Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני כבר ממש מתוסכל,המחשב מוציא אותי מדעתי.

פנטיום 4 3 gh,מעבד MSI,זיכרון 1024 בשלושה סלוטים 2*256 + 512,שני דיסקים 80+160,כרטיס מסך geforce.

בזמן האחרון (מזה כחודשיים) המחשב איטי ברמה שפתיחת תקייה/סרט/תוכנה לוקחת כ 10 שניות מינימום והרבה פעמים היישום שאני מנסה לפתוח פשוט נתקע.

החלפתי ספק ובאותו מעמד החלטתי גם לנקות את האבק,תוך כדי פירוק והרכבת המעבד וצלעות הקרור נשברה אחד מהתופסנים שמקבעים את המאוורר וצלעות הקרור למעבד.אבל עדיין כל הקומפלקס מוחזק יציב.

במקביל פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא הועיל.

אנא עזרתכם לפני שהתסכול מביא אותי להשליך אותו מהחלון.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בדקת רוגלות ?

ה CPU גבוה ?

תנסה לצרוב דיסק של Ubuntu או WUBI (תחפש בגוגל) ולעשות אתחול ממנו, זה יעלה לך מערכת הפעלה לינוקס מלאה , בלי שתצטרך לעשות שום דבר מיוחד, ותוכל לראות אם האיטיות היא בגלל מערכת ההפעלה או החומרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי שני spyware שניהם אמנם לא "חוקיים" אבל לא מוצאים שום דבר חריג.

מה גם שחשבתי על התחממות אז הוספתי עוד מאורר למארז - לא עזר.

יוסי.

פורסם

מחשב לא מאט בגלל התחממות. מחשב מפסיק לעבוד בגלל התחממות.

אם פרמטת אז למעשה אתה אומר שלא יכולות להיות לך תוכנות ריגול או תוכנות אחרות שפועלות ברקע, אלא אם כן התקנת הכל מחדש.

קודם כל כדי להיות בטוח שלא מדובר בתוכנת ריגול אפשר להעזר ב http://www.prevx.com, זאת התוכנה הטובה ביותר כיום. היא חינמית ל-30 יום כך שזה מספיק בשביל לעשות סריקה ולהסיר. לא מבין למה להשתמש בתוכנות אנטי-ריגול לא חוקיות, כשיש כל כך הרבה תוכנות מצויינות חינם. AdAware 2007 היא עוד תוכנת אנטי-ריגול מצויינת שאתה יכול לסרוק איתה את המחשב.

אם אתה מפרמט מתקליטור התקנה מקורי של חלונות ועדיין המחשב איטי עם העלאתו יש לך בעיית חומרה כלשהיא ולדעתי היא קשורה לדרייברים. לדעתי רוב הסיכויים שמדובר באיזה פריט חומרה כמו כרטיס או משהו שמחובר ב USB שדורש יותר מדי משאבים מחשב כי הדרייבר שלו לא מעודכן. נסה לעדכן דרייבר לכרטיס מסך, ולנתק התקני USB ואז לראות מה קורה.

פורסם
מחשב לא מאט בגלל התחממות. מחשב מפסיק לעבוד בגלל התחממות.

אם פרמטת אז למעשה אתה אומר שלא יכולות להיות לך תוכנות ריגול או תוכנות אחרות שפועלות ברקע, אלא אם כן התקנת הכל מחדש.

קודם כל כדי להיות בטוח שלא מדובר בתוכנת ריגול אפשר להעזר ב www.prevx.com, זאת התוכנה הטובה ביותר כיום. היא חינמית ל-30 יום כך שזה מספיק בשביל לעשות סריקה ולהסיר. לא מבין למה להשתמש בתוכנות אנטי-ריגול לא חוקיות, כשיש כל כך הרבה תוכנות מצויינות חינם. AdAware 2007 היא עוד תוכנת אנטי-ריגול מצויינת שאתה יכול לסרוק איתה את המחשב.

