Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני והלהקה שלי סיימנו להקליט אלבום , ועכשיו אנחנו צריכים לצלם כמה שוטים לעטיפה של האלבום + כמה שוטים לקליפ שאנחנו רוצים להוציא.

אנחנו צריכים עזרה במציאת גרוטאה , רכב לא משנה מה מצבו לצורך שריפה שלו.

אם מישהו ראה גרוטאה כל שהיא , שרופה ,לא שרופה , שבורה מקומטת לא משנה מה , העיקר שהיא בצורה של מכונית והיא בשטח פתוח , או למישהו יש איזה שהיא גרוטאה שהוא מוכן לתרום

להפקה (יקבל כמובן קרדיט בתוך האלבום smile.gif )

שיצור איתי קשר במייל [email protected]

אני לא נמצא פה באתר , אולי פעם ב50 שנה.

תודה על העזרה

יום טוב

אדי.

פורסם

האמת עומדת אצלי רנו אקספרס.....

באמת רכב שמגיע לו לסיים ככה .

אבל חבל לשרוף מחסן .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

סדובסקי - אולי ניתן להם את ה-NB שלך? היא יותר גרוטאתית 8)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חח :lol::lol:

חבל על המיאטה..

לגבי הבחור עם הרנו אקספרס(אומי 5) , האוטו מניע ויכול לנסוע טיפה?

למי ששאל איזה מוזיקה אנחנו עושים: גראנג' , הארדרוק סטייל פו פייטרס , אליס אין צ'ינס , סטון טמפל פיילוטס , סאונדגארדן..וכו'..אבל בשפת הקודש 8)

פורסם

אנחנו צריכים עזרה במציאת גרוטאה , רכב לא משנה מה מצבו לצורך שריפה שלו.

.

חפש מכונית צרפתיה מכל שנה, היא תמיד תהיה גרוטאה ומצבן אף פעם לא ידוע.. המלצה - 106 ראלי, השלדה מטורפת, יהיו זיקוקים :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

איך אתם עומדים לשרוף? ייראו אתכם שופכים דלק? אתם יכולים פשוט לקחת מכונית מפוארת, מרצדס אפילו, ולערוך את הקליפ, נגיד אתם שופכים על המרצדס כמה ליטרים של נוזל צהוב מתוך ג'ריקנים, קאט, מציתים פס של דלק כמו בסרטים בעזרת זיפו למשל, עוקבים אחרי ההתקדמות של האש, קאט, רואים ערימה מאוד גדולה של קרטונים שעוצבו לצורה של המכונית בצילום הראשון.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...