Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

חבר חוזר היום מתאילנד בסביבות השעה 22:00.

האם מחוייב המציאות להחנות את הרכב בחניון ? ואם כן, מה עלות שעת חניה ?

האם יש שילוטים לחניון הקרוב לטרמינל ? (שאני לא אמצא את עצמי חונה בכניסה לנתב"ג).

תודה מראש,

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אתה עוקב אחרי השילוט לכיוון טרמינל 3, ואז אחרי השילוט לכיוון חניה לטווח קצר. נדמה לי ששעה ראשונה (או חלק ממנה) עולה 15 ש"ח. צריך לשלם את פיצויי הפיטורין של גבי אופיר מאפשהו.

פורסם

החניון לטווח קצר (שהכי צמוד לטרמינל ויש שילוט ברור אליו) מאפשר לך 20 דקות של חנייה חינם, כך שאם אתה יודע את שעת הנחיתה המדויקת ויש לך תזמון טוב, אתה יכול אפילו לא לשלם כלום. אחרת זה באמת עניין של כמה שקלים לשעה, לא נורא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקיצור היצמד לימין אחרי שפנית שמאלה בכיכר המורה ל טרמינל 3.

היצמדות לשמא תוביל אותך לאיזור שבוא אסור להחנות אלא רק לעצור להורדת נוסעים (בדרך כלל מוניות) , שם אין עמדות תשלום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חשוב מאד להיזהר ולא להיכנס לנתיב של המוניות - זהו נתיב המתפצל מהכביש (ימינה) ומופרד באמצעות אי תנועה מהנתיב של הכביש ה"רגיל", כך שלאחר שנכנסת אליו, לא תוכל "לברוח" ממנו...

כבר יצא לי לנחות בכל מיני שעות מוזרות, וגם באמצע הלילה יצא לי לראות שם שוטר/פקח "תופר" דוחות של 500 ש"ח לאומללים שבאו לאסוף את קרובי המשפחה שלהם מהטרמינל...

ממש ברכת "ברוכים השבים" נוסח ישראל

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

זו לא ברכת השבים, אלא "חבוב יש פה חוק , פה זה לא תאילנד"

אותו מקום נועד רק לעצירה והורדת נוסעים , לא לחניית 2 דקות ואני בא.

פורסם
אם אתה יודע את שעת הנחיתה המדויקת ויש לך תזמון טוב.

רוני,

נראה לי שהתכוונת לכתוב "אם אתה יודע את שעת הנחיתה המדוייקת וטוב בהימורים".....

אין דבר כזה תזמון טוב בשדה תעופה,זה מאוד תלוי בכמה נחיתות היו סמוך לנחיתה שלו,בזריזות פריקת המטען מבטן המטוס,בתור לדרכונים.......

בקיצור, קח בחשבון שמשעת הנחיתה של חבר שלך זה יכול לקחת בין חצי שעה (שיא המהירות שלי) לבין שעה וחצי (השיא השלילי שלי) עד שתראה אותו מנפנף לשלום תוך צעקות "הצלחתי לעבור את המכס !!!!".

אני אגב,לא הצלחתי מעולם לעבור בלי מכס...........תמיד עברתי בדיקה.

אבל מצד שני,אולי זה בגלל שנחתתי כשאני לבוש מכנסי שרוול,כפכפי אצבע,ונושא מזוודה אחת שיכולה להכיל גופה וחצי של אדם ממוצע בגיל 40,ועוד מזוודת טרולי ועוד תיק גב.....:roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זו לא ברכת השבים, אלא "חבוב יש פה חוק , פה זה לא תאילנד"

אותו מקום נועד רק לעצירה והורדת נוסעים , לא לחניית 2 דקות ואני בא.

אני לא מדבר איתך על אנשים שמחנים שם (שמגיעה להם גרירה מהמקום)

אלא על אנשים שמגיעים לאסוף את הקרובים שלהם שכבר מחכים להם על המדרכה.

ובזמן שהם מעמיסים את המזוודות לתא המטען, השוטר/פקח ממלא את הדו"ח.

קצת שיקול דעת לא יזיק להם, אפשר להגיד לנהג להמשיך בנסיעה ולדרוש שיעשה שוב את כל הסיבוב ויגיע לנתיב ה"נכון", ותאמין לי שהדבר לא יפגע בתנועה יותר מהמוניות שרות שמעלות נוסעים שם בחנייה כפולה וחוסמות ממש את התנועה.

