Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלולי ריצה יעודיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האם מישהו מכיר ערים בארץ שבהן ישנם מסלולי ריצה יעודיים? הכוונה היא למסלולים מישוריים של דשא/עפר/חומרים סינטטיים (כמו מסלול באיצטדיונים) באורך של מספר קילומטרים שניתן לרוץ בהם (כאמור אני לא מתכוון למשטחי אספלט וכדומה)...

תודה.

פורסם

למטרות אימון לספורט תחרותי?

אם לא...

תרוץ בטבע , הכי טוב...

הריח לפי העונה , תלוי מה יש בשטח...

הרבה יותר כיף ממסלול מעגלי משעמם.

פורסם

תרוץ בים, חול זה המשטח הכי בריא לריצה.

אם אתה מחפש מסלול עפר בטבע, יש בסטף (בכניסה לירושלים מכיוון כביש 1, מחלף הראל ימינה וישר כל הזמן, לא להסתמך על ההוראות האלו יש מפות והוראות יותר מדוייקות בגוגל) מסלול עפר מעגלי, נוף מדהים, ובתקופה זו המזג אוויר בירושלים מדהים.

ובאשר לדשא, כמעט בכל עיר שמכבדת את עצמה יש פארקים עם מרחבי דשא ענקיים, לא לטעמי.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תודה על התשובות, אני רוצה רק לחדד את השאלה...

אני מחפש מסלולים מישוריים ויעודיים (כלומר לא פארק שמשחקים שם כדורגל ועושים על האש) לא משנה אם מעגליים או לא... הכוונה היא למסלולי עפר/דשא/חומר סינטטי כמו שאמרתי באורך של כמה קילומטרים (הכוונה היא שכמו שיש מסלולי הליכה מסודרים למטרת הליכה, אז אני מחפש מסלולי ריצה)

תודה.

פורסם

נדמה לי שיש בוינגייט, תמיד אני רואה שם קבוצות רצות כשאני נוסע באוטובוס.

אתה גם יכול לרוץ בהדר יוסף או (שוב) בוינגייט באיצטדיון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דבר ראשון, לא שאלתי את השאלה כדי למצוא מסלולי ריצה (שכן שאלתי לגבי מסלולים בכל חלקי הארץ)

ושנית, אם כבר שאלת... אני אישית מעדיף שלא לרוץ על אספלט אלא על משטחים פחות קשים כמו עפר דשא וכדומה). אולי יותר משעמם, אך יותר נוח (לפחות מבחינתי).

פורסם

יש בחיפה, בהדר נדמה לי..אבל אני לא בטוח הייתי שם לפני שנים. חייפאיים יוכלו להגיד לך בדיוק.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
דבר ראשון, לא שאלתי את השאלה כדי למצוא מסלולי ריצה (שכן שאלתי לגבי מסלולים בכל חלקי הארץ)

ושנית, אם כבר שאלת... אני אישית מעדיף שלא לרוץ על אספלט אלא על משטחים פחות קשים כמו עפר דשא וכדומה). אולי יותר משעמם, אך יותר נוח (לפחות מבחינתי).

יותר משעם לרוץ בטבע מאשר באספלט של העיר העיר?! לא בשבילי.(הנוף..8))

אם הביקוש שלך למשטחים רכים באה עקב סיבות אורטופדיות/ זעזועים בקרסול וכו' המשטח לא הפתרון.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...