Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גמר חתימה טובה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לאחל צום קל ומועיל (למי שצם), וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום...

דרך אגב, איך כל אחד מכם מתכנן להעביר את יום כיפור (בין אם אתם צמים ובין אם לא)? בית כנסת, שינה, מרתון סרטים?

פורסם

גמר חתימה טובה וצום קל.

אני מתכוון להעביר את הזמן בתפילות בבית הכנסת אבל גם להשלים שעות שינה, לסיים את היחידה הראשונה בקורס שמתחיל באוקטובר.

כמו כן, רציתי לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו בין על דפי הפורום ובין אם במפגשים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

כנ"ל.

גם השנה אנצל את היום המיוחד הזה לחשבון נפש, מנוחה וקריאת עיתונים.

לקראת הסוף בטח אני שוב אמצא את עצמי מסדר את הקבלות הישנות והארון של החורף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנצל"ש בקטנה - האם "איסור הנסיעה במכונית" הוא משהו קבוע בחוק או מנהג?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מנצל"ש בקטנה - האם "איסור הנסיעה במכונית" הוא משהו קבוע בחוק או מנהג?

מנהג...

שתתפלא אפילו אני בגללו מחר קם ב 6 וחצי בבוקר כדי לנסוע על סקטים לעבודה.

:)

פורסם

בשעה טובה עברנו ברוך השם את היום כיפור...

בסך הכל היה בסדר (למעט כמה תקלות קטנות)... מכניסת הצום ועד 7 וחצי בערך העברתי את הזמן בשיחה עם ההורים ובקריאת עיתונים, ב7 וחצי התארגנתי והלכתי לחבר, ישבנו דיברנו, ואז לקראת 9 יצאנו לטייל...

לבית חזרתי קצת אחרי 5 לפנות בוקר, והתעוררתי להפתעתי הרבה (או שלא) ב10 בבוקר :cry:

עד 11 בערך העברתי את הזמן במיטה לחשוב עד כמה מר גורלי, ומ11 ועד 5 קראתי עיתונים + איזה ספר, ונחתי לי מדי פעם...

ב5 הלכתי לנעילה, וכרבע שעה לפני סיום הצום הייתי בטוח שאני הולך להקיא את הסעודה המפסקת, אבל איכשהו הצלחתי להחזיק מעמד בלי פאשלות...

בכל מקרה שתהייה לכולנו שנה טובה...

• תוכן חדש...