Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על מפעל VW בגרמנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי,

אשמח אם למישהו יש קישור יעיל ומועיל למפעל VW בגרמנייה (הבנתי שיש אחד ב"עיר השועלים" לא הרחק מברלין)

אשמח לשמוע מאנשים שביקרו תגובות ומידע על הסיורים המודרכים במפעל (אם יש כאלה)

תודה מראה,

עמרי.

פורסם

עיר השועלים (וולפסבורג) היא למעשה עיר של המפעל, וחיים בה לרוב עובדים של המפעל הקרוב

במפעל עצמו יש גם סיורים ומוזיאונים וכו'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הייתי בקיץ. "עיר השועלים" הזו היא בהחלט עיר VW, והסיור שם מוצלח מאוד, אם כי מעט התאכזבתי לראות את פס הייצור של הגולף, ולא של מכוניות מעניינות נוספות.

עשה חיפוש על הכתובת המדויקת, זמני הפתיחה והמחירים בגוגל, ואל תשכח להשאיר את המצלמה באוטו ;)

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם
הייתי בקיץ. "עיר השועלים" הזו היא בהחלט עיר VW, והסיור שם מוצלח מאוד, אם כי מעט התאכזבתי לראות את פס הייצור של הגולף, ולא של מכוניות מעניינות נוספות.

עשה חיפוש על הכתובת המדויקת, זמני הפתיחה והמחירים בגוגל, ואל תשכח להשאיר את המצלמה באוטו ;)

אני לא מצאתי בגוגל מידע על המפעל והסיורים, יש מצב לקבל קצת הכוונה?

ותודה על התגובות עד כה.

עמרי.

פורסם

חיפוש זריז באתר העולמי של VW מעלה את הנתונים הבאים:

פרטים על "עיר המכוניות\השועלים\התקראו-לה-איך-שבא-לכם" ניתן למצוא כאן:

http://www.autostadt.de/portal/site/www/

פרטים על המפעל השקוף של פולקסווגן בדרזדן (שם מורכבת הפייטון) ניתן למצוא כאן:

http://www.glaesernemanufaktur.de

בהחלט נשמע כמו חוויה 'שווה'.

בהצלחה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy