Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנסיעות מהרצליה לאונברסיטת תל אביב.

אשמח לשמוע את דעתכם, ובייחוד מאנשים בעלי נסיון דיאן/דה שבו.

הרכב במצב מכני תקין, שנת 79 (ולכן לא רשום כאספנות) ובנסיעה קצרה לא עושה רושם שיש לו בעיות מהותיות.

תודה רבה,

דין

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

השאלה איך הרכב יסבול את הפקק האימתני שיש שם כל בוקר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בי-ם שני דיאן נוסעות על בסיס יום יומי ושורדות מצויין! רכב שמטופל כהלכה, ונעשה בו טיפול מונע על בסיס קבוע, לא יגרום לצרות לבעלים שלו, הבעייה היא בדרך כלל הזנחה! בדיקה על בסיס שבועי של מגעים, שמן, קורזיה במצבר, חלקי רכב בטיחותיים, ומערכת חשמל תקינה, ימנוע בעיות מיוחדת-אין דרך אחרת...ואל תפחד לנסות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בדרך כלל הרכבים הנ"ל אמינים מאד כולל מערכות מכניות מנוע גיר וכו' -הם סובלים כל דבר.

במישור כולם נהנים, אבל כאשר מדובר בעליות זאת כבר אופרה אחרת. רכבי ה- 602cc - דיאן, דה שבו, אמי, ירגישו ויודיעו לך על כל עלייה שלא הכרת בכביש החוף.

במידה והרכב טופל ותוחזק היטב אין מניעה לשימוש יום יומי באזורים מישוריים, כולל פקקים. יש לשים לב במיוחד לניקיון רדיאטור השמן. חוסר ידיעה וטיפול בנ"ל גורם באופן ישיר לחימום המנוע שכידוע מקורר אוויר ושמן.

במועדון הדה-שבו יש מספר חברים שהרכב הנ"ל משמש אותם ביום יום.

הרכב שברשותי עבר בחייו 185kkm, מנוע מקורי משנת 1970 ללא טיפול או פתיחה. אמנם לא נוסע כל יום, אבל כאשר נוסע עובד קשה (בלשון בעליו הקודמים "מחרבן קוביות"), עם עליות לא קלות לכרמל בחיפה וגוש שגב בגליל ועומד בהן בגבורה.

אתר מועדון הדה שבו www.2cv-il.org

בהצלחה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

יש בליבי המון כבוד לכרכרה המדוברת , לפני מספר חודשים היתה מודעה בקלאסיקאר למכירה של אחד כזה מסחרי מודל 81 אולם הברנש לא ענה לטלפונים וגם לא לאימיילים ? ! :-(

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
לנסיעות מהרצליה לאונברסיטת תל אביב.

אשמח לשמוע את דעתכם, ובייחוד מאנשים בעלי נסיון דיאן/דה שבו.

הרכב במצב מכני תקין, שנת 79 (ולכן לא רשום כאספנות) ובנסיעה קצרה לא עושה רושם שיש לו בעיות מהותיות.

תודה רבה,

דין

אין בעייה, להיפך. (על סמך שנים ארוכות, שעות בפקקים, ימים במרחבים). נוח, אמין, זול, מיוחד, יפה, שימושי בתל אביב דוגמת חניות שרק ג'יפים מגיעים אליהם וכיד הדמיון הטובה.

כמובן שגם בשנתון המתאים לא כדאי רכב יומיומי לרשום כאספנות.

נסיעה מהנה ולא לשכוח להצטרף לטיולים ולמפגשים שלנו מפעם לפעם. שלח מייל למועדון [email protected]

על מנת שתצטרף לרשימת התפוצה.

פורסם

במשפחה של חבר יש אחד כזה בו משתמשת האישה באופן יומיומי.

לאישה , לילדים ולדיאן שלום , ואפילו הנאה.

קנה ותהנה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אני יודע שהתגובה שלי לא רצינית, אבל אני חייב לספר שאמא שלי לקחה אותי יום-יום לגן בדיאן ואף פעם לא היו איתה בעיות.

זה היה לפני שלושים שנה, בהולנד המישורית בעליל...

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...