Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות הורדה הפכה לאיטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אינטרנט במהירות 750. מה שאומר שמהירות ההורדה צריכה להיות 96 קילוביט לשנייה.

מחובר עם בזק בינלאומי וחברת YES.

בימים האחרונים שמתי לב שמהירות ההורדה נהיתה מאוד איטית. אז בדקתי את המהירות באתר של בזק וגם בהרבה אתרים בינלאומיים.

באתר של בזק מהירות ההורדה מתחילה לצנוח ותוך חצי דקה מגיעה לאזור 60-70 קילוביט. כשאני מוריד HTTP אז המהירות הורדה בסביבות 70. וכשאני מוריד FTP המהירות בסביבות 60.

בדקתי גם באתרים בינלאומיים ושם התוצאות שונות לחלוטין מהתוצאות בבזק וגם שונות מבדיקה לבדיקה. באותו אתר יכולות לצאת תוצאות שונות בשתי סריקות. מה שבאתר בזק לא קורה.

התקשרתי לתמיכה טכנית ושם אמרו לי שכניראה שיש לי וירוס. האנטיוירוס שלי AVG לא התריע על כך. אחרי קריאה של כל מיני מדריכים על וירוסים גיליתי שני יישומים חשודים ב TASK MANAGER:

csrrs.exe

lssas.exe אלו הם שני יישומים מניאקים שמתחזים ליישומים אחרים תקינים.

בעזרת תוכנה בשם UNIBLUE SPYERASER היתפטרתי מהם.

סרקתי גם את המחשב עם סריקות אונליין של אנטיוירוסים שונים וגם ניקיתי את המחשב (מה שאני עושה יום-יום) עם תוכנות AD-AWARE ועם SPYBOOT SERCH & DESTROY.

עשיתי ביטול RECOVERY ועשיתי סריקות ב SAFE MODE עם כל תוכנה אפשרית.

עדיין בדיקת ההורדה באתר של בזק מראה שהמצב לא תקין ואני גם מרגיש את זה כשרואה סרטונים ב YOUTUBE. בהתחלה קצב הורדת הסרט מהיר ואחרי 20 שניות הקצב נהיה ממש איטי.

יש לכם המלצות?

פורסם

תנסה לנקות את העקבות שאתה משאיר באינטרנט על ידי מחיקת Cookies.HISTORY.Temporary Internet Files.TEMP

את כולם אתה יכול למצוא בתייקיה C:\Documents and Settings\USER NAME \Local Settings

בהנחה שאתה משתמש ב אינטרנט אקספלורר.

לסיום תשנה איפי.

הלאה,תבדוק מה עולה עם הוינדוס אצלך,שלא ישב שם איזה ספייוואר או וירוס.

SRART --- RUN----MSCONFIG לשונית STARTUP.

התהליכים שציינתה אמורים להיות,אצלי בכול מקרה הם קיימים.

יכול להיות שיש לך איזה בעיה עם המודם או משהו שקשור לקו אינטרנט שלך לאו דווקא המחשב אשם במהירות הנמוכה הזו.

בכול מקרה יש תוכנה טובה ששמה SPY WARE DOCTOR

וקיימת בא אפשרות של סריקת רגיסטרי,תחפש את התוכנות הללו ותסרוק את כול המחשב לספייואר וכנ"ל תעביר בדיקה לרגיסטרי דרך התוכנה,רגיסטרי קלינר אם אני לא טועה שמה.

מקווה שעזרתי.חג שמח.

P.S לא שמעתי על התוכנה הזו שאתה משתמש בא למחיקת ספייוארים UNIBLUE SPYERASER,יכול להיות היא עושה בעיות,תבדוק אותה,כי לא חסר תוכנות כאלה שנועדו למחוק זבל והן בעצם מכניסות את הספייוארים הללו.

פורסם

כמו שכתבתי, המהירות של ההורדה היתה וצריכה להיות 96 קילוביט לשעה.

