Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני רוצה להקים אתר אינטרנט פשוט מאוד, נגיד טקסט ותמונה אחת או שתיים.

איך אפשר לעשות את זה בחינם, ושזה לא יהיה מוצף ביותר מדי פרסומות?

תודה מראש

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שהייתי ילד בניתי אתרים בHTML דרך הnotepad (כתבן)

והשתמשתי במספר שרתים, אחד מהם היה tripod.

דומיין מקוצר אתה תמצא אצל הרבה אתרים וכל מני סקריפטים נחמדים תוכל למצוא בגוגל.

בזמנו השתמשתי גם בFront Page של מיקרוסופט,

תוכנה די נוחה.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

מה זה התוכנות הללו?

אני לא מבין בנושא, ואשמח אם מישהו יסביר לי באופן ברור איך עושים את זה, או לחלופין אפילו יוכל לשבת איתי ולעזור לבנות את העמוד

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הFRONT PAGE באה ברוב החבילות של האופיס,

הממשק די דומה לזה של הוורד.

בניית אתרים זה לא מסובך,

כמו שכתבתי, כילד (בן 12) בניתי זוג שעוצב לא רע (לתקופה).

HTML זה גם כן פשוט מאוד

אני מאמין שתמצא מדריכים בגוגל

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
מה זה התוכנות הללו?

אני לא מבין בנושא, ואשמח אם מישהו יסביר לי באופן ברור איך עושים את זה, או לחלופין אפילו יוכל לשבת איתי ולעזור לבנות את העמוד

מה אתה בדיוק מעוניין שיהיה באתר ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מה אתה בדיוק מעוניין שיהיה באתר ?

שמוליק

מעוניין באתר שבו יהיה טקסט קצר ומעליו תמונה, אולי קישור לכתובת דוא"ל. משהו כזה. מאוד אינפורמטיבי ופשוט.

זה בשביל חבר טוב שלי והוא ממש לא מבין כלום במחשבים כך שהוא ישמח אם מישהו ישב ויסביר לו.

Henry Miller

פורסם

תרשום לי את הטקסט בה"פ וגם את התמונה

יקח לי בדיוק שניה להכין לך את זה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני יכול לעשות לך את זה חינם, ובלי פרסומות. פנה בפרטי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...