Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בתיאור העובדות :

קיבלתי דו"ח חניה בת"א בגין חניה על מדרכה בסך 500 ש"ח. לטענתי הדו"ח אינו מוצדק שכן לא מדובר במדרכה כלל ולכן ביקשתי להשפט, עד כאן הכל טוב ויפה.

היום הייתי בדואר לקחת מכתב רשום שהוא, כצפוי, ההזמנה למשפט, ונתקלתי במשהו מפתיע :

המכתב ממוען אלי ואכן לקחתי אותו, אלא שבצד הפנימי מודפסת הזמנה למשפט (על אותה העבירה) שאינה מיועדת אליי כלל אלא לגברת "שקר כלשהו" בעלת יונדאי לבנה מתל אביב!

נשאלת השאלה - מה לעשות ?

האפשרויות :

1) להודיע לעיריית ת"א שישלחו הזמנה למשפט אליי - שהרי קיבלתי הזמנה לא לי, ומן הסתם גב' כלשהו לא קיבלה את ההזמנה שלה, לא תופיע למשפטה ותורשע בלי שניתן לה להשמיע טיעונים.

2) לא לעשות כלום בתקווה שיש איזה בלבול, גב' כלשהו תורשע שלא בפניה במקומי ואני אצא פטור בלא כלום :evil:

3) לא לעשות כלום ואז אף אחד מאיתנו לא יגיע למשפט, שנינו נורשע שלא בפנינו ונחטוף קנס כואב. אח"כ אולי אפשר לערער בטענה שלא קיבלתי הזמנה למשפט באופן תקין ולמשוך עוד זמן, שווה את זה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תבדוק היטב את הדו"ח המקורי - האם פרטי הרכב שלך נכונים, כולל מספר רישוי, צבע וכו'.

ייתכן שהגברת קיבלה את הדו"ח והעבירה אותו לרכב שלך מתוך תקווה שתשלם.

אם זה לא המצב - אני הייתי מנסה לדבר עם העירייה ולברר מה הסיפור.

לחלופין, אפשר לדבר עם מזכירות ביהמ"ש ולבדוק מי מכם מוזמן לדיון, אתה או היא.

אם אתה מוזמן - תגיע.

אם היא מוזמנת ואתה לא - צור איתה קשר, תעביר לה את המידע, וזהו.

רצוי שיהיה לך איזה נייר ביד שאומר שאתה לא מזומן למשפט באותו יום, אז אולי כדאי את ההתכתבות עם בתי המשפט לעשות בפקס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...