Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 עבודות , תאום מס, זקוק לעזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחלתי לעבוד בעוד עבודה, ורציתי לשאול ממישהו שאולי יצא לו לעבוד ב 2 עבודות, מה אני צריך לעשות ? אמרו לי שצריך לעשות תאום מס, או להביא איזה טופס בכדי שמס הכנסה לא יקרעו אותי בסוף החודש..

תודה.

פורסם

אתה הולך למס הכנסה עם כל התלושי משכורת שיש לך באותה שנה, הם עושים את החשבון שלהם.

אם הרווחת פחות מ 60000 (בערך) שח ברוטו באותה שנה לא תיצטרך לשלם מס.

בכל אופן הם מביאים לך טופס שאותו אתה אמור לתת למעסיק העכשוי שלך והוא אמור להוריד לך מס ע'פ ההוראות בטופס.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תבקש ממנהלי החשבונות של שני מקומות העבודה לטפל בזה בניהם. במידה ולא יסכימו, גש למס הכנסה עם תלוש מכורת אחד מכל מעסיק, והם יטפלו מול המעסיקים.

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

שאלה דומה בנושא

אני בן 19.5 עתודאי

אני כרגע עובד במקום עבודה אחד(בורגר רנאנץ)

ואני מקווה בקרוב להתחיל לעבוד בעוד מקום האם יש צורך לעשות תאום מס אם המשכורת החודשים תגיע ל 2000-2500 שקל גג?

תודה

איליה

פורסם

משכורת של מתחת ל4000 ש"ח לא מגיע לתקרת המס ואינה מחוייבת בתשלום מס

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה קורה כאשר משכורת אחת מתחת ל4000 , והשניה מעל ? האם לא צריך לעשות תאום מס ?

ולא הבנתי מכל התשובות מה בדיוק אני אמור לעשות , האם אני פשוט יכול ללכת למס הכנסה, ולקבל איזה טופס וזהו?

פורסם

למה להסתבך? כמו שאמרו לך,

קודם תדבר עם מנהלי החשבונות של המקומות השונים,

קבל מס' תיק ניכויים, לך למס הכנסה ואת השאר תשלים הפקידה.

תאום מס צריך לעשות בכל מקרה, גם אם אתה מרוויח

פחות מ-4000 ש"ח לחודש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם באחד המקומות יש מנהל חשבונות נחמד - תגיע אליו עם התלושים של המקום השני ותבקש ממנו שיבצע את התיאום.

זה יותר קל אם במקום השני המשכורת קבועה.

אם אף אחד מהם לא מעוניין לעזור לך - אתה יכול להגיע למס הכנסה בעצמך עם התלושים, להסביר מה הסיפור, והם יעשו מה שצריך במחשב ויציידו אותך באישורים. הם מאוד נחמדים, מנסיון של 3 פעמים שהייתי צריך אותם. ברצינות.

האפשרות השלישית היא לא לעשות כלום, ואז באחד המקומות יורידו לך מס מקסימלי (בערך חצי מהמשכורת), ואז אתה הולך בתחילת שנה הבאה (מרץ-אפריל) למס הכנסה עם טפסי 106 משני המקומות, ממלא טופס, ומקבל החזר לחשבון הבנק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רק שיכול לקחת איזה שנה או שנתיים עד שההחזר הזה יגיע...

אם יש אפשרות לעשות את התיאום באופן מיידי ולא לחכות לסוף השנה - עדיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לוקח כמה חודשים (3-4), לא יותר מזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
רק שיכול לקחת איזה שנה או שנתיים עד שההחזר הזה יגיע...

החזרים ממס הכנסה מגיעים מהר מאוד, לרוב לפני שתספיק להגיד ג'ק רובינסון. המכתב שמודיע על ההחזר מגיע אחרי שהכסף כבר בחשבון הבנק. ככה זה בכל הפעמים שקיבלתי מהם החזרים מהחזרים שונים ב 8 השנים האחרונות.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...