Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הימים הנוראים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותר לבאגר לעלות על כביש?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

התמונה הראשונה נהדרת! :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה מזכיר לי שני דברים.

פעם היה בצומת של לינקולן ויהודה הלוי עמוד שעליו שכנו בחדווה שני תמרורים: אין פניה ימינה וגם אין פניה שמאלה. מאחר ומדובר בצומת T, זה צימצם בצורה די קשה את האפשרויות.

סבתא שלי היתה גרה בבית באוהאוס בשדרות רוטשילד 62. יום אחד, לפני כ 15 שנה, נזכרתי שמחלון דירתה בקומה השלישית יכלתי כילד לראות עץ דקל ענק שצמח בגינה, ושגובהו היה בדיוק כגובה הבית. לא יכול להסביר את זה, אבל התעורר בי דחף עז לראות את העץ הזה, ונסעתי לשם. גיליתי שאת הבניין רכש בנק הפועלים, שהרס חלק ממנו, חפר חניון תת-קרקעי וציפה אותו במוזאיקה לבנה דוחה. בדיוק כשהגעתי לשם, ראיתי פועלים מגלגלים החוצה את גזע הדקל שנכרת ונוסר לכמה חלקים.

נמרוד

פורסם

אין לנו תרבות שימור לשום דבר ישן ושווה שימור, למרות שאפשר למצוא פה ושם, בניינים עתיקים שעוברים שיחזור מקיף, בנחלת בנימין למשל.

:-( חבל מאוד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שיט בדיוק חיפשתי כזה ארון .....

איזה בעסה....

התמונה הראשונה מעולה ,אם הם היו עומדים בשמש עוד יותר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני יודע שאני מסתכן, אבל אין ברירה:

לא הבנתי את התמונות :oops:

מה לא הבנת?

תמונות של באגר!!!

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

רז,בהחלט תמונות שלא יוצא לי לראות כל יום[כאחד שרואה על בסיס יומיומי דברים מוזרים].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אין לנו תרבות שימור לשום דבר ישן ושווה שימור

במקרה הזה הבנין הוא רק ישן. הוא אינו שווה שימור.

אין לו ערך אדריכלי, או הסטורי, ולכן אינו ברשימת הבניינים לשימור.

הערך היחידי שלו יכול להיות סנטימנטי בלבד, והבעלים שמכרו אותו כנראה קיבלו משהו כדי להתגבר על הסנטימנט.

בכל זאת, זה די כואב לראות בנין, שבנו אותו במשך שנים, וקירותיו ראו דבר או שניים בחייהם, נעלם במספר מכות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
במקרה הזה הבנין הוא רק ישן. הוא אינו שווה שימור.

אין לו ערך אדריכלי, או הסטורי, ולכן אינו ברשימת הבניינים לשימור.

הערך היחידי שלו יכול להיות סנטימנטי בלבד, והבעלים שמכרו אותו כנראה קיבלו משהו כדי להתגבר על הסנטימנט.

בכל זאת, זה די כואב לראות בנין, שבנו אותו במשך שנים, וקירותיו ראו דבר או שניים בחייהם, נעלם במספר מכות.

עכשיו הבנתי, טוב שלא גרת בקיבוץ :wink:

שם היו מפרקים ביניינים על ימין ועל שמאל. גם עם שופלים.

פורסם
בארה"ב משתמשים במטוסים.

ועובדים זרים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...