פורסם

בZה באמת לא ניתקלתי (דו'ח רק למי שעצר לרגע), וזה אמור להיות מקום כזה לפריקת והעמסת אנשים, בידוק כמו ש מוניות אוספות שם אנשים ואין שם שלט שאומר רק מוניות

ויצא לי להיות שם הרבה החודשים האחרונים וראיתי שאנשים פשוט חונים שם, הם פורקים את מקורביהם עם המזוודות ועוד מלוים אותם פנימה.

פורסם

אנחנו כנראה לא מדברים על אותו "מפלס"

יש את הקומה של היוצאים מן הארץ (לא זוכר את מבנה הנתיבים)

ויש את הקומה של השבים - שבה יש 2 נתיבי נסיעה מופרדים באמצעות אי תנועה.

הנתיב הקרוב יותר לטרמינל מיועד לתחבורה ציבורית בלבד, וכנראה שהוא מסומן גם ככזה (לא יודע אם בתמרור של נתיב תחבורה ציבורית, או בתמרור אין כניסה)

בכל מקרה, אזרחים המגיעים לאסוף את קרוביהם מהטרמינל נכנסים בכוונה או בטעות לנתיב הזה, וחוטפים דו"ח.

יצא לי לראות את זה קורה לא מעט פעמים כשאני מחכה להסעות לחניון לטווח ארוך... ופשוט רואים איך הפקח/שוטר הזה "תופר" קנסות של 500 ש"ח לנהג (מה שמגביר את החשש שלי שמדובר בתמרור אין כניסה, בגלל הקנס הגבוה)

ולפעמים אף מעמיד שיירה של כמה מכוניות שנכנסו בו זמנית לנתיב הזה, אוסף מכולם רשיונות נהיגה (כדי שלא יוכלו לנסוע מהמקום) ורושם דו"ח אחרי דו"ח לכולם

הרי ברור שלא מנסים לפתור את הבעייה (עומס? אי-סדר?), אלא מחפשים רק איך להגדיל את הקופה.

אותי זה די החליא, "כמה טוב לשוב ארצה"...

פורסם

מחזק את דברי אליק בליק ובא לחדדם:

הנתיב הימני, הקרוב יותר לטרמינל הוא אין כניסה אלא לתחבורה ציבורית בלבד. ברגע שנכנסת לשם (גם בטעות) אכלת אותה.

יש שלט צהוב נחמד משתי צידי נתיב התחבורה הזה שבו זה כתוב, ועדין אנשים אוהבים להכנס לשם. באסה להם.

בכל מקרה כמו שאמרו לך, חצי שעה (או 20 דקות לא זוכר, כתוב שם) הם חינם, אחרי זה 15 ש"ח לכל שעה (עד 24 שעות, אחרי זה גוררים).

בכל מקרה, אם ממש לא בא לך לשלם, ואתה ממש לא מפריע לאף אחד, תחכה בצד לפני הכניסה לחניה, וכשהחבר יתקשר אליך ויגיד שהוא קיבל את המזוודות כנס.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אהלן חזרתי לפניי כמה ימים חניתי בחניון טווח ארוך(לא מקורה) במשך 5 ימים לא היה בא לי לשלם ביציאה נצמדתי לרכב ביציאה אייך שעלה המחסום התגנבתי החוצה:twisted: מקווה שלא צילמו אותי אם יש שם בכלל מצלמות.

פורסם

גש למשרד הפנים

חותמת גבר-גבר בת'ז מקנה הנחות בקניית באקלווה בטירת הכרמל

פורסם
גש למשרד הפנים

חותמת גבר-גבר בת'ז מקנה הנחות בקניית באקלווה בטירת הכרמל

היה צפוי שאני ייקבל פליק בטוסיק מאנשים כמוך...:cry:

פורסם

חסכנים כאלו ואחרים יכולים לחנות בתחנת הדלק אלון שבכניסה המזרחית לנתב"ג.

משם אפשר ללכת ברגל איזה 10 דקות עד לטרמינל או לתפוס את ההסעה הפנימית של השדה חינם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...