Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנצ"לש.

הנדסאי תעשייה וניהול שממשיך ללימודי תואר ראשון, פנוי לעבודה 4 ימים בשבוע.

תודה מראש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כדאי להתעניין במשרת מפעיל לילה במפעלי הדפוס הדיגיטלי נור (לוד) וקודאק (פ"ת).

לפרטים פנו למנפאואר או לכל סוכנות כ"א גדולה, הם יקשרו אותכם עם המפעלים.

בהצלחה.

פורסם

מישר

אם עשית שירות צבאי והפרופיל הצבאי תקין, אתה קר מזג ומשוחרר מאמוציות:wink: צור קשר בה"פ

שנה טובה

אירית

פורסם

יש אופציה (הכי אחרונה ואני אומר את זה מנסיון היות ואני שם): תחנות דלק או חנויות נוחות, כמובן משמרות לילה על 125% שזה 25 ש"ח שעה, די נוח בתור השלמת הכנסה או עבודות סטודנטים, אני נתקל לא מעט בסטודנטים שמבקשים לעבוד אצלינו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש לי ניסיון ממש לא טוב עם חנויות נוחות בתחנות דלק , כל עוד שלא עובדים לבד זה סבבה , אבל מתי שאתה לבד זה סיוט ..

אצלכם בתחנה אתם מקלים גם מיכליות ? או שאתם לא מתעסקים עם קבלת דלק

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

יש לי כמה דברים מעניינים להציע לך (כתור אחד שעבד כמעט בכל עבודה אפשרית). אתה מוזמן ליצור קשר בטלפון שבחתימה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה לא תעשיר את כל שוכני הפורום מנסיונך ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצטרף למחפשים (מהצד השני).

אנחנו מחפשים (למחלקה שלי) כרגע 2 עובדים לעבודה קבועה לאנשים שלא מפחדים ממחשבים, משרטוטים ובעיקר לא מפחדים לחשוב. לא מעוניינים באנשים של "תן לי להעביר את ה8 שעות שלי בשקט".

מחפשים אנשים שמגדילים ראש! אחרת פשוט לא יסתדרו בתפקיד, הדרישה הזאת היא לא סתם והיא ממש חשובה.

אנגלית צריכה להיות ברמה סבירה של הבנת טקסט וטקסט טכני במקצת. אבל חשוב להבין מה קוראים.

מצטער על הנוקשות אבל מנסיון העבר, זה פשוט לא הסתדר עם אלה שלא ענו על הדרישות הנ"ל.

העבודה באיזור כרמיאל, ויש הסעות מהקריות עד נהריה, כרמיאל, מעלות ובעיקרון מכל איזור הצפון ניתן לסדר הסעה.

מי שמעוניין מוזמן לשלוח הודעה פרטית וקו"ח למייל שיינתן בה"פ.

טנק יו.

פורסם

לך להיות עוזרת בית. כסף טוב, שעות גמישות ועבודה לא קשה.

אני עשיתי את זה בזמן הלימודים (בתוספת עבודה על אוטו זבל ועבודה נוספת כאיש שירות). במונחים של היום במרכז זה כ 35 ש"ח נטו לשעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חנויות נוחות זה ממש נוח וטוב לסטודנט, אתה יכול להביא חומר לימוד במיוחד במשמרת לילה שאין אף אחד, לנקות ולטפל באוטו :wink:

אני כרגע במשמרת לילה בתחנת דלק, עם המחשב נישא, מעביר את הלילה באינטרנט ובצפייה בסרטים :-)

• תוכן חדש...