Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג אל קמינו

אני מעוניין לקנות מארה"ב קיט בעלות של 573$

איך אני עושה את זה?

מהם העלויות הנוספות?

והאם בארץ מותר להרכיב מערכת מסוג זה ,מצורף לינק לאתר היצרן

http://www.flowmastermufflers.com/products/index.php?main_page=product_info&products_id=3709&zenid=f395be82cbbeee3f029ceb2b33210d0a

תודה מראש

מיכאל

פורסם

למה לא להביא את הדודים ולבנות צנרת בארץ , זה מה שאני עשיתי והחברה במועדון שלנו עושים.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

גם אם הרכב שלך שנת 80.. המערכת של ה 72 לא מתאימה לך בכלל כי זה לא אוטו מרכב או רכב.

בכל מיקרה כפי שדייגו ציין אפשר פשוט להזמין שני דודים ולגשת ל סלינס הוא עושה צנרת מאד מקצועית במחירים ממש ממש טובים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לחבר

אינני אוהב את ה"סטאפ" הנל מכיון שדגמי 30 40 50 מייצרים הרבה רעש

מעין רעש עמום ב100 קמש ,וזאת מכיון שהדוד אינו מכיל צמר אלא מסיט את גלי הקול בעזרת מערכת חוצצים העשויה פח

ערוך נסיעה ובדוק האם מתאימה לך כמות הרעש לאחר נסיעה של שעה

לגבי הצנרת אכן צודק קודמי התקן בארץ ,העבודה היא ללא דופי ולאורך שנים

יגאל

פורסם

אוקי אז אני מבין שעדיף לקנות רק את הדודים והיתר בארץ

מה לגבי המכס וכו' ?

האם זה חוקי להתקין מערכת מסוג זה ?

לגבי הרעש הרכב נוסע במהלך השבוע לא יותר מ 10 ק"מ ובשבת מקסימום 20 ק"מ

אגב אם יש משהו שמוכר בארץ את הדודים המתאימים למנוע 5.0 V8 עוד יותר טוב

מיכאל

פורסם
אוקי אז אני מבין שעדיף לקנות רק את הדודים והיתר בארץ

מה לגבי המכס וכו' ?

האם זה חוקי להתקין מערכת מסוג זה ? תלוי , אם לא תזהם אז סבבה , מצד שני יש חוק נגד רעש אבל אין שום פרמטר שקובע מה הוא רעש מוגזם וזה נתון לשיקול הטסטר

לגבי הרעש הרכב נוסע במהלך השבוע לא יותר מ 10 ק"מ ובשבת מקסימום 20 ק"מ (מבחינת רעש , לא יודע אני אוהב אותו , נותן לאוטו נוכחות וחוסך לקנות מערכת :-)

אגב אם יש משהו שמוכר בארץ את הדודים המתאימים למנוע 5.0 V8 עוד יותר טוב תנסה אצל בייקר אולי יהיה לו

מיכאל

12345

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

יגאל , אל תשכח שלצמר יש בלאי ואם הדוד לא ניתן לפתיחה הוא יצטרך לבצע עבודה חודרנית בעתיד בעוד מספר שנים.

מערכת החוצצים היא לא רעה כשנבנת נכון , עובדה , ממשיכים להתמש בה.

פורסם

לKD2

אמינות הדוודים אינה מעניינת אותי(למרות שישנם דוודים בעלי צמר המחזיקים 7 שנים בקלות לנוסעים מחוץ לעיר קבוע) ,אלא איני רוצה למצוא את עצמי צועק אל הנוסע היושב בסמוך אליי.

הרעש הוא יפה אין מה לומר ואני בעד ,אך אחרי נסיעה של שעה רצוף, הוא הופך למטרד,וב4 לפנות בוקר כאשר אתה נכנס לשכונת מגורים ,הוא נשמע אפילו מגוחך

אבל זה רק אני

יגאל

פורסם

אתם ממליצים על סלינס , ראיתי רק עבודה אחת שלהם והיא הייתה על הפנים ( וזה האמא של האנדרסטייטמנט ).

יש לכם תמונות של מערכות פליטה שהם בנו?

פורסם

אני מכיר איזה 6 רכבים שאישית ראיתי שהוא עשה עבודה מדהימה וכמו כן הוא בנה הדרס מאפס לאיזה 4 SBC

אני אישית ממש אוהב את העבודה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הוא עשה לי צנרת באוטו(שתי מערכות), אין תלונות, עבודה נקיה, יפה ויחסית לא יקר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

• תוכן חדש...