Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לשכוח .. היום (מחר?) לפנות בוקר ישודר הפרק הראשון של העונה השלישית של נמלטים ..

בקרוב חוזרות אלינו סדרות רבות .. סאות' פארק, הירוז, איש משפחה, עקרות בית נואשות , דר' האוס, ואפילו ניפ טאק .. (אבודים יחזור רק במרץ לצערינו)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להתמכר?

הסדרה אבדה אצלי עניין כבר בשליש הראשון של העונה השניה.

נסחפנו קצת , לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא יודע, מלא אנשים שאני מכיר אמרו לי שזה סדרה שווה, שווה לראות, אין כמוה, והם כולם מכורים לפריזון ברייק.

מרוב התאורים שלהם כבר נהיה לי חשק לנסות ולראות.

אגב סחתיין על התמונה של BA. :)

ROOONEEYY

פורסם

אליקו , אני לא מבין איך זה קרה ....

מדובר על גאונות לשמה , עם טוויסטים שאין בשום תוכנית אחרת..

אני ממליץ לך , ואני גם שוקל לעשות את זה

לחכות שתגמר העונה השלישית ולראות אותה ברצף כמו ה2 הקודמות

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
להתמכר?

הסדרה אבדה אצלי עניין כבר בשליש הראשון של העונה השניה.

נסחפנו קצת , לא?

למרות שהייתי מכור לעונה הראשונה (הגאונית ) של נמלטים - אני נאלץ להסכים , הסדרה התפזרה למיליון כיוונים ולא הצליחה לחזור עד סוף העונה השניה.

נקווה שבשלישית הם ילמדו לקח...

פורסם
אליקו , אני לא מבין איך זה קרה ....

מדובר על גאונות לשמה , עם טוויסטים שאין בשום תוכנית אחרת..

אני ממליץ לך , ואני גם שוקל לעשות את זה

לחכות שתגמר העונה השלישית ולראות אותה ברצף כמו ה2 הקודמות

זאת הסדרה היחידה שאתה רואה?

יש כיום לא מעט סדרות עם טוויסטים לא פחות מפתיעים ועלילות לא פחות מפותלות ומעניינות. 24, אבודים, הירוז ועוד. ברובן, אגב, הדמויות יותר מעניינות. כאן הדמות הראשית אמנם מצוינת, אבל רוב האחרים אפורים למדי (היחיד שממש זורח הוא T-BAG - דמות בפירוש גאונית).

מה גם שהיא קצת איבדה את דרכה - החלה כסדרת בית סהר טובה (אם כי לא מתקרבת אפילו לאוז), עם עלילת בסיס של הימלטות. אחרי שהם נמלטו הכל באמת התפזר, דמויות נעלמו וקשה לי לראות אחרות מחליפות אותן באופן מספק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באמת אוז היא סדרה ברמה משלה, אמנם פריסון ברייק לא ניסתה להתחרות בה,

אוז היא סדרה על החיים בכלא ועל כל הדרמות והסיטואציות הקשות שבהם, פריזון ברייק עסקה מהרגע הראשון בתכנון הבריחה בלי יותר מדי התמקדות באופן החיים עצמם.

אפשר לקרוא לאוז סדרת קאלט, ונראה לי שגם לפריסון ברייק אבל לשתיהן אופי שונה.

בכל מקרה, אני כבר מחכה בקוצר רוח לפרקים החדשים של פריזון ברייק, ובין השאר גם ל HEROES שתחזור - גם היא סדרה גאונית.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

סקורניס

כרגע זאת הסדרה היחידה עם דגש על סדרה , שים תוכניות רכב בצד..

מה שאני רואה כרגע זה בעיקר : נמלטים (החל ממחר), WWE ואל תשכח לגוון בהרבה כדורגל ..

את "המגן" סיימתי , סופרנוס נגמרה , טופ גיר עדיין לא חזרה :p ועכשיו אני חוזר לעונה השניה של רומא.

24 , התייאשתי בעונה השנייה כבר, ג'ק באוור בכל פרק מציל מחדש את העולם תוך 24 שעות ...

אבודים ממש לא עושה לי את זה

הירוז לא מתחבר לי

ושלא נדבר על יריחו הגרועה והמשעממת

לגבי הדמויות

מייקל ולינק מעולים ומשלימים אחד את השני ,אברוצי היה מדהים וכמה שהוא חסר, את קלרמן אהבתי מרגע לרגע , מהון גאון (ולאט לאט גיליתי אליו סימפטיה) ,באליק קרע אותי מצחוק בעונה השניה , TBAG דמות גאונית רק שאני מתעב אותו.

כל השאר כבר מתחת (שרה , ורוניקה , סוקרה וכל השאר), אבל הדמויות הראשיות מעולות!

חכה לעונה השלישית (סונה), היא תזכיר יותר את העונה הראשונה מאשר השנייה ..

לפי הספויילרים ופרומואים שראיתי הולך טוויסט ענקי בסונה.

נ.ב

אוז ונמלטים לא מאותו סגמנט !

אז אין מקום להשוואה פה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

העונה הראשונה היתה דיי סוחפת וגרמה ליתהות מה יהיה בפרק הבא, אבל לעומת זאת העונה השניה היתה יותר כמו מה יהיה בסוף. ועל מה כבר אפשר לספר בעונה השלישית? (ושוב זה לא שלא הייתי מכור לסדרה הזאת גם) עוד פעם בריחה מהכלא? רק שהפעם אח שלו יעזור לו? ובלי קשר, אני מעדיף לחכות לסיום העונה ואז ליראות אותה בבת אחת. ועוד יותר בלי קשר, איש מישפחה מכה שנית? יש!

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...