Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

אבי חזר אתמול עם שרוול שאמור לזרז את הגעת המים החמים לברזים ובכך לחסוך בחשמל.

בתוך השרוול קיבלנו גם מין אטם לתחתית הדוד עם 6 אומים, שעליו יש גוף חימום, ועוד מין מוט שאני חושב שהוא הטרמוסטט.

השרוול מתלבש על האטם עם גוף החימון והטרמסטט, ובראש השרוול יש צינורית שאמורה לכוון את המים החמים לראש הדוד.

בהוראות כתוב שמומלץ להתקין גוף חימום מסוג מסויים, ויש לכוון את הטרמוסטט ל65 מעלות.

השאלה היא מדוע הם ממליצים בכלל על סוג גוף חימום וטרמוסטט אם הם כבר נמצאים באריזה ?

הייתכן שיש אריזות המכילות רק שרוול וצינורית? אני שואל זאת כי יש לנו כבר גוף חימום וגם טרמוסטט בדוד הקיים.

האם מישהו קנה והתקין רק שרוול על גוף החימום והטרמוסטט הקיים?

כל האלמנטים שם של חברת שיח, וזה עלה משהו כמו 95 ש"ח.

אודה למי שיכול לענות על השאלה, וגם לתת טיפים בפירוק בהרכבה, כדי שלא יהיו הפתעות בדרך.

תודה וחג שמח.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כנראה שהסיבה היא שהעסק נמכר גם ללא גוף חימום וטרמוסטט. אחרת אין שום היגיון. ישנה תופעה של הוראות לא מעודכנות שמסופקות, במיוחד בעברית.

כללית בנושא השרוול, הסיפור הזה הוא קשקוש אחד גדול ואני ממליץ לא רק שלא להתקין, אלא להוציא אותו. חוץ מלתת מים חמים ל5 דקות הוא לא עושה כלום. כאשר אתה רוצה להתקלח ובודק מים אתה חושב שיש מים חמים למרות שבפועל הם נגמרים במהירות.

פורסם

אני ממש לא מסכים עם אביב :-)

המאיץ גורם לכך שגוף החימום יחמם קודם את המים בחלק העליון של הדוד (היכן שנמצא פתח היציאה). מה שאומר שבזמן

חימום קצר יחסית יש מים חמים. נכון שכמות המים החמים קטנה - (תלוי בגודל הדוד וזמן ההפעלה) אבל עשוייה בהחלט להספיק.

חסרון - השרוול נוטה להסתם באבנית.

מאיץ מגיע היום כסטנדרט ברוב הדודים.

:turn-l:
פורסם

הי תודה רבה לכם.

השרוול הותקן בהצלחה, רק חבל שיצאה לי הנשמה בגלל דברים שקרו לי מקולטן סדוק במהלך ההתקנה.

טונות של אבנית יצעו מהתחתית.

הטרמוסטט הישן נכנס למוט שהגיע עם האלמנט שמכיל את גוף החימום.

ראיתי שבבית הטרמוסטט הישן היה מוט ברזל שמכוון לראש הדוד ובחדש לא היה מוט כזה.

אם מישהו יודע מה תפקידו אני אשמח לדעת, אם לא אז לא נורא.

תודה רבה.

פורסם

זה עד כדי כך קריטי?

איזה בעסה לגלות את זה אחרי שהכל סגור.

אני אני ארצה להוסיף את המגנזיום אני אצטרך לרוקן שוב את כל הדוד- לא בא לי.:?

תודה לך.

פורסם

גם אני לא מסכים עם אביב,

בלי מאיץ אתה צריך לחמם לפחות שעה כדי לקבל משהו בחום סביר.

יש לציין שטוענים שמאיץ גורם לפגיעה בשיכבת האמייל שמול קצה צינור המאיץ ולכן יש מאיצים שבהם קצה הצינור מופנה כלפי פנים הדוד.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אבנית גם ככה מצטברת על גוף החימום לא?

אז מה אתה ממליץ, לפרק כל שנתיים בערך ולנקות את האבנית כמו שעשיתי?

פורסם

לא קראתי את התגובות עד עכשיו.

רק קראתי שזה מחמם רק תחלק הלעיון של הדוד- אז נגיד הוא מחמם עשירית, מה ייקרה אם אני אתקין 10 מאיצים כאלו? יהיה לי מים חמים שמספיקים ל50 דקות?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

א. אין לך מקום בשביל זה, ב. אין לך כסף בשביל לעשות לזה מקום. אלא אם כן אתה רוצה חוות דודים על הגג... זה כבר סיפור אחר...:wink:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

עמית

הרעיון שלך נשמע הגיוני - לפרק מדי פעם ולנקות

התקנתי טיימר שיחמם בחורף בשעות מסוימות את דוד השמש וזרקתי את השרוול הזה

בהצלחה

יהודה

פורסם

תודה יהודה

יש לך את מוט המגנזיום שנותן "הגנה קטודית"?

אתה יודע אם הוא כ"כ עקרוני, כי באלמנט החדש שקיבלתי עם השרוול אין הגנה קטודית.

תודה.

פורסם

עמית

מוט המגנזיום חשוב.

בהיעדרו הקורוזיה תוקפת את האיזור שעדיין לא מכוסה באבנית, ונוצר שם חור וטפטוף. מוט המגנזיום "מקריב" את עצמו והוא נאכל ראשון. כשהוא גמור כבר יש קצת ציפוי אבנית על הפלנג' החדש והקורוזיה פועלת מאוד לאט, כך שהדוד \ פלנג' יחזיק שנים.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...