Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ לגבי לימודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רוצה ללמוד הנדסאי בניין.

הוא מתלבט כי כרגע אין לו את הפסיכומטרי הדרוש כדי להתחיל ללמוד ישר מהנדס והוא רוצה ללמוד הנדסאי ואחר כך לעשות השלמה

מה דעתכם?

האם כדאי להכנס לזה או שלימודים להנדסאי זה סתם בזבוז זמן?

כמה זמן יקח לעשות בערך את ההשלמה?

האם יש ביקוש בשוק להנדסאים?

תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי לעשות פסיכומטרי וישר למהנדס.

למרות הפטורים בלימודי הנדסה שמקבלים ההנדסאים, עדיין לא שווה לדעתי לבזבז בשבילם שנתיים.

פורסם
חבר שלי רוצה ללמוד הנדסאי בניין.

הוא מתלבט כי כרגע אין לו את הפסיכומטרי הדרוש כדי להתחיל ללמוד ישר מהנדס והוא רוצה ללמוד הנדסאי ואחר כך לעשות השלמה

מה דעתכם?

האם כדאי להכנס לזה או שלימודים להנדסאי זה סתם בזבוז זמן?

כמה זמן יקח לעשות בערך את ההשלמה?

האם יש ביקוש בשוק להנדסאים?

תודה

אני חושב שהשנה הוא לא ילך ללמוד, אוטוטו מתחילה שנת הלימודים.

אז יוצא שיש לו שנה לעשות פסיכומטרי

אני מציע ללכת ישר למהנדס ככה גם הוא לומד הכל רצוף ולא בחלקים(הנדסאי + השלמה)

פורסם

אני לא חושב שנכון להסתכל על זה בצורה של "השלמה" ללימודי מהנדס , מהסיבה הזו:

מהנדס= כ-160 נקודות אקדמיות , כ-4 שנים לימודים.

לימודי הנדסאי יתנו לכל היותר פטור מ-30 נקודות אקדמיות , כמובן שרק מעל לציון מסוים.

כמו כן הקורסים שמהם ניתן יהיה לקבל פטור נפרסים לאורך הזמן ולא באים כולם באותה השנה\אותו סמסטר, כך שלא ממש מקצרים את תקופת הלימודים.

אם הבעיה היחידה של החבר היא הפסיכומטרי והוא עומד בכל שאר הדרישות ,שיעשה פסיכומטרי ויגמור עינין.

פורסם

יש לא מעט סיבות להתחיל לימודי הנדסאי ודרכם לעבור למהנדס.

כל אלו שאומרים שזה בזבזוז של זמן כנראה נמצאים במצב טוב, ושכחו שיש לא מעט אנשים בלי תעודת בגרות ועם פסיכומטרי בקרשים. מספיק שיש לך שתי בגרויות להשלים (וזה לא קשה להיות במצב כזה, אם עשית פחות מ 5 יח"ל במתמטיקה ואנגלית ואין לי פיזיקה) ועוד קורס פסיכומטרי לעשות ומדובר בעיכוב של שנה לפחות וכמעט 20,000 ש"ח על שכר לימוד.

במקום זה, בחלק מהמכללות אפשר להוציא תעודת הנדסאי בקלות יחסית ואז להתחיל לימודי הנדסה מלאים בלי תעודת בגרות, כשיש לך פטור מחלק מהקורסים.

כמה זמן, כמה כסף ואיפה אפשר ללמוד - זה כבר צריך לברר במוסדות להשכלה גבוהה. החבר שלך עומד לפספס את הרכבת כי שנת הלימודים של ההנדסאים אוטוטו מתחילה, אז שיתחיל להזיז את התחת ולהתקשר למוסדות ההשכלה ולברר מה אפשר לעשות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה מדובר על קורס שמתחיל בעוד שלושה שבועות ככה שזה ממש "על חם"

מה שמעניין אותו במיוחד זה לדעת אם השכר אחר כך הוא מעל הממוצע במשק.

למישהו יש מספרים מדוייקים?

• תוכן חדש...