עכשיו אני מרגיש שהמהירות פחתה ורואים את זה גם באתר של בזק.

gilzz, סרקתי את המחשב והרג'סטרי עם לפחות 3 תוכנות לכל דבר. גם ה START UP תקין. כל הקוקיס ודברים דומים נוקו.

גם אני לא שמעתי על התוכנה אבל הורדתי אותה כי חיפשתי בכל האינטרנט איך להיפטר מהיישומנם הבעייתים שהזכרתי קודם ורק היא ידעה להיתמודד איתם. חוץ מזה התוכנה הותקנה בעקבות הבעיה.

איך בודקים בעיות במודם? כבר ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב.

פורסם

ההורדה תלויה מאוד בשרת שאתה מוריד ממנו.

אני לא ממש ממליץ לבדוק את מהירות האינטנט באתרים כי הרוב זה שטויות.אני בדקתי מספר פעמים ואף פעם המספר לא היה אפילו קרוב למציאות.

פורסם

שוב לפי דעתי המהירות שלך ל 750 K היא טובה מאוד.

תנסה עוד משהו אם אתה רוצה להיות בטוח בענין,תמחוק את כול התוכנות שמוחקות את הספיווארים,זה גם לא טוב שיש הרבה תוכנות כאלה.

תשאיר רק ספיוואר דוקטור וADAWARE שני תוכנות מעולות אלו יספיקו בהחלט.

תכנס למצב בטוח ותעביר איתם סריקה,שוב אחרי שמחקתה את כול תוכנות ה"אנטי ספייוארס".

יש אפשרות לעשות ריסט למודם עצמו,מאחורי המודם יש כפתור קטן ויש אפשרות ללחוץ עליו ובכך לאפס את ההגדרות של המודם,תבדוק גם את זה.

פורסם

אתה לא מקבל את המהירות שמגיעה לך גם לשרת של בזק-בינלאומי, ולכן הבעיה היא או בקו הADSL שלך או אצלך במחשב. סיכוי קלוש לבעיה אצל בזק-בינלאומי.

מה התצורה בה אתה מחובר בבית? יש ראוטר? איזה מודם יש לך (רשת/USB)?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Smiro, צירפתי תמונה של הורדה מהשרת שהמלצת עליו. זה הגיע אפילו ל 41 קילוביט לשנייה.

Tzvika-Pick, אני מחובק עם מודם רשת (לא USB) מדגם Eth-Aztech DSL 600E. מחשב יחיד בבית. תמונה מצורפת.

מרגישים את זה כשמתחילים להוריד אז המהירות טובה ותוך דקה בערך היא מתחילה לאט לאט לצנוח. זה משפיע גם על האימיול, בהתחלה יש HIGH ID והנורות של השרתים ירוקות ועם הזמן נהיה LOW ID, החמור מקבל סרט שחור לעניים והמהירות נהיית איטית מאוד. למרות שכל ההגדרות של הפורטים מוגדרות כמו שצריך ובבדיקה באימיול באמת רשום שהכל תקין.

(כמובן שאת בדיקות המהירות לא עשיתי עם אימיול פועל).

תודה למי שמנסה לעזור :)

test 6.JPG

dsl600e.gif

פורסם

ם לי קורה משהו כזה - יש לי בSTARTUP תוכנה(?) בשם NWIZ. מה זה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תנסה לעשות את מה שאמרתי,למחוק את כול תוכנות האנטי ספי שיש לך על המחשב ולהשאיר רק שניים מוכרות.

כנראה שזה בגלל זה.

פורסם

באמת אחלה שרת, אצלי ירד ב570

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מוזר שמאתמול בערב עד הבוקר האימיול עבד נהדר. HIGH ID והוריד בקצב שהגיע עד 90 בלי להפסיק. עד שהיום בבוקר בכלל התנתק.

ביום שני יבוא הביתה טכנאי מבזק לבדוק את הקו.

אעדכן כשיהיו חדשות.

תודה לעוזרים :)

חג שמח :)

• תוכן חדש...