Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לקראת רכישת מצלמה חדשה עד לסכום של 1200 שקלים לצילום חובבני אני זקוק להמלצה לבחירת מצלמה, אשמח לשמוע מה הם הפרמטרים שיש לבדוק בזמן הרכישה.

ואם אפשר המלצה למקום הוגן לרכישת מצלמה באיזור גוש דן.

תודה רבה

איזה כייף לי :)

פורסם

המלצה למקום מסויים אני לא יודע אם מותר לתת, אבל טיפים, למה לא?

רוב הדברים שיש לבדוק לפני/בזמן הרכישה הם קודם כל בחירת הדגם.

אם יש התלבטות בין דגמים מסויימים, הולכים לחנות ורואים מה יושב הכי נוח על הידיים (כולל מיקומי כפתורים וכו').

השאלה היא מה אתה רוצה מהמצלמה?

שתהיה קומפקטית? זום גדול? גמישות בתנאי תאורה קשים?

והאם התקציב כולל אביזרים נלווים או לא? (סוללות, נרתיק, כרטיס זיכרון).

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

א) לי יש ניסיון מצויין עם מצלמות מחודשות - מקבלים מצלמה יותר טובה בתקציב שהגדרת

ב) יש כרגע באינטרנט דילים מצויינים ל canon A560: האיכות של קנון, במיוחד בדיגיטליות, היא הטובה ביותר. לדגם הזה יש 7 MP שזה הרבה מעבר למה שאתה צריך ומסך גדול מאד. לכל הדגמים של קנון מסדרה 500 ומעלה יש גם אופציה למצבים ידניים שמאפשרים להתמודד עם מצבי צילום לא סטנדרטיים (לאחר שצוברים ניסיון בצילום) ואופציה למד אור נקודתי שימושי ביותר.

בדגם הספציפי הזה יש גם פטנט נחמד (ולא הכרחי) של face detection.

הוא חסכוני יותר בחשמל מדגמי קנון הקודמים ונותן 50% יותר תמונות מזוג סוללות.

מומלץ למצוא דיל שכולל כרטיס זיכרון וסוללות נטענות חובה!

אני בדרך כלל קונה מספק בשם 4H שמוכר בהרבה אתרים גדולים (olsale,getit,sakal,p1000 ועוד) הרבה פעמים יש הבדלים בין המחירים או החבילות שהם מציעים באתרים שונים עבור אותו מוצר.

אני תמיד לוקח את המצלמות מהחנות שלהם בירושלים (פוטו ניסים) כך שאני לא יכול לומר יותר מדי לגבי עמידה בזמנים כאשר מזמינים מהם במשלוח.

בכל מקרה, אם הצילום לצרכי הדפסת תמונות לאלבום - כל מגהפיקסל מעבר ל3 הוא מיותר. אם אתה רוצה תמונות בגודל A4 רצוי 4-5 מגה. המספרים מעבר לזה הם עבור הדפסות בגודל פוסטר - שבכל מקרה האיכות האופטית של מצלמות בטווח המחירים הזה אינה מספיקה עבורם, או אם רוצים להגדיל חלק מהתמונה ולשמור על האיכות במידה מסויימת.

פורסם

תודה על התשובה המלומדת.

מה בקשר לתוספת של ייצוב אוטמטי בזמן צילום ? כדי או מיותר ?

השימוש של המצלמה הוא לצילום רגיל (חגים/טיולים) ולהדפסת תמונות סטנדרטיות.

הדבר שחשוב לי הוא איכות התמונה ואורך חיי הסוללה.

תודה שוב פעם.

פורסם

מצטרף להמלצה על קנון A550/560/570

לדעתי לדגמים החל מ560 יש ייצוב תמונה אוטומטי.

לי יש 530 ואני מרוצה.

בדוק באתרים השונים, לפעמים אתה יכול באותו כסף לקבל עם המצלמה כרטיס זכרון יותר גדול באתר X מאשר באתר Y,

ותוספות נוספות.

הכי חשוב לוודא שהיא לא מחודשת.

דווקא קנון הייתי קונה מהיבואן הרשמי: KARAT או גוף מוכר אחר.

4H היא חנות בירושלים, שאין לי מושג מה טיב האחריות שהיא נותנת והאם היא מוכרת כיבואן רשמי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קאנון 570IS

קניתי כזאת השבוע לאחות שלי.

- 7.1 מגה פיקסל.

- ייצוב תמונה.

- זום אופטי כפול 4 (במחיר הזה אין לשום מצלמה אם אינני טועה).

מחיר : סביב ה 850 ש"ח.

יצא בסוף 1100 כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה , תיק תואם ומטען עם 4 בטריות.

- אחרי שעברתי את כל המצלמות במחירים האלה , לדעתי התמורה הטובה ביותר לכסף וגם נתונים עדיפים.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177

לילה טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

בזמן האחרון שיחקתי עם לא מעט פוג'י.

העריקה ממחנה קאנון עוד מעט מושלמת.

בדוק את ה-F20, F30 וה-F31 של FUJI.

הגישה היא שונה מזו של קאנון בכל מיני מובנים,

וה-F31 היא פשוט מצלמה מדהימה - זריזה, זריזה, זריזה.

מזהה פרצופים במהירות, לא מפספסת חשיפה מדויקת של פלאש,

ובנוסף לכול גם מצלמת ב-1600 ASA בלי למצמץ.

