Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי אין סוף חיפושים, התלבטויות והרהורים, קניתי היום יונדאי קופה 2007 עם 7000 קמ (2.7 ידני) יד ראשונה.

אז זה לא המיאטה שכל כך רציתי (אבל השיקולים הפרקטים ניצחו - אין מקום לאופניים, יקרה לביטוח, רק 2 מקומות וגג ברזנט, וקשה למצוא משומשת ראויה), וה 207 GT שהיבואן אפילו לא מציג (ושלא נדבר על נהיגת מבחן!!!), הקליאו ספורט שרק אלוהים יודע אם תבוא ומה יהיה מכירה? איביזה קופרה שלא ממש עושה לי את זה (למרות שהרכב אחלה), איזה נינגה טורבו (שאין לי מושג איך אנשים משלמים דלק וביטוחים עליה אבל אני ממש אוהב אותן), או גולף GTI (יד ראשונה 2006 יקר ...) ....

אני יודע, היא לא ממש ספורטיבית ויותר GT, אבל אם באוטו כתבו:

"אחרי כמה מעברים על הכביש הזה התאהבתי מחדש. קשה שלא לאהוב מכונית שאתה נוהג אותה גם מהישבן ומהבטן ולא רק דרך הידיים והדוושות. קשה עוד יותר למצוא היום מכוניות הנעה קדמית (וגם הנעה אחורית, למען האמת) שמתנהגות כל כך פוליטקלי-לא-קורקט וממש דורשות מהנהג לנהוג אותן.

......נכון, חסרים לה 100 כ"ס ועוד 20 קג"מ, לחימת ההגה מטרידה, הנוחות לא-נוחה ומי שמיתמר מעל 180 ס"מ פשוט לא ייכנס במרווח שבין המושב לתקרה. אבל יש בקופה כל מה שצריך להיות במכונית ספורטיבית: מראה טוב, התנהגות טובה וחיבור חושני לנהג."

אז כנראה זה מספיק טוב עבורי..... מקווה לא להתאכזב....

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור לך שזה לא מנוע ספורטיבי, אלא מנוע שנלקח אאל"ט מאחד הג'יפים של יונדאי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נכון, זה המנוע הוותיק שלהם אבל מומנט לא חסר לו...

בסרק הוא מפיק יותר (21 קגמ) מאשר יש ל 3 בשיא (19 +)....

ו 25 קגמ בשיא זה לא מעט, בתוספת גיר 6 הילוכים.... האוטו מושך הרבה יותר חזק....

אבל זו לא הפואנטה, וכוח יש גם ל 3... (חבל שהוא מורגש רק מעל 4000 סלד...)

יעברו ימים (וק"מ) עד שאני אדע אם האוטו מספק אותי או לא...

כשעשיתי את נסיעת המבחן על רכב ההדגמה שלהם לפני מספר חודשים, בהחלט אהבתי (בהתרשמות הקצרה שהיתה לי), אבל 180K לא הייתי מוכן לשלם......

בעיסקה שלי, המחיר ששילמתי בהחלט הולם את התמורה...

פורסם

דרך אגב

יש קיט סופרג'ארג' לרכב הזה עם המנוע הזה (ראה ערך הטוסון שמסתובבת בכבישי הארץ ) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תודה,

הרכב מודל 2007, יד ראשונה עם 7600 קמ. אחריות לשנתיים וחצי.

אכן מאוד יפה...בקרוב אני יעלה תמונות.

dkny2 - אתה יכול לפרט קצת על סופרג'ארג' ומה זה אומר על האחריות?

פורסם

בגדול, זה אומר "ביי ביי" לאחריות.

כל השאר - יענו המומחים :)

מה שאני כן יכול להגיד, זה שידוע לי על טוסון שהורכב בו קיט שכזה אצל "ספויילד".

תנסה לשאול בפורום שיפורים, יש נציגים של הסדנא הזאת מסתובבים בפורום ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...