Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לייבא ENFIELD BULLET 350 CC , איך ומהיכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופנוע האגדי , היום במהדורה חדשה קיים כבר בהודו .

עם הילוכים ברגל שמאל כמו שצריך :-)

בהודו , שנת 2006 עולה 2000$ .

מהן האפשרויות ליבא אחד כזה ארצה ? האם מישהו התנסה ביבוא של אופנוע מהודו ?

אשמח לכל פרט שיוכל לעזור

ניר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת שלא יכולתי להתאפק ולשאול: למה? מה כל כך אגדי בגרוטאה זו?

לא מדובר במציאה,אופנוע כזה כולל העברה והובלה,תקינה ומיסים יכול לעלות בישראל מעל 30,000 ש"ח.

גם לא מדובר באיזה פריט אקזוטי אספני,גם לא מדובר באופנוע "חדש" שכן יש להניח שזמן קצר לאחר שיעלה על הכביש הוא כבר יראה ויתפקד כזקן מופלג.

נסיון לייבא אנפילד לישראל נכשל,האופנועים החלו לנזול עוד באוניה...

כיוון שלא מדובר באספנות או באיזה אופנוע בעל תכונות מיוחדות,עדיף לקנות אופנוע מודרני,עם אופנוע לא משחקים ולשימוש יומיומי הוא צריך להיות יציב,בעל היגוי טוב,בעל כושר האצה ובלימה מעולים וכל המערכות המודרניות הופכות אותו לבטוח ויעיל יותר.

מי שמתגעגע להודו ולטיול המופלא שחווה שם,ראוי שיסע לשם שוב אך לא נכון לטעמי לייבא את הודו לישראל ולהעמיד על הכביש כאן כלי מיושן ב"מהדורה חדשה".

אגב,אנפילד 500 נצפה לאחרונה במוסך "המגרש" בשד' ההסתדרות במפרץ חיפה,יתכן ובעליו ישמח להיפטר ממנו...

ולגופו של ענין,מוצע להיכנס לאתר של המכס ולבדוק מהן הדרישות ליבוא אישי של רכב וכן להריץ חיפוש בפורום זה על יבוא רכב אספנות שכן יש חומר רב על כך והדבר יתן לכך מושג על חלק מהפרוצדורה והעלויות הכרוכות בכך (לא כל המידע היות והאופנוע אינו בסטטוס של אספנות).

ואם זה החלום שלך אז שיהיה בהצלחה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
האופנוע האגדי , היום במהדורה חדשה קיים כבר בהודו .

עם הילוכים ברגל שמאל כמו שצריך :-)

בהודו , שנת 2006 עולה 2000$ .

מהן האפשרויות ליבא אחד כזה ארצה ? האם מישהו התנסה ביבוא של אופנוע מהודו ?

אשמח לכל פרט שיוכל לעזור

ניר

Found this one, let me know if you wish to have more details

http://www.i-veteran.cz/inzerce/?rubrika=moto&slovo=ENFIELD+BULLET&prodejnakup=prodej&zobrazit=10

Good Luck

פורסם
Found this one, let me know if you wish to have more details

http://www.i-veteran.cz/inzerce/?rubrika=moto&slovo=ENFIELD+BULLET&prodejnakup=prodej&zobrazit=10

Good Luck

הדגם שבמודעה הוא 500 סמ"ק וידידנו מעוניין בדגם 350 סמ"ק.

בכל מקרה והיות ולא מדובר באספנות,כדאי כבר להביא חדש דנדש,הפער במחיר יצתמצם היות ושיעור המכס על יבוא ממדינת המקור נמוך מזה שחל על יבוא של רכב הודי מיבשת אירופה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כיום מיוצרים באנפילד הודו ,כמה דגמים יותר מעניינים מהבולט הישן .

בולט אלקטרה

בולט מקסימו

וטנדרברד

כולם להפתעתם של רבים ,לא נוזלים כמו ידידינו הותיק, בעלי מערכות חדישות (יחסית) ,ואפילו עם הגיר והברקס בצדדים הנכונים .

אם שווה לייבא ?

עיניין אישי ,רכב כתחביב יכול להיות בלתי מובן גם כשהוא חדש ,אם אתה אוהב את הכלי ,לך על זה.

אם זה נראה לך זול ,שכח מזה.

אחרי שחזרתי מהודו חשבתי על זה ובדקתי ,כרגע אין תשובה חד משמעית אם הכלים עומדים בתקנים .

(בעיקר מערכת פליטה) .

העלות כולל משלוח תעלה באזור ה30 אלף .

בקצת יותר מזה את קונה יוסאנג ,ולא צריך לייבא את זה.

אל תשכח שאין בארץ חלפים לכלים החדשים של אנפילד ,והחלפים בהודו לא בדיוק ברמה הבריטית (אבל לא חסר מי שיביא חלק בדרך חזרה....)

בקיצור חלום מגניב ,אני בנתיים מוותר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עד כמה שידוע לי (מהפורום) יובא רשמית לישראל .

אם אני זוכר נכון בתחילת שנות התישעים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

עד עכשיו ראיתי רק אחד (צהוב), לפני כ-5 שנים, בת"א... לא יודע, מה עלה בגורלו מאז.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הדיזל בהחלט יחודי ,אני לא יודע אם יוצר עוד אופנוע דיזל בעולם ,זה בטוח לא נפוץ.

לפי מה שהבנתי מהמכונאים בהודו ,המנועים במקור יועדו למשאבות מים ,והתאימו לגיר של של האנפילד .

במרכז מערב הודו (גוג'ארט ) מאוד נפוצים תלת אופנועים דיזל מוגבהים ,המפעל שייצר (אולי עוד מייצר) את הדגמים האלה נמצא באזור.

חזתי בת"א לפני כמה ימים באנפילד צהוב (עם להבות וכו') ,לא התעמקתי בנפח .

מתחת לביניין ככה שאולי הוא גר שם .

בהזדמנות אני יחזור לשים לו פתק.

בלי הבאלגן של הייבוא אני בהחלט אשמח לשים יד על אחד כזה.

פורסם
הדיזל בהחלט יחודי ,אני לא יודע אם יוצר עוד אופנוע דיזל בעולם ,זה בטוח לא נפוץ.

.

לצבא ארה"ב יש בשירות אופנועי דיזל.

זה מפעל מקומי שמשתמש השילדת קאוואסקי KLR (שגם כך הוא דיי מיושן) ושותל בו מנוע דיזל

וזה בודאי לא אופנוע הדיזל היחיד.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

זה הזמן שסביר שיופיעו דיזלים בשוק. בארה"ב יצא מטוס קל דיזל , יחס המשקל להספק כבר יותר טוב מבנזין. טוב למי שלא מת על "לצאת ברמזור" . (- כדי להגיע לרמזור הבא עם האוטובוס שעצר בתחנה בדרך.)

פורסם

אני בהחלט מבין את הענין באנפילד הודי. זה אופנוע חדש שמיוצר פחות או יותר כפי שיוצר בשנות ה 40 של המאה שעברה כולל המראה המיוחד. הבולט 350 ו 500 יובאו לפני כ 10-15 שנה ע"י היבואן של פולריס. היה גם מבחן בעיתון מוטו, הבוחן היה יוסי שווץ

פורסם

בהחלט נשמע סביר שאופנועי קסטום שמטרתם היא להגיע ממקום למקום רחוק מאוד בתאוצה שמתאימה לישיבה על כורסה ,אכן יעברו לטורבו דיזל.

• תוכן חדש...