מאוד כדאי ללכת לחנות ולהתרשם במו אצבעותיך,

כי צריך ממש להתאמץ היום בשביל לקנות מצלמה גרועה

(כל עוד נצמדים לשמות המוכרים) והבחירה היא במידה רבה עניין של טעם אישי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדוק את ה-F20, F30 וה-F31 של FUJI.

הגישה היא שונה מזו של קאנון בכל מיני מובנים,

וה-F31 היא פשוט מצלמה מדהימה - זריזה, זריזה, זריזה.

מזהה פרצופים במהירות, לא מפספסת חשיפה מדויקת של פלאש,

ובנוסף לכול גם מצלמת ב-1600 ASA בלי למצמץ.

מאוד כדאי ללכת לחנות ולהתרשם במו אצבעותיך,

כי צריך ממש להתאמץ היום בשביל לקנות מצלמה גרועה

(כל עוד נצמדים לשמות המוכרים) והבחירה היא במידה רבה עניין של טעם אישי.

אני מצטרף להמלצה, רק שאין סיבה לקנות את ה-F30 כאשר ה-F31 קיימ. האחרונה טובה יותר, כי נפתרה הבעיה של "צריבה" של שטחים בהירים באור שמש חזק. ניתן למנוע זאת ב-30, אבל זה דורש כיוונונים ידניים.

מבחינת איכות תמונה, בייחוד ב-ISO גבוה (רגישות גבוהה שמאפשרת צילום בתנאים חשוכים, אבל יוצרת רעש בתמונה) אין תחרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטרף להמלצה על פוג'י. יש לי את ה-5600 (אומנם ללא מייצב תמונה) אבל היא מהירה מאוד.

בזמנו גם חיפשתי את את F31 (מומלצת מאוד!).

תבדוק את המצלמה שתקנה פה

מהירות התגובה מאוד חשובה :)

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

דעתי לA560 אין מייצב אבל כדאי לבדוק. זה שימושי בעיקר אם אתה מצלם הרבה במצב telephoto, אבל בכל מקרה למצלמות האלה יש זום לא גדול (X4) כך שהמייצב לא הכרחי, אם כי עוזר במידת מה.

בכל מקרה תתעלם מהנתונים של זום דיגיטלי, הם לא חשובים.

המצלמות של פוג'י גם איכותיות מאד, וכעת כשהפסיקו להשתמש בכרטיסי XD היקרים והנדירים הן בהחלט באות בחשבון.

מה שלא בטוח הוא שלדגמים שהוזכרו יש מצבי צילום ידניים אמיתיים ומד אור נקודתי. שווה לבדוק.

אני עדיין חושב שבתחום הזה של מצלמות קנון נותנים את איכות הצילום הטובה ביותר. הפוג'י חזקות (וזולות) בתחום של הדמויות SLR.

פורסם

ULY זה לא נושא סובייקטיבי. ה FD31, F20 וה 6500 משתמשות באותו חיישן שפשוט נמצא ליגה מעל כולם.

זה ניכר בכל ההשוואות, בטח ובטח כשמשווים בISO גבוה.

המצלמות החדשות של פוג'י לא תהיינה בעלות אותו חיישן אם אני זוכר נכון, והאיכות במצלמות שהזכרתי פשוט נכחדת :roll:

אם לא מפריע לך זום X3 סטנדרטי, כרטיס XD וסוללת ליטיום:oops: רוץ על ה F20 או FD31.

נ.ב

המצלמות של קנון נהדרות גם כן:lol:

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

הי מרק,

במחיר של 1,200 שקלים, ניתן לרכוש היום מגוון גדול של מצלמות מעולות מתוצרת כל היצרנים הגדולים.

מספר פרמטרים שרצוי מאוד לבדוק:

* איך המצלמה יושבת לך ביד, מבלי שראית אותה קודם.

* מהירות תגובה ברגע שלוחצים ועד לשמירת התמונה - חשוב מאוד ב Snapshots או כאשר מצלמים ילדים.

* סוללה יעודית או סוללות רגילות. לרוב סוללה יעודית תצלם במשך זמן ארוך עד להתרוקנותה, אולם אתה חייב את המטען היעודי זמין. סוללה כזו טובה לרוב ל 500 טעינות לפחות. בסוללות רגילות תמיד ניתן לקנות סוללות בכל פינה.

* האם ניתן לצלם סרטון וידאו על כל נפח כרטיס הזיכרון ? חשוב לאוהבי סרטונים.

* האם ניתן לשלוט על הצילום באופן ידני (מהירות, אור וכיו"ב).

* האם קיימת אפשרות לחיבור USB או שצריך להוציא את כרטיס הזכרון בכל פעם.

* יבוא ושירות, אני מעדיף את היבוא הסדיר. האחריות והשירות טובים יותר. ביבוא המקביל, המחיר המפתה כולל לרוב מצלמה עירומה, וכאשר אתה משלים אותה לערכה ביבוא הסדיר, אתה משתווה במחיר.

חנות מאוד מומלצת היא: "פוטופילם" ברחוב אלנבי 84 תל אביב. מבחר גדול, יעוץ ושירות מצוין.

גמר חתימה טובה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לכול המגיבים והמגניבים תודה רבה לכם על הייעוץ !! עזר לי מאוד. אני העדכן אותכם על הבחירה שלי.

שנה טובה וצום קל.

פורסם

אתגנב לדיון ואשאל, מה דעתכם על canon ixus 75 או 65? אני מחפש מצלמה ושמעתי וכמה אנשים שזו מצלמה מעולה. אני צריך עוד חוות דעת :) אודה על כל פיסת מידע:)

גמר חתימה טובה:)

• תוכן חדש...