Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנה הכי מוצלחת שיש, ואני משתמש בה המון, ויש לי כבר ספריית DVD בבית,

עם תרגום,

אפשר להוסיף הרבה שפות תרגום והתוכנה מוסיפה את כולם, ועם השלט של הDVD אפשר לבחור באיזה שפת תרגום או בלי תרגום בכלל ממש כמו מקורי,

עולה כמה דולרים טובים, וחינמית ... מישהו אמר חמור :).

ConvertXtoDVD של VSO

תמיר

פורסם

תמיר , ועכשיו בקטע של כנות , כמה זמן לוקח להמיר סרט?

לא עדיף לקנות באיזה 400 ש"ח DVD קורא DIVX כבר? (ורובם כבר קוראים כתוביות ישר מהדיסק)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תמיר , ועכשיו בקטע של כנות , כמה זמן לוקח להמיר סרט?

לא עדיף לקנות באיזה 400 ש"ח DVD קורא DIVX כבר? (ורובם כבר קוראים כתוביות ישר מהדיסק)

ליביו

אני יענה לך הכי בכנות, צרוב סרט בקובץ AVI (פורמט DIVX) עם תרגום מובנה או לחכות לתרגום מובנה זה על הפנים גם האיכות לא משהו,

אם אתה מוסיף לקובץ הסרט תרגום, 50% מהדוד שתרצה לראות את הסרט תראה את התרגום הפוך, או בג'יבריש,

ועדיין מלא כוננים אצל אנשים בכלל לא קוראים DIVX,

דיסק DVD עולה 1 שקל וCD רגיל עולה 0.5 שקל,

צריבה של דיסק CD רגיל כ3 דקות, קידוד של הסרט לDVD עם תרגום בכמה שפות לבחירה, וסאונד ברמה איכותית ביותר, וגם הסרט מחולק לצ'פטרים של 5 דקות זמן, זאת אומרת נכבה החשמל בבית תוך שניה אתה חוזר למקום שהייתה בו, והאיכות תמונה תהייה מקסימלית וגם הסאונד,

שדרך אגב האיכות תמונה שרואים בDVD כאשר זה קובץ DIVX לא רואים בכול הצבעים, רואים הפרשי צבע וזה ככה בכול המכשירים, זה על הפנים,

אז קידוד וצריבה יקח כ40 דקות, (שאני הולך לישון אני מקודד 4 סרטים בו זמנית) בבוקר צורב את הסרטים בדקות.

אז לכול מקום שאני יקח את הדיסקים שלי הם יעבדו בכול כונן DVD אפשרי, תמיד יהיה תרגום איכותי ולא מותבע על הסרט,

תמיר

פורסם

תמיר , על מה אתה מדבר?

יש לך DVD שקוראים קבצי כתוביות ומחליפים אותם בדיוק כמו בDVD.

בקשר לסאונד וכו , איך אתה מרוויח בדיוק כשאתה מעביר מDIVX לDVD או לחילופין קורא ישר מDIVX? בא אני אתן לך רמז - אתה לא.

אני אהפוך את המשוואה שלך

צריבת DVD - 5 דקות

העתקת הסרטים + הכתוביות בלי לנפח אותם - אתה מכניס 6 סרטים לDVD אחד שקריאים ב90% מהמקומות.

מילא כשאתה מעתיק DVD - אז באמת לרדת לרמה של DIVX זה מיותר בימינו , אבל לנפח DIVX לגודל של DVD?

יש מבחינתי רק יתרון אחד באמת והוא הצ'אפטרים

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם כן ממליץ על התוכנה convertXtodvd.

אני שם בדיסק DVD אחד, 2 סרטים בעלי פס קול של AC3 (בערך 1.4G לסרט) או 3 סרטים הרגילים (בערך 700 מגה).

ה DVD יוצא עם תפריט, מחולק לפרקים בפרק זמן שקבעת.

