Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפעם הקולט החדשה...

new_colt2_wh.jpg

לפחות הפעם הם שומרים על יושר מקצועי, והקולט נראית בדיוק כמו מה שהיא (כנראה) שווה... לעומת הקודמת, שהיתה לאנסר שהתחפשה לרובר 200 8)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

וןב לפחות עכשיו זה לא יהיה אוטו שמזוהה עם ערסים פלוס שירי דכאון בתוכו

גם להם יש גבול ...

אולי נראה איזה סבתות נחמדות בתוך קולט

ומה שאני חושב שהיצרן רצה לצאת מהתדמית של המזרחי המקופח שנוצרה לו בארץ שבה הלאנסר האוטו הנמכר ביותר ..

כן בטח.. :twisted:

פורסם

כנראה שאותם הסמים שלקח המעצב של הבימר סידרה 7 לקח גם המעצב הזה..אהה ולא נשכח גם את המעצב של 107 שאותו סוחר גם סיפק לו.

לא עוד דברים משונים כאלה!

הרשות לפיטור המעצב הכושל!

פורסם

אני מבקש מכולם להירגע.

אתם חייבים לתת קרדיט למעצב הנועז שהחליט לקחת פנסים קידמיים של פורד KA, לשים אותם על גוף של יאריס וורסו ולסגור את הכל עם ישבן של מגאן סניק.

כל הכבוד על עבודת הפוטושופ!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

OH MY GOD? :shock:

המכונית הזאת פשוט מכוערת! אין לי תיאור אחר לגועל הזה! :?:?

מאחורה היא כמו פונטו ספייס, ומקדימה מאוד מזכירה את הג'אז, בדומה ל- 107!

תם עידנה של הקולט בישראל (מבחינת הערסים).

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם
והפעם הקולט החדשה...

לפחות הפעם הם שומרים על יושר מקצועי, והקולט נראית בדיוק כמו מה שהיא (כנראה) שווה... לעומת הקודמת, שהיתה לאנסר שהתחפשה לרובר 200 8)

כנראה, עד שתפורסם הגירסה החמה, שהיא תהיה שווה באמת איך שהיא נראית: כם היצע של שני מנועים: 1.3 ו 1.5 ליטר שמספקים 90 ו 98 כ"ס בהתאמה, זה ממש לא מספק.

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

אני פשוט לא מבין מה עובר על עולם הרכב בשנים האחרונות ...!?!?

לוקחים מכוניות כמו ה106 וקולט , מכוניות יפות ופרופורציונליות כל כך , והופכים אותם למיני וואן :!::evil:

למה ?

כל הטרנד הזה שהולך היום פשוט לא מובן לי ,לדוגמא אומנם ה307 היא מכונית שניראת נחמד אבל היא הייתה יכולה להראות ממש טוב אם היא לא היו הופכים מכונית משפחתית לוואן משפחתי וכנ"ל לגבי רוב המכוניות החדשות שמוצעות היום , כל המותגים הולכים בכיוון הלא מובן הזה ,אפילו מכוניות ספורטיביות כמו הסיויק טייפ R , יאריס T ניראות כבר כמו מיני וואן .

מה יהיה ?

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...