Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלוטוס שלי מאוכסנת במבנה חקלאי לשעבר. אמנם התנאים שם מעולים, אך עקב הסביבה החקלאית, כמות עכברי השדה שם לא קטנה. פירקתי ממנה אתמול חלק מהמושבים (השאר יפורקו בימים הקרובים), ושמתי לב תוך כדי לעכברון קטן וחמוד שנמלט ממני היישר דרך פתח ידית ההילוכים.

מלכודות הן לא אופציה היות ואני לא נמצא שם מספיק על מנת לתחזק אותן, והשדות שמסביב תמיד יכולים לספק עוד עכברים. יש למישהו המלצה על שיטה שתדחה את העכברים ותגרום להם להתרחק מהרכב?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאחרונה שמעתי שפניניות כן כן העוף שדומה לתרנגולת משמיע קול בתדר שמרחיק עכברים אבל גם אותם צריך מישום מה לתחזק

יש מכשיר שמשמיע קול אולטרא סוניק שמרחיק ,אין לי פרטים נוספים נסה באינטרנט.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

רעל.

יש רעל לשימוש חקלאי בשם רטרים. מגיע בקוביות. אתה מפזר בהיקף המבנה ונפתרה הבעיה.

ייחודו של החומר הוא בכך שמספיקה אכילה בודדת והעכבר ז"ל.

אצלי בעבודה הבעיה היתה חמורה בגלל שכמויות העכברים גררו הגעת נחשים. אחרי חודש לא ראינו לא עכברים ולא נחשים.

נכון שהיינו צריכים לפנות קצת גופות בשבוע הראשון אבל א"א לחטוב עצים בלי להעיף כמה שבבים...

http://www.hagarin.co.il/asp/Hagarin.asp?WCI=ProductDesc&FromTextSearch=yes&ProductId=6122&Direction=Next&SubjectId=0&UnitID=0&TextSearch=רטרים

בהצלחה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

עדיף המכשיר שמשמיע רעש על קולי, משום שאתה לא מאמין איזה ריח יעשה עכבר שימות וירקב בתוך הלוטוס.

וכך גם תשמור על איכות הסביבה.

פורסם

אני גם לא בעד שיטת הרעל ולא משום צער בעלי חיים אלא כמו שקודמי אמר שאם ימות לך עכבר התוך האוטו אתה לא מאמין איזה ריח חריף העכבר המת ישאיר לך באוטו, לא של נבלה אלא משהוא יותר חריף, היה לנו בעבודה מחשב שהדיף ריח חריף עד שמצאנו בתוכו עכבר מת, כמובן שזרקתי את כל המארז בעקבות כך.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום.

יש כמה אפשרויות.

1] לתפוס את העכבר בעדינות ולשים מלח על הזנב.

2] לתפוס שוב בעדינות את העכבר ולתת לו עם פטיש 5 ק"ג אחת קטנה בראש, עד שישמעו קולות פיצוח עדינים :idea:.

3] להשאיר להם אספקה שוטפת של במבה או ביסלי (לא לערבב, הם עדינים ביותר), אספקה לתקופה ארוכה.

4] צחוק בצד - הפתרון הוא להגביה את הרכב על בוקים מיוחדים שהצינור המרכזי מרוח טוב טוב בגריז ושלום לכול העכברים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

רעיון 4 באמת נראה מצויין. סתם בוקים מרוחים טוב לא יתאימו למשימה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא לאכול באוטו, ולשמור עליו נקי. ולא עוזר -

א) לתפוס את אחד העכברים

ב) לארגן לו מפגש של כמה שעות בתוך כלוב עם חתול בסביבה (החתול כבר יבוא לבד אל הכלוב)

ג) לשחרר אותו שיספר לחבר'ה שלו שעם הלוטוס של ניץ' לא מתעסקים.

ד) אם הסיפור חוזר על עצמו, לשקול מאסרים יותר ממושכים.

ה) אם זה ממשיך, לאתר את העכבר הראשי (אתה תזהה אותו לפי זה ששאר העכברים קוראים לו "ראיס" או "מזכ"ל" והוא לובש עניבה קטנה ונוסע בלימוזינת צעצוע קטנה וחמודה), ותפוס אותו, לשים בתוך כלוב, לזרוק מדי פעם נפצים לשם, ולמסור להם תנאים לשיחרורו.

ו) אם לא עוזר, להביא לעזרתך את חמולת חתולי האשפתות השכונתית (תאכיל אותם, והם כבר יבואו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא לאכול באוטו, ולשמור עליו נקי.

כנראה שלא הבהרתי טוב את מצבו. הרכב הוא ערימת זבל על גלגלים כרגע. הצד המכני כמעט והושלם, אבל כל הפנים עדיין במצב מזעזע, השנים עשו את שלהן. כרגע עובדים על פנים הרכב, ומאוחר יותר גם על הגוף, אבל אף אחד לא נוסע בו כרגע, ובוודאי שלא אוכל בפנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בתור אחד שעסק בהדברה כשהיתה בעיה להדביר עכברים

הינו מורחים גריז על הצינורות במחסנים

העכברים היו עולים עלהם ומתגרדים עד שהיו פוצעים את עצמם ומתים

אז לשיקולך

פורסם

כמו שכבר אמרו (ברצינות), יש מכשיר שפולט רעש בתדר שבני-אדם לא שומעים אבל ממש מטריד את העכברים ובע"ח בעלי שמיעה מצויינת, משמע חיבור פשוט לחשמל (אני מניח שכן יש שקע במחסן) ופתרת את כך הבעיות, וזה אפילו לא יקר :)

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...