Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם VGA ל-21 פינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה ב-21 פינים היא לחיבור SCART?

אם כן, אתה זקוק למתאם אקטיבי, מכיוון שמדובר ב-2 סוגים שונים

של אותות. עניין של כמה מאות שקלים, לצערי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם יש לך A/V OUT - לזה יש מתאם פשוט ל SCART (הכוונה ל 21פין) שעולה כמה שקלים בחנויות אלקטרוניקה.

פורסם

ז"א שאני אוכל לחבר את היס מקס לLCD של המחשב?

או את המחשב לטלוויזיה שבסלון?

איפה אני קונה את החלקים? או שאני אשחית כבלים קיימים?

haters will hate

פורסם

במסך (מחשב LCD או טלוויזיה)צריכה להיות כניסה של LINE IN או SCART.

בחלק שמשדר (מחשב מצלמה DVD וידאו כל דבר אחר) צריכה להיות יציאת LINE OUT.

אם יש לך את 2 האפשרויות, צריך לחבר ביניהן ואם צריך מתאם, זה החלק הקל.

פורסם

תשתמשו בזה :

scart_2_vga__skica_400.jpg

בעיקרון אפשר להמיר VGA/DVI לכל חיבור אחר שמשתמש ב RGB אבל להמיר לקואקסיאלי זו בעיה (אפשרי אבל מצריך רכיבים אלקטרוניים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז זהו שיש לי כרטיס מסך מאעפן עם יציאה סטנדטית למסך (VGA), הLCD של המחשב 22WIDE עם כניסת VGA וDVI, יש אפשרות לחבר את הממיר? לטלוויזה ? יש לי יס מקס בסלון ובחדר, מעבר לזה האם זה יכול לעבוד הפוך ואני יוציא מהVGA ל21, אני מבין חלקית מהתגובה האחרונה שזה אפשרי אבל אני טיפש ככה שאני צריך לשמוע בוודאות "כן" לשאלה שלי.

והאם בשד' הר ציון בת"א אני יכול להשיג את ה"בננות" המבוקשות? ואיך לעזאזל קוראים להם אם לא בננות?

haters will hate

פורסם

לחבר הפוך זה אחרת, כי זה מסך מחשב ולא מסך טלויזיה, ההבדל ביניהם שמסך מחשב ניכנס לסטנדביי אם אין לו סיגנל ממחשב שמדליק אותו.

וממיר לא מוציא כזה סיגנל.

בכל אופן זה אפשרי (יש מתאמים כאלו) ואפשר להכין כזה בבית אבל מצריך קצת עבודת אלקטרניקה.

פורסם

זה דיי מסובך כי ממש צריך להבים באלקרוניקה כדי ליראות איזה רכיבים מתאימים לאיזה רזולוציה וגם ע'פ קצב הריענון

אז בנוסף לזה שצריך לימצא סכימה של איך להפוך וידאו ל VGA, צריך לימצא טבלה שמראה ערכי רכיבים ע'פ איזה רזולוציה%קצב ריענון

וברגע שבנית את זה אז זה סגור על תצורה אחת בלבד.

• תוכן חדש...