Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה התלבטויות, קניתי את ה LG-E500:

מעבד T7300 2.0

אמור להיות 2 GHZ RAM (הגיע 1, יתוקן היום).

כרטיס גרפי Nvidia 8400

וכמובן - ויסטה.

ראוי לציין כי אני חוזר למחשבים לאחר העדרות ממושכת (המחשב החדש האחרון שקניתי היה כש-Win98 שלט בשוק).

אין לי שום מושג מה אני צריך להתקין בו (טוב נו, חוץ מ-Office) או מאיפה להשיג את זה.

אז, מומחי המחשבים, מה אני צריך לעשות?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני לא מומחה למחשבים, אבל אחרי חודשיים עם Vista חזרתי ל-XP.

בצד החיובי, Vista נורא יפה וגם שיטת התיקיות המשופרת נוחה.

בצד השלילי, איטי מאוד ונוטה לא לעבוד לפעמים. למשל XLS היה מתרסק תדירות. חיבור ה-Wifi היה מתנתק (ולוקח לו 'שעות' להתחבר מחדש). הכל עבד נורא לאט.

נכון, יש לי רק ג'יגה אחד, אבל זה היה מוגזם.

חזרתי ל-XP.

עובד.

לא יפה כמו Vista, אבל עובד.

מהר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו - בXP יש מגוון מאד רחב של פתרונות שיהפכו אותו ליפה כמעט כמו הוויסטה, למי שיש את הרצון אני ממליץ על

ASTON SHELL.

יבין - זה לא עובד ככה, אתה משתמש במחשב לצרכיך וכל פעם שאתה נתקל במשהו שחסר אתה מתקין, מאיפה משיגים? זה כבר עניין אחר. אם אתה צריך משהו ספיציפי אתה יכול לשלוח לי ה"פ עם רשימה ואני אחטט.

בקשר לבסיס -

winzip\winrar\nero כל מיני שטויות כאלה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אנטי וירוס נורמלי - NOD32 או קספרסקי.

אופיס.

אדובי אקרובט רידר.

מעבר לזה - מה השימושים במחשב? שאר התוכנות הן בעיקר עפ"י שימוש שלך.

פורסם

פאולו , אתה באמת לא מבין יותר מדי , כי המערכת על מחשב נורמאלי (2 גיגה זיכרון ומאיץ מסך כלשהו) עובדת יותר מהר בישומים יום יומיים מXP , יותר יציבה בהרבה , והבעיה עם הWIFI היתה אצלכם.

עוד מימי הBETA ועד היום - לא היתה ולו בעיה אחת עם רשת או WIFI בכמה וכמה לפטופים שנבדקו.

בנוסף , היא גם עולה יותר מהר מXP.

כל דבר שנתקלת בו הפוך הוא בגלל הגדרות שגויות שלך או הרצה על חומרה שפשוט לא מתאימה לכך.

ליביו ("שמשחק" עם ויסטה עוד מלפני יום ההשקה על מחשבים , לפטופים , סרברים ובבית)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
פאולו , אתה באמת לא מבין יותר מדי , כי המערכת על מחשב נורמאלי (2 גיגה זיכרון ומאיץ מסך כלשהו) עובדת יותר מהר בישומים יום יומיים מXP , יותר יציבה בהרבה , והבעיה עם הWIFI היתה אצלכם.

עוד מימי הBETA ועד היום - לא היתה ולו בעיה אחת עם רשת או WIFI בכמה וכמה לפטופים שנבדקו.

בנוסף , היא גם עולה יותר מהר מXP.

כל דבר שנתקלת בו הפוך הוא בגלל הגדרות שגויות שלך או הרצה על חומרה שפשוט לא מתאימה לכך.

ליביו ("שמשחק" עם ויסטה עוד מלפני יום ההשקה על מחשבים , לפטופים , סרברים ובבית)

שמעתי את הסיפורים הללו.

אני אולי לא מבין, אבל להסתכל על השעון אני יודע.

אצלי re-start לקח 5 דקות (וזו לא הגזמה)

אני לא יודע איפה היתה הבעיה ב-Wifi, אבל עכשיו כשהמחשב עובד על XP היא לא קיימת.

אני גם לא יודע מה זה מחשב "נורמלי". המחשב שלי נמכר עם ויסטה, אז יש לצפות שהוא יעבוד נורמלי עם התוכנה שהוא נמכר איתה.

הוא לא.

תגגל קצת ותראה שאני לא היחיד שיש לו בעיות זמנים עם Vista.

