Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לנעלי NEW BALANCE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נעלי new balance שיהיו נוחות להליכה ממושכת ביום ,

ושיהיו נוחות גם לריצה כמובן כמה שיותר קלות !

דגמים עדיפים ואיפה אפשר לרכוש אותם

ואם מישהו מכיר מקומות במחירים טובים יהיה נחמד

תודה לעוזרים !

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לא יודע להמליץ על נעל ספציפית.

אבל תשים לב, דגמי NB החדשים מגיעים עם שרוכים לא תקינים - מה שגורם לקשר להיפרם תוך כדי הליכה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

577 הוותיק מאד ולא כל כך זול הוא הנוח ביותר שלבשתי מעודי.

991 ודומיו טובים יותר לריצות אבל זה על חשבון הנוחות בהליכה ומרגישים את זה.

* אין לי ניסיון עם 991 ספציפית אלא עם 998 ו999 שאמורים להיות דומים *

פורסם

אתה מתכוון 992?

בדיוק קיבלתי הביתה פרוספקט אדום בגודל של ספר על כל מה שרצית או לא רצית לדעת על נעלי ניו באלאנס.

איך שאני רואה את זה יש את סדרות ה"הייטק" עם כל מיני "טכנולוגיות" (יש בסוף הספר רשימה של איזה 20 טכנולוגיות שהשתמשו בהן בנעליים), ויש את הסדרה הפחות מתוחכמת (שבטח גם עולה פחות). ההייטק אלו נעליים עם מספרים מעל 700 והפחות מתוחכמות זה 500-600 בערך. זה בנעלי ריצה. יש גם נעלי הליכה (שנראות הרבה יותר טוב, האמת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן ה 577 וה992 נחשבות טובות

מקום זול כמה שיותר לרכוש אותם יש ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לא מזמן קניתי NB 1000 [כתוב עליהם במילים - וואן טאוסנד]

נוחות, נעימות, נראות מליון דולר ועולות בהתאם, רק מה - החזיקו מסלול אחד של חצי שעה במכון וחלק מהסוליה החליטה שלא בא לה...

אחר כבוד הוחלפו - כרגע אני עם 8505 והן ליגה אחרת, מעולות לריצה, נוחות מאוד להליכה ועמידות להפליא [וגם הן נראות לא רע בכלל]

זאת ועוד - ה1000 עלו סביב ה700NIS, ה8505 עולות "רק" 580, לשיקולך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...