בקידוד bluray X264

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הבנתי שנגני DVD בארץ לא יודעים להתמודד בכלל עם BLURAY אז מה יעזור לי לשים שם דיסק עם סרט כזה?

in the face

with a chair

פורסם

התכוונתי שלצורך הבדיקה זה יהיה בעיה לקחת כזה סרט לחנות כי הנגן שם פשוט לא יעלה את הסרט ואז אין לי דרך לבדוק איך המסכים שם מציגים אותו.

in the face

with a chair

פורסם

מה דעתכם לגבי HITACHI 32LD9000TA?

היא עולה 500 ש"ח מעל לתקציב ואולי כדאי לי להתגמש בשביל הטלויזיה הזאת

in the face

with a chair

פורסם
חבל שאתם מחברים אותה ב RGB, תשתשמו בכבל DVI-HDMI תהיה לכם איכות תמונה הרבה יותר טובה.

אני בכלל מחבר אותה בRCA\SCART לממיר של הוט :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...