Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

החלטתי בשעה טובה ומוצלחת לשפץ את הבית. התחלתי לשבור קיר מטבח חיצוני, ולהרחיב את המרפסת. יש לי כלים מחבר קבלן, יש לי את ה-כ-ל. היום סיימתי כמובן לשבור. כיסיתי בניילון, כדי שלא ייכנס כלום. הסוכה גם במרפסת, אז כדי שהיא תהא כשרה...

מחר אני מפרק את תעלות החשמל, מקצר את החוטים, ומתחיל לבנות קיר חדש דנדש. מה שעשיתי היום, זה גם פירוק של כל המשקופים והחלונות, והחלפתם בחדשים, כמובן.

מחר - בלי נדר - החלפה של כל שקעי הכח בבית, כולל מתגים, ושקעים. המשך יבוא...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא. עכשיו התחלתי את פירוק חדרי האמבטיה והשירותים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

תמיד כיף להשוות מצבים של לפני ואחרי, במיוחד אם העבודה שבוצע היית קשה וממושכת.

ובמיוחד אם נוצר שיפור בעקבות העבודה.

בקיצור תפוס כבר מצלמה ותעשה בוק לחדר ולמהלכי העבודה.

פורסם

אין לי מצלמה. הילד החמוד של השכנים ישב עליה, ולא שבר אותה. אלא השתין עליה...:lol::-(:cry:

פורסם

חלילה לי מלהיות עוכר שמחות, אולם אם הבנתי נכון, אתה עצמך אינך קבלן וגם לא חשמלאי מוסמך.

אני מסכים שחלק ניכר מעבודות שיפוצים ביתיות אפשר לעשות לבד- ריצופ בהדבקה, פרקטים, קרמיקה, בניית קיר גבס - אפילו החלפות של כלים סניטריים, אבל הריסת קירות , ובפרט קירות חוצ, דורשת אישור של קונסטרוקטור, כדי לוודא שהבית לא יפול על יושביו.

סלילת קוי חשמל חדשים דורשת חתימת חשמלאי מוסמך - כדי שחלילה וחס, לא תהיה שריפה במבנה, עקב תכנון או ביצוע לקוי, וחמור מכך - חברת הביטוח לא תתנער ממך בתואנה שהשיפוצ שגרמת הוא זה שאחראי לשריפה במבנה (שלך או חמור יותר - של שכנך).

עם כל הכבוד לרצון לעשות לבד - יש חוקי מדינה שפשוט לא שווה להסתכן ולעקופ אותם. הסכנה עולה על החיסכון.

שי.

פורסם

בימינו נדיר לראות מישהו שלא מזמין קבלן על כל דבר קטן, ובמיוחד על פרויקט גדול כמו שלך. בקיץ בנינו(אני ואבא שלי) דלת קונצרטינה לסלון, כדי שהאוויר של המזגן לא יברח.

תביא תמונות8)

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
חלילה לי מלהיות עוכר שמחות, אולם אם הבנתי נכון, אתה עצמך אינך קבלן וגם לא חשמלאי מוסמך.

אני מסכים שחלק ניכר מעבודות שיפוצים ביתיות אפשר לעשות לבד- ריצופ בהדבקה, פרקטים, קרמיקה, בניית קיר גבס - אפילו החלפות של כלים סניטריים, אבל הריסת קירות , ובפרט קירות חוצ, דורשת אישור של קונסטרוקטור, כדי לוודא שהבית לא יפול על יושביו.

סלילת קוי חשמל חדשים דורשת חתימת חשמלאי מוסמך - כדי שחלילה וחס, לא תהיה שריפה במבנה, עקב תכנון או ביצוע לקוי, וחמור מכך - חברת הביטוח לא תתנער ממך בתואנה שהשיפוצ שגרמת הוא זה שאחראי לשריפה במבנה (שלך או חמור יותר - של שכנך).

עם כל הכבוד לרצון לעשות לבד - יש חוקי מדינה שפשוט לא שווה להסתכן ולעקופ אותם. הסכנה עולה על החיסכון.

שי.

יש איתי צוות מוסמך הכולל: מהנדס מבנים, חשמלאי מוסמך, טכנאי גז רמה 2, אינסטלטור. בכל פניה ושאלה או בקשה, הם באים אלי הביתה. הם העובדיםש ל חבר שלי (קבלן), והם לוקחים גרושים...

פורסם

אין ספק ששיפוץ בית זאת לא עבודה קשה או מסובכת יותר מדי.

רק מה, מדובר בעבודה קשה וארוכה, במיוחד אם עובדים לבד ועושים דברים כמו שצריך. לא לכולם יש כוח וזמן לעשות אותה בעצמם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מסכים , יש הרבה שצריך ללמוד בשיפוצים כללים , הרבה טיפים והרבה סודות מקצועיים( זה לא סתם "מקצוע " ).

כי החוכמה היא לעשות לשנים רבות ולא ל5 שנים.

לא הייתי מתחיל בשיפוץ כזה בעצמי , כי זה לא שווה לעשות את זה עוד פעם עוד כמה שנים בגלל שלא הכרתי את זה או את זה או השתמשתי בחומר לא מתאים.

יש פה הרבה מכונאים חובבים שעושים הרבה פרוייקטים יפים לבד ועדיין לא אומרים שמכונאות זה לא תורה מסיני...

הכל עניין של רמה של עבודה...

פורסם

אם יש לו צוות יועצים,שאומר לו מה לעשות ואיזה חומרים לקנות,אז העבודה תחזיק המון זמן,אך עם עובדים בלי לדעת ומשתמשים בחומרים לא נכונים,אז יכולים להיות פיצוצים בצבע וסדקים בקירות,לכן אם יש יעוץ אז אין בעייה,כי לשבור קיר ולנתק חוט זאת לא בעייה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כל הכבוד.

באמת לשפץ לבד לא כזאתי בעיה.

צריך שיהיה ניסיון כלשהו, אבל לא צריך להגזים, אם יש זמן אז אפשר לבד לעשות.

אני בבית אוהב לצבוע, לסגור חורים וכו', די נהנה מהעבודה הזאת.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הותקנה אתמול ונטה לשירותים, לשניהם, חסינת מים. הותקן ארון חשמל פנימי שאני אוכל לשלוט על החשמל מבפנים. בוטל החיצוני.

• תוכן חדש...