Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בורקס איכותי מוקרן עכשיו בערוץ 10 , למי שעדיין לא הספיק לראות את הסרט "חגיגה בסנוקר" בפעם המליון ואחת :lol:

מצחיק כל פעם מחדש!

GOT סחוג?

פורסם

"הם דיברו דיבורים... על הדיברות"

"הם אכלו כשר"

"הצ'קים שלנו אף פעם לא חוזרים"

"מה הם נפגשו? בבלומפילד!."

"ביקב בגורן מה שבא בא"

LOL סרט חזק. אין סרטים כאלה היום. :-(

ROOONEEYY

פורסם

"אל יירתח כבודו..."

"כמו שנאמר: ארץ זבת... ימשיך כבודו... ארץ זבת... ימשיך כבודו... ארץ זבת... ימשיך כבודו... חלב ודבש!!! ארץ יבת חלב ודבש!!!..."

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
"מה יש לך? תרגעי, סך הכל הבאתי כמה חברים. מה את עושה מזה עניין?"

:-)

"מה קרה? למה את בוכה? בגלל שנישקתי אותך?! כי חיבקתי אותך?! כי ליטפתי אותך?! כי מזמזתיאותך?! (סטירה, והביתה..."

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
LOL סרט חזק. אין סרטים כאלה היום. :-(

כן ולא.

סרטי בורקס משעשעים, ויש שיגידו בעלי הומור נמוך, כבר לא עושים היום. באמת חבל.

יחד עם זאת, לקולנוע הישראלי של ימינו אין דבר להתבייש בו. רק תראה את הסרטים שיצאו לאחרונה: בופור (שלצערי לא יצא לי לראות, אבל קראתי עליו ביקורות מעולות), הסודות, נודל והרשימה עוד ארוכה.

איכות היא לא מילה גסה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בחגיגה בסנוקר אני נהנה גם לראות את המכוניות-הפלקון הפתוחה של חנוכה וגברי,הדודג' פולארה של מושון,הוולבו 144 של הקבלן ועוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, ראיתי גם אבא גנוב (הרבה זמן פנוי בצבא :)) ובשלישי היו את המוניות שאני זוכר מהילדות... במיוחד הסיטרואן BX.

BX. מונית. קטעים איתם...

פורסם

"כררררממממללללללהההה , אורחים נוספים הגיעו"

והאמת שלא מזמן לאחר שטיפת המנוע

והצפת הדיסטרביוטר במים

לא הייתה לי ברירה אלא לתת לאוטו להתייבש בשמש.....

:onfire:
פורסם

בורקס או לא, קלאסיקה במיטבה והתנשאות מעל לרמת הסרטים בטענה שאלה סרטים ברמה נמוכה היא צבועה לחלוטין מאחר ותרצו או לא הם מייצגים ישראליות במיטבה (לפחות לאותה תקופה).

... אין צבא בעולם שיעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה!

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...