Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חבריי הפורום שלום

אני משוחרר כבר חצי שנה לאחר שהייתי בקבע 8 חודשים בתפקיד פיקודי בגולני

ומאז כבר פעמיים נקראתי לשירות מילואים.

אני חייב לציין שאני נמצא בתביעה מול משרד הביטחון על פציעות שנותרו בי כתוצאה מהשירות והדבר מעלה חרס (לא ממש משתינים עליי), אך לעומת זאת לשירות מילואים קרבי בגדס"ר חרמון אין להם בעיה לקרוא לי

קשה לי לסרב למילואים כי אני מאוד מאמין בנושא ועניין השירות הקרבי הוא קדוש בעיניי.

אך אני חייב לציין שהדבר ממש מרגיז אותי, שכן אני לא מצליח להתייצב שנייה בחיים בלי לשכוח מהצבא

לא נעים לי ללהגיד לא, אך מצד שני סוף סוף אני עובד מסודר ובמידה ואני מפסיד ימים אני מפסיד הרבה כסף(לא משהו שביטוח לאומי יגיע אליו עם המשכורת רעב שהם נותנים)

נכון לאכשיו אני בדיוק חצי שנה משוחרר וזה אומר לפי החוקים של אכ"א שאפשר לקרוא לי ל10 ימי אימונים(רק אימונים לא מבצעי) בחצי שנה הקרובה

מה דעתכם? (ולא המשתמטים שדעתם ברורה-לא מזלזול)

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נסה לקחת את הכל ברוח ספורטיבית/ציונית/איכפתית/אחר (מחק את המיותר). בסך הכל, אתה אומר שאתה מאמין בשירות המילואים ומגיע, עדיין, מרצונך.

לגבי הזימונים - יש מרווח מינימום בין קריאה לקריאה. הטבלה קצת מסובכת, אבל היא נמצאת כאן. אם קראו לך לפני שחלף פרק הזמן המינימלי אתה מגיע בהתנדבות. לא מתאים לך? אל תבוא.

ולגבי השכר - אתה לא אמור להרגיש את ימי המילואים במשכורת. כלומר, אתה מקבל שכר רגיל כאילו עבדת כרגיל. נכון, החזרי נסיעה יומיים לא תקבל, גם לא החזרי ארוחות (אם יש לך) ושכר על שעות נוספות (אם עשית) - אבל את השכר היומי תקבל. כל זאת בהנחה שאתה עובד בצורה מסודרת עם תלושים והכל. אחרת - המינימום עומד על משהו כמו 120 ש"ח ליום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. תעשה הפרדה בין מי שמטפל לך בתביעה לבין מי שמזמן אותך למילואים. אין קשר בין הדברים, וחבל לך להפנות את הכעס מגוף אחד כלפי גופים אחרים.

2. מבין אותך, תמיד המילואים ברגעים הכי לא נוחים, תקופות מבחנים, התחלת עבודה חדשה וכו'.

מאוד לא נהוג לזמן יותר ממה שחוק המילואים מרשה, ואם עושים זאת בד"כ זה תוצאה של ק. קישור מעופפת.

אם לא מסתדר לך המילואים, או שיש בעיה כלשהיא, תנסה לדבר עם המ"פ או המג"ד, לא פעם אפשר לשחרר אותך בלי יותר מדיי סרבול, בשביל הם שמה.

במקרה הכי גרוע, תמיד יש ולת"ם.

כל הכבוד על הרצון לשרת!

פורסם
1. תעשה הפרדה בין מי שמטפל לך בתביעה לבין מי שמזמן אותך למילואים. אין קשר בין הדברים, וחבל לך להפנות את הכעס מגוף אחד כלפי גופים אחרים.

2. מבין אותך, תמיד המילואים ברגעים הכי לא נוחים, תקופות מבחנים, התחלת עבודה חדשה וכו'.

מאוד לא נהוג לזמן יותר ממה שחוק המילואים מרשה, ואם עושים זאת בד"כ זה תוצאה של ק. קישור מעופפת.

אם לא מסתדר לך המילואים, או שיש בעיה כלשהיא, תנסה לדבר עם המ"פ או המג"ד, לא פעם אפשר לשחרר אותך בלי יותר מדיי סרבול, בשביל הם שמה.

במקרה הכי גרוע, תמיד יש ולת"ם.

כל הכבוד על הרצון לשרת!

האמת שאין הפרדה, ולא אמורה להיות הפרדה - אני אמור לקבי אחוזי נחות/טיפולים- בינתיים אני רק מקבל מכתבים שנוטים לברוח מהדברים הנ"ל

צביקה פיק:

אתה לא אמור להרגיש את ימי המילואים במשכורת. כלומר, אתה מקבל שכר רגיל כאילו עבדת כרגיל. נכון, החזרי נסיעה יומיים לא תקבל, גם לא החזרי ארוחות (אם יש לך) ושכר על

אני עובד על עמלות ככה שנראה לי שאני ירגיש את זה וזה מבאס

חצי שנה באזרחות וכבר מנסים לשתות אותך

אני יכול להבין את העצבים שהמילואימניקים חוטפים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ההכנסה שלך לצורך תשלום קיצבת המילואים מחושבת לפי השכר הממוצע שלך בשלושת החודשים שקדמו למילואים.

לוקחים את סך הכל ה"שכר לביטוח לאומי" בשלושת החודשים, מחלקים ל90 ומקבלים את הקיצבה שאתה אמור לקבל לכל יום מילואים. ה"שכר לביטוח לאומי" אמור לכלול בתוכו גם פרמיות שאתה מקבל. תסתכל בתלוש המשכורת שלך ותבין על מה אני מדבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תבדוק אם קוראים לך יותר מהמותר.

בכל מקרה תדבר עם המפקד שלך ,הם תמיד קוראים לקצת יותר ממה שצריך כי בטוח חלק לא יגיעו .

אתה לא הראשון ולא האחרון שנדפק עם התשלומים ,מה לעשות זו מערכת בעיתית.

צה"ל נמצא בתקופה קשה, מנסים לתקן הרבה דברים ,ולהתכונן למשהו שאף אחד לא רוצה שיגיע.

הולכים להציק לנו הרבה בזמן הקרוב, ועם כל כעס (על מה שהיה)ועם כל הבעסה (כי שי לנו גם קצת חיים) אנחנו נגיע.

שניפגש רק באימונים ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...