Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקזוטיקה בלאס וגאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קראתי את השרשור שהופיע בעבר לגבי "דברים לעשות בלאס וגאס" , הרשתי לעצמי לעדכן עקב העובדה שסיימתי שהות של שבוע כאן .

בשרשור הקודם נכתב כי באימפריאל פאלאס יש "דברים מענינים באוסף המכוניות " ובכן כרטיס כניסה חינם לאוסף שקיבלתי מבחורה בבגדים מינימליים ברחוב הוביל אותי לשם וכמו שנאמר בשיר של נעמי שמר " לא האמנתי למראה עיני" , "דברים מעניינים" בדמות 120 מכוניות בשווי של כ100 מליון דולר מהנדירות והיקרות בעולם , 320 תמונות , היריעה והזמן קצרים מלהכיל אך אשתף אתכם בבולטות ביותר מבין עשרות הרולרויסים, שלבי'ס, דיבי2\4\5 ועשרות מכוניות מרוץ אמיתיות (כמה מקבוצה B האגדית). SSK אמיתית (למכירה , 4.75 מליון דולר )סילבר אירו (כ3.5 מליון אם אני לא טועה) ומאיבך . כמו כן משהו שקסם לי במיוחד , חיפושית 74 ומה היא עושה שם ? היא נסעה 74 מייל מאז ומעולם , חדי העין יבחינו בפתק על החלון האחורי מימין זהו לא שלט למכירה זהו הפתק המקורי והמצהיב מ74 שהרכב יצא מהמפעל .והיא עולה 28 אלף דולר.

ssk.jpg

sa.jpg

m.jpg

ssk1.jpg

xscsc.jpg

sscc.jpg

פורסם

או קי סיימנו שם , פורד טי קטנה למכירה שעמדה באיזור התעשיה הובילה אותנו לבית מלאכה של בחור קשיש העוסק בשיפוץ מודל טי'ס הוא שמח להסביר ולהראות את תהליך השיפוץ (וכיצד הוא משתמש בשאריות ממכוניות ובונה הוט רוד מגוף של מודל A עם מנוע מיאטה ) ואז פתח את המחסן שבו הסתתרו עוד כמה מכוניות כולן מלפני 1920 וגם מזאראטי אינדי מודל 69 שמרוב התרגשות לא צילמתי כי הייתי עסוק לברר פרטים מכיוון שהיא למכירה . הנה כמה תמונות מייצגות .

cc.jpg

dff.jpg

dsf.jpg

פורסם

הלאה , דובר על הפורום (מרכז הקניות הגדול והמפואר ביותר) של הסיזר פאלאס ("מפעל עוגות הגבינה" באמת מקום מעולה לאכול בו , מומלץ להזמין את "סנביץ' החציל המדהים") החנות "אקזוטיק קארס" בכיכר (שבכניסה מקדמת את פניך מורצ'יאלגו נוצצת שתוכל להיות שלך ל40 דקות כולל דוגמנית בפנים ב250 דולר .אני יושב בחדר המלון כרגע ומצטער שלא לקחתי)נראת כסתם חנות דגמים אך שלט קטן "more exotic in our showroom" מוביל אותך לחלק האחורי של החנות(5$ כניסה) שם מסתתרות , ובכן , אקזוטיות . ג'טי 500 אמיתיות ורפליקות אלינור , קאררה ג'י טי , המון פרארי , קורבט דור ראשון ועוד כולם למכירה וברמת קונקורס (הלקוחות החזקים ביותר - דובאי) הנה תמונה מייצגת וגם אופנוע מדהים שמוצג גם כן ואני בטוח שעולה כמו המכוניות .

כמובן שבסטריפ ניתן למצוא לימוזינות האמר כטויוטה קורולה למבורגיני ופרארי להשכרה וגם כמה רולס רויס פאנטום ועוד ירקות .

עוד נאמר בשרשור כי "לא יודעים מה יש בתוך המיראז'" ובכן יש שם טיגריסים לבנים(של הקוסמים המפורסים לשעבר זיגמונד ורוי) , נמר סיבירי לבן , אריות ודולפינים בברכת מי מלח עצומה (האטרקציה העכשווית היא גור הדולפין שנולד לא מזמן).

ולקינוח נאמר כי הווין הוא אומנם המלון היקר ביותר בלאס וגאס אך משעמם לעומת הונציה ודומיו , ובכן כנראה שלא שמתם לב לפרט שולי , ליד הלובי נמצאת סוכנות פרארי עם ריכוז של כל הדגמים הקיימים (10 דולר כניסה לסוכנות , לקונים יתן החזר)

יום טוב גמר חתימה טובה וויוה לאס וגאס !

dsdf.jpg

df.jpg

פורסם

צריך דלי וסמרטוט בשביל הריר שניגר מהפה שלי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...