אני מחכה תמיד לגירסת ה DVDRIP.

אם לפעמים ממש בא לי להתפרע, אז אני מוריד את גירסת ה DVDR ובעזרת כמה תוכנות ומדריכים, מכניס לשם תרגום בעיברית.

יש לי DVD של PIONEER מהדגמים הישנים (בצבע הזהב) הוא לא קורא DIVX. ואני נהנה איתו מאוד :)

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
אני יענה לך הכי בכנות, צרוב סרט בקובץ AVI (פורמט DIVX) עם תרגום מובנה או לחכות לתרגום מובנה זה על הפנים גם האיכות לא משהו,

אם אתה מוסיף לקובץ הסרט תרגום, 50% מהדוד שתרצה לראות את הסרט תראה את התרגום הפוך, או בג'יבריש,

ועדיין מלא כוננים אצל אנשים בכלל לא קוראים DIVX,

דיסק DVD עולה 1 שקל וCD רגיל עולה 0.5 שקל,

צריבה של דיסק CD רגיל כ3 דקות, קידוד של הסרט לDVD עם תרגום בכמה שפות לבחירה, וסאונד ברמה איכותית ביותר, וגם הסרט מחולק לצ'פטרים של 5 דקות זמן, זאת אומרת נכבה החשמל בבית תוך שניה אתה חוזר למקום שהייתה בו, והאיכות תמונה תהייה מקסימלית וגם הסאונד,

שדרך אגב האיכות תמונה שרואים בDVD כאשר זה קובץ DIVX לא רואים בכול הצבעים, רואים הפרשי צבע וזה ככה בכול המכשירים, זה על הפנים,

אז קידוד וצריבה יקח כ40 דקות, (שאני הולך לישון אני מקודד 4 סרטים בו זמנית) בבוקר צורב את הסרטים בדקות.

אז לכול מקום שאני יקח את הדיסקים שלי הם יעבדו בכול כונן DVD אפשרי, תמיד יהיה תרגום איכותי ולא מותבע על הסרט,

תמיר

לא יותר פשוט לגשת לבלוק בסטר ? ותמורת 12 שקלים לקחת סרט הביתה ולחסוך שעות של תרגומים וצריבות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ת'אמת מרק, לא עדיף לקנות דיסקים של שירים וזהו ? למה לצרוב ?

אבל אין מה לעשות לא תמיד אפשר למצוא בספריות דיסקים הללו מה שאתה רוצה, ולך תמצא כאילו מכונות,

שיש בבית ספריית סרטים, רק לבחור זה יותר נוח. כול הספריה הזו מסתכמת בכ70 סרטים, שעלות המתקן וכול הדיסקים עם העטיפות כ200 שקלים.

תמיר

פורסם

תמיר,

אני מכיר את נושא הצריבה וההורדות מאמיול ולפי דעתצי זה גוזל המון שעות ולא כפי שנרשם שעה+.

אתה יכול לקפוץ לתחנה המרכזית בת"א ולקנות את הסרטים צרובים+אריזה במחיר של 25-30 שקל לפני מיקוח ועם אפשרות החלפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני גר במושבה באזור חדרה, אתה חושב שאני יסע עד לת"א בשביל דיסק ?

המחשב גם ככה דלוק כול היום, גם ככה בזק יקבלו את הכסף שלהם אם המחשב מוריד משהו או לא,

אז על הדרך יורדים סרטים וצורב, סוג של תחביב, מעדיף פורמט DVD על כול פורמט אחר

עד שיהיה DVD HD במחירים סבירים.

תמיר

פורסם

אני תומך בתמיר, לא ניתן תמיד לקבל מה שרוצים בספריות.

לדוגמא, יצא אתמול פרק חדש של נמלטים, אין אפש' להשיג אותו בשום מקום חוץ מהרשת, ככה שתוך 15 דקות יש לך את הפרק (מוריד על 370).

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...