אם אתה מפרמט מתקליטור התקנה מקורי של חלונות ועדיין המחשב איטי עם העלאתו יש לך בעיית חומרה כלשהיא ולדעתי היא קשורה לדרייברים. לדעתי רוב הסיכויים שמדובר באיזה פריט חומרה כמו כרטיס או משהו שמחובר ב USB שדורש יותר מדי משאבים מחשב כי הדרייבר שלו לא מעודכן. נסה לעדכן דרייבר לכרטיס מסך, ולנתק התקני USB ואז לראות מה קורה.

פירמתטי מדיסק windows מקורי ואכן התקנתי מחדש את כל התוכנות לאחר מכן.

ב USB מחוברים רק העכבר,מדפסת,מצלמת אינטרנט אני לא מאמין שאחד מהם הוא ה"גזלן".

אני אנסה לסרוק את המערכת עם התוכנה שקישרת ולבדוק אם יש עדכון דרייבר לכרטיס מסך ונראה.

יוסי

פורסם
פירמתטי מדיסק windows מקורי ואכן התקנתי מחדש את כל התוכנות לאחר מכן.

יוסי

אל תפרמט מדיסק, לדעתי הכי טוב לפרמט משורת פקודה ( :c ). כך אתה יודע שהכל נמחק! לאחר מכן אם הדיסק מקורי המחשב אמור לזהות את דיסק ההתקנה לבדו.

אצלי ביצעתי פירמוט בצורה כזאת, והמחשב רץ עכשיו יופי!

פורסם
אל תפרמט מדיסק, לדעתי הכי טוב לפרמט משורת פקודה ( :c ). כך אתה יודע שהכל נמחק! לאחר מכן אם הדיסק מקורי המחשב אמור לזהות את דיסק ההתקנה לבדו.

אצלי ביצעתי פירמוט בצורה כזאת, והמחשב רץ עכשיו יופי!

הכי טוב למחוק את הPARTITION דרך ההתקנה של WINDOWS ואז ליצור אותה מחדש ולפרמט אותה.

בקשר לאיטיות : אולי יש לך קונפליקט עם הזכרונות. תשאיר במחשב את ה512 לבדו ותראה אם הוא עובד טוב.

באופן עקרוני חשוב שכל הזכרונות יהיו מאותו יצרן , אותו דגם ואותה מהירות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכיוון שיש לי שני דיסקים, מערכת ההפעלה מותקנת על ה C בלבד כך שאין שם חלוקה ל PARTITION.

לגבי הזיכרונות : אומנם לא כולם (יש 3) מאותה חברה אך לפי מה שנאמר לי לפני שרכשתי זיכרון נוסף,במידה וישנה התנגשות בין שני סוגי זיכרון אחד מהם לא ייתפקד,מה שלא קרה אצלי כל הזיכרונות מזוהים ועובדים.בנוסף האיטיות התחילה הרבה אחרי שהוספתי את הסלוט זיכרון של ה 512 החדש.

יוסי

פורסם

למה אתה לא מפרמט וזהו?

תנסה להעיף את כל הקבצים שיש בשולחן העבודה גם לא תיקיות, שיהיו בשולחן העבודה רק קיצורי דרך.

וגם סרוק וירוסים ורוגלות.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
למה אתה לא מפרמט וזהו? קרא את ההודעה שלי,פירמטתי ולא עזר.

תנסה להעיף את כל הקבצים שיש בשולחן העבודה גם לא תיקיות, שיהיו בשולחן העבודה רק קיצורי דרך. אין שום קבצים/תיקיות

וגם סרוק וירוסים ורוגלות.אוריד בערב את התוכנות שהומלצו כאן ונראה אם זה יעזור.

יוסי...

פורסם
בדקת מה הטמפ' של המעבד שלך?

לא,אני אוריד את speedfan כשאגיע הביתה ואדווח.

יוסי

• תוכן חדש...