Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מאן דבעי!

לפני שבוע, הרב היה בכנס. אני הייתי בו. הוא הציג סיפור, על טסט, וכל שכן על אדם. והסיפור כדלקמן:

"כל אדם ואדם, מגיע בימים הנוראים לבדיקה ע"י הקב"ה. לא תמיד הוא יוצא 'נקי', והוא חוזר חזרה כל פעם מחדש.

ניתן המחזה טובה יותר. אחד, היה לו אוטו, וולוו S80 חדשה, מהחברה, והיה מועד ראשון של טסט. ואללה. מה יעשה? ייקח אותה לטסט. לקח אותה, וזה מה שראה - בודקים את המחברים, כל בורג ובורג, את המח - מנוע, את הרגליים של המכונית - הגלגלים, השלד, שאסי, ברקסים, וכו'..." הוא מגיע לפואנטה:"אם רכב, רבותיי, רכב, עובר בדיקה דקדקנית כזו, שח"ו לא יקרה משהו לאדם הנמצא בתוכו, שכן זהו דימוי לנשמה שלנו, שאנחנו צריכים לשמור עליה מכל משמר, אז הרכב, ז"א האדם, מגיע לבדיקה דקדקנית יותר ומעמיקה יותר, ואם הוא נכשל, הוא הולך, מתקן, כמו באוטו, ויש לו מסמך שמגביל אותו בזמן, ז"א עשרה ימים הנוראים, ואם הוא לא מתקן מורידים אותו מהכביש, ח"ו לא עלינו."

הבינותה את הפואנטה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אתה חייב להוריד בכמויות

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אצל המוסכניק שלי, שלא קוראים לו ברוך והוא בטח לא קדוש, משלמים על חטאים במזומן וזה הוא שנותן לי דין וחשבון ולא ההפך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לכל מאן דבעי!
תיזהר, במקרה של האחרון שכתב כאן מכתבים רשמיים, זה לא נגמר יפה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
למה?

היום הוא כתב רכב מצליח בפורום מתחרה:roll:

אם הוא לא בפורום הזה, כיצד יכול להיות שהוא "מצליח?"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תיזהר, במקרה של האחרון שכתב כאן מכתבים רשמיים, זה לא נגמר יפה.

זה לא רשמי...

ולכל מאן דבעי -בארמית - לכל המעוניין.

וגם הסיפור לא מילה במילה (נאה מישהו מביא לך סיפור מילה במילה אחרי שבוע שבועיים...) וד"א אם אתה רוצים אתם יכוטלים למחוק את את זה. לא מפריע לי..

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...