Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן מנרגלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן חברה בוגרים גם, מעניין אותי למי יש נרגילה. תמונות יכולות להיות נחמדות. לי בעצמי יש 3 כוסיות מדהימות.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו יש פה מישהו שמדבר.

יש לי נרגילה ממש ישנה, אבל אחלה של דבר.

טבק רק סוכריות מיאסיף, לא נוגע בה שום דבר אחר.

והטעם, אחח הטעם פשוט תענוג :)

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

עכשיו יש פה מישהו שמדבר.

יש לי נרגילה ממש ישנה, אבל אחלה של דבר.

טבק רק סוכריות מיאסיף, לא נוגע בה שום דבר אחר.

והטעם, אחח הטעם פשוט תענוג :)

אהלן, גם אני מנרגל, אבל בקטנה.

האם זה הטבק המדובר ? http://www.nargila.co.il/Products/31/Abed-elkader-tobacco.asp

אם כן, אני לא רואה את הטעם "סוכריות".

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מתחת לידיים שלי עברו לפחות עשרה, כולן טופלו ושופצרו בהמון אהבה.

כל ניסוי אפשרי שניתן לערוך, ערכתי, כל מיקס של טעמים וכל פירמה של גחלים.

לצערי לא מצאתי בירושלים טבק שיתחרה בנחלה תפוח/דובדבן הישן והטוב, גחלי הפגסוס או גחלי מנגל.

אם יש לכם המלצות או חידושים אני ישמח לשמוע, תמונות בהזדמנות.

ד"א אם התלבטתם אי פעם איזה צינור לקנות, חפשו את הצינור הסורי.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

וואלק תהרגו אותי אף פעם לא הבנתי מה מוצאים בנרגילה הזאת. לעשן טבק עלום שם שמיובא מדרום עזה וכפר קאסם? מה כל כך כיף בזה? אם אתם רוצים לעשן תעשנו סיגריות, אם בא לכם לעשן בטעמים תיקנו מקטרת ותעשנו מק-ברן או בורקום ריף, רק שכאן הטבק הוא לא עלום שם ולא תוצרת ג'נין. מה שכן נעלם האלמנט של לעשן בחברה. אגב שאלה: טבק של מקטרת או סיגריות (דראם, סמסון וכ"ו) לא מתאימים לנרגילה?

נ.ב

אני לא ניסיתי לעשן אפילו פעם נרגילה, לא מוצא בזה שום דבר מעניין. או סיגריות או מקטרת, הכי טוב שיש.

ROOONEEYY

פורסם

תעשן, תבין.

סיגריות, סיגרים, מקטרות זה סירחון! זה כמו לעשן את העשן שיוצא מהגחלים שנדלקים לבד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

למה אתה סתם מבלבל את המוח? ניסית פעם לעשן טבק של מקטרת? תקנה טבק למקטרת ותראה איזה ארומה ואיזה ריח, גם הסובבים אותך לא מרגישים שאתה מעשן "פחם". ומה בנרגילה אין סירחון? בנרגילה אתה לא מעשן טבק? מעשן פשוט זה טבק עם ריח ועוד שלל חומרי הדברה או לא יודע מה הערבים האלה שמים שם. תנסה לעשן טבק איכותי למקטרת בנרגילה שלך (אם זה אפשרי בכלל) ותרגיש הבדל עצום לדעתי.

בכל מקרה שכל אחד יעשן מה בראש שלו, אני אישית לא מוכן לעשן איזה טבק עלום שם שמיוצר בג'נין, ועוד לשלם עליו כסף. אם אתה מוכן לעשן אז שיהיה לך לבריאות. :wink:

ROOONEEYY

פורסם

יש מנרגל חובב וזה אני....

לא מכור אבל מידי פעם נחמד לשבת עם החברה...

אני חושב על לרכוש נרגילה אבל לא יודע איך בוחרים טובה. מישהוא יכול ליעץ?

אני מעדיף קטנה שאפשר לשמור גם באוטו, לחבר יש קטנה ולאחר נורמאלית של איזה 60 ס"מ והקטנה הרבה יותר טובה בגלל זה אני שואל.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
למה אתה סתם מבלבל את המוח? ניסית פעם לעשן טבק של מקטרת? תקנה טבק למקטרת ותראה איזה ארומה ואיזה ריח, גם הסובבים אותך לא מרגישים שאתה מעשן "פחם". ומה בנרגילה אין סירחון? בנרגילה אתה לא מעשן טבק? מעשן פשוט זה טבק עם ריח ועוד שלל חומרי הדברה או לא יודע מה הערבים האלה שמים שם. תנסה לעשן טבק איכותי למקטרת בנרגילה שלך (אם זה אפשרי בכלל) ותרגיש הבדל עצום לדעתי.

בכל מקרה שכל אחד יעשן מה בראש שלו, אני אישית לא מוכן לעשן איזה טבק עלום שם שמיוצר בג'נין, ועוד לשלם עליו כסף. אם אתה מוכן לעשן אז שיהיה לך לבריאות. :wink:

איפה ראית שבנרגילה מעשנים טבק?

בסך הכל מחממים ניירות ועצים שטבולים בתרכיז מוזר כלשהו, יש הקוראים לו טבק. אני אישית לא מאמין שיש שם איזשהו קשר לטבק, אבל אני עדיין מעשן כמעט כל יום.

פורסם
תנסה לעשן טבק איכותי למקטרת בנרגילה שלך (אם זה אפשרי בכלל) ותרגיש הבדל עצום לדעתי.

זה רעיון מעולה האמת.לא חשבתי על זה אף פעם, ויש לי טבק מקטרות שכבר אין לי מה לעשות איתו(התנסיתי בצעירותי במקטרת.לא מצאתי את הטבק שאני רוצה בשבילה:cry:).

אם כבר מדברים על טבק למקטרת.

יש טבק שיש לו ארומה של ווניל או שוקולד.

מי יודע איך קוראים לו? בבקשה?

אני מחפש אותו מאז סוף שנות ה-90......

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עם טבק רגיל משובח אפשר לעשות טומבק לנרגילה, באיזה טעם שרוצים.

וטבק- אין על הטבק של עבד.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
אהלן, גם אני מנרגל, אבל בקטנה.

האם זה הטבק המדובר ? http://www.nargila.co.il/Products/31/Abed-elkader-tobacco.asp

אם כן, אני לא רואה את הטעם "סוכריות".

לא, הטבק שציינתי זה טבק במשקל מכפר יאסיף (באזור כרמיאל).

תנסו ולא תעשנו משהו אחר, באחריות.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אתם יודעים שכל הטבק הזה של הנרגילה זה כימיקאלים ברמות.

אין לי משהו נגד כימקאלים אבל לפחות שיעיפו אותך לעולם ולא סתם יעשו לך איזה בצקת במח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...