נ.ב.

החברה הקיקיונית שהוציאה את ויסטה טוענת שמבחינת דרישות המערכת המחשב שלי מספק, אבל אולי הם לא מבינים על מה הם מדברים.

פורסם

ויסטה יותר איטית מ XP בישומים רבים. הישומים היחידים שבהם ויסטה מפגינה עדיפות כלשהיא הם ישומים שתוכננו לפעול עם ריבוי מעבדים כמו מעבדי השתי ליבות שיש עכשיו, כיוון שהיא תוכננה טוב יותר לעבודה עם ריבוי ליבות.

בנוגע להבדלי מהירות, הרבה פעמים הדבר נובע מדרייברים לא מעודכנים. יצרני חומרה כמו למשל של כרטיסי רשתות אלחוטיות וכרטיסים גרפיים, הוציאו בערך מיליון עדכונים לדרייברים שלהם מאז שויסטה יצאה, וכל עדכון כזה משפר עוד קצת את הביצועים.

בקיצור, המערכת הזאת יצאה שנה לפני הזמן שהיא הייתה צריכה לצאת מוכנה וטובה. התנהגות טיפוסית של מייקרוסופט.

פורסם

תודה על העצות.

השימושים הם לימודים ואינטרנט כרגע, אולי בעתיד גם ניצול יותר רציני.

נתחיל עם הדברים הבסיסיים, ונוסיף כשנצטרך.

נ.ב

במידה ומישהו מחפש לקנות מחשב כרגע, ויש לו הזדמנות לבדוק ב"למיר מחשבים" בהרצליה, מומלץ.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני הייתי בדיוק במצב שלך לפני חודש שקיבלתי את הלפטופ..

התחלתי עם התקנה של XP במקום הויסטה, אנטי וירוס (קספרסקי), אופיס, מקודדים, נגנים (BS), אימיול, תוכנת צריבה וכו'.

עכשיו אני מתלבט אם להתקין סרוויס פאק 2/3 או להשאר רק עם 1 ואנטי וירוס, מה אתם ממליצים?

פורסם

האמת שהשאלה שלך קצת תמוהה יבין,"קניתי מחשב,מה עכשיו?"

היית צריך לחשוב עוד טרם קניית המחשב על הייעוד עבורו וכך להתאים מפרט בהתאם לייעוד.

אבל בכל אופן, הבסיס להתחלת העבודה עם המחשב:

1.אנטיוירוס-לא חסר בשוק,יש של המון חברות טובות.

2.OFFICE- תוכנת העבודה המוכרת והנפוצה שכוללת בתוכה אקסל,וורד,פאוור פויינט וכדומה.

3.ערכת מקודדים לאודיו-וידאו- חובה אם אתה מתכנן לראות סרטים במחשב (מנסיון השילוב של מחשב+כונן קשיח גדול= הרבה סרטים......לכל הגילאים...:wink:).

4.תוכנה להורדת קבצים- שוב,יש כל מיני תוכנות, אחת הנפוצות היא E-mule.

5.תוכנת לצריבת דיסקים- אתה יכול להעזר באחת התוכנות בסגנון NERO או להשתמש בתוכנה של המדייה פלייר.

לשאלה מאיפה תשיג את כל התוכנות יש 2 אופציות:

1.חנות=כסף.

2.השילוב של סעיפים 3,4,5=חינם חינם (אבל תצטרך לצום בכיפור....) :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אופציה נוספת היא להכניס דיסק של הפצת לינוקס פשוטה - נגיד אובונטו - ופשוט להתחיל לעבוד :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו הוא לא יודע מה לעשות עם הווינדוס ואתה מציע לו לינוקס? :p

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תפרמט ותתקין XP עם SP2. דרייברים לצ'יפסט ולחומרה. ועוד כמה תוכנות:

NOD32, FoxIt, ACDsee, Office 2007, Kcodec Pack, Babylon, Nero Micro, PowerDVD, Winrar, Winamp

זה בעיקרון מה שאני מתקין ללקוחות אצלי -/+ (כמובן לפי הדרישות).

פורסם
אופציה נוספת היא להכניס דיסק של הפצת לינוקס פשוטה - נגיד אובונטו - ופשוט להתחיל לעבוד :)

ליביו

sure ברור.

תתקין לינוקס

ממש Plug & Play.

לא מייעצים למי שצריך רכב שייקח אותו מ-א' ל-ב' לקנות מכונית קיט שדורשת הבנה והתעסקות.

• תוכן חדש...