Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחוץ לבית יציאה של חוטי חשמל מתוך הבית שאליהם מחובר בית מנורה חיצוני, פרוג'קטור וכל התאורה בגינה.

משהו החליט לקצר בכל המערכת הזה וניתקתי את החוטים שיוצאים מהבית מכל העסק הזה ביחד מה שאומר שאף אחד מהמוזכרים למעלה אינו עובד כרגע (הקצר נעלם מן הסתם), העניין הוא שהחוטים חשופים בחוץ ובחורף זה לא יהיה דבר נחמד במיוחד.

יש רעיונות מה אני עושה עם החוטים (חום, כחול וצהוב) כדי שלא יגיע אליהם מים בחורף? הם פשוט יוצאים ככה מהקיר מתוך חור שנקדח שם.

שוקולדות אני מניח יהיה רעיון גרוע כי גם לשם המים יגיעו וזה מעביר חשמל ושוב יכול ליצור בעיות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש קופסאות פלסטיק יעודיות להתקנה חיצונית אטומות למים.

בדוק בחנויות לחומרי בנייה או DIY.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אם ניתקת מהלוח,אז אין מתח על הכבל וכך אין סכנת התחשמלות,אך המע' לא תעבוד,במידה ויש מתח זה מאוד מסוכן,בכל מקרה יש קופ' על הטיח אטומות למים,אתה מתקין אותה עם קידוחים ושם את הפלסטיקים לאטימה,ורצוי לאטום מסביב עם סיליקון.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה בדיוק מה שאני לא מבין.

אם הוא ניתק מהלוח לא צריכה להיות לו בעיה של קורוזיה, בדיוק כמו שלא היתה בעיה בשנה שעברה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ניתקתי מהלוח

החוטים נותקו מהבית מנורה הישן שנמצא במרפסת, הבית מנורה נשבר ואני מעוניין לבטל את זה וכרגע החוטים חשופים לכן אני שואל מה אני עושה איתם אם אני לא רוצה לשים בית מנורה חדש

in the face

with a chair

פורסם

יש 2 אפשרויות...1.לנתק את ההזנה למנורה מהקופסת חיבורים בתוך הבית.

...2.לנתק את ההזנה מהלוח ,במידה ויש חיווט ישיר מהמנורה למא"ז.שזו האפשרות העדיפה.

פורסם

אני מעדיף שלא לנתק אלא לבודד טוב טוב את החוטים האלה כי בעתיד יהיה שם פרוג'קטור חדש והבידוד הוא זמני

in the face

with a chair

פורסם

לבודד טוב-טוב,זה רק עם קופ' חיבורים חיצונית ואיטומה בסיליקון,ובידוד החוטים יעשה ע"י חיתוך האזור החשוף ובידודו ע"י מהדק שמתאים למתח שרץ עליו,במידה ויש מתח.

פורסם

חתוך את החוטים כך שהבידוד יכסה על הנחושת, קח 'שוקולד' וחבר את החוטים אליו, עטוף הכל באזולירבנד חזק ויפה, ואפשרי גם למרוח על הכל שכבת סיליקון.

כשהסיליקון יתייבש לא ייכנסו מים אל החוטים גם אם תבקש ממש יפה.

בריאות לכולם!

פורסם

למהדרין מומלץ גם כיסוי פלסטיק לחוטים לכל האורך

מדובר על צינור פלסטיק עבה וחלול שאתה משחיל לתוכו את הכבלים לכל האורך שלהם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או ממש לחשוף אותם שלא יהיה עליהם כלום, ואז לחבר עליהם שוקולדות, ולבודד את השוקולדות עם איזולירבנד, ואז לא חודרים מים. או שאתה יכול להביא קופסא שעולה באיזור 15-45 ש"ח, תלוי בגודל, אטומה למים, להתקין אותה, ולשכוח מהעניין, או מה הבעיה לשים בית מנורה חדש?!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...