Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאור בקשות שלכם ,ולמרות שאין לי כל כך זמן היום :roll:העליתי ליוטיוב סרטון שקיבלתי במייל על שוטרת שעושה מסדרים תוך כדי נסיעה באיילון.

http://www.youtube.com/watch?v=cYDuRcCF74A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:shock::shock:

מה קורה איתנו?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מה עבר עליה באותו רגע...

אבל פעם אחת זה קרה לי, שוטר עקף את כולם והנחה את כולם לנסוע מאחוריו, בערך באיזור מחלף רוקח.

במחלף השלום הוא האט ועצר את כל התנועה ואז נגלתה התמונה:

רכב שנפגע קשה בתאונה על השול השמאלי, והיה צורך להעביר אותו לשול הימני.

במקרה שאני הייתי נוכח בו, לפחות, הייתה לכך הצדקה.

מה שכן - האיומים שלה מצחיקים... בהחלט זה מאותם רגעים שהייתי מייחל להספק כפול ברכב כדי לתת בגז ולהראות לה את מקומה... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני שם אלפיה שהשוטרת מתוסכלת מינית ובחיים לא נגעו בה. גם לא עם מקל.

בושה וכלימה! מעכבת את כל התנועה הסדירה באיילון ועוד ביום שישי?! מי את בכלל?

לחשוב ששוטרים ("מתוקף תפקידם") בכלל יכולים לעשות דבר שכזה, סתם כי בא להם מרתיח לי את הדם! (מילא היא היתה אומרת: "לא לעצור אותי, חשש למחבל\מוקש\מפגע בטיחותי").

אין חוק שמגן עלינו בתור אזרחים מההתעללות הזאתי?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עד כמה שזה נראה הזוי,אני נוטה להאמין שהיתה סיבה לכך שהיא ביקשה לא לעבור אותה............ הקטע כביש לפניה היה פתוח,ובסרטון אפילו רואים שכמה עשרות מטרים לפניה נוסעת עוד ניידת משטרה,כך שייתכן שהיתה לכך סיבה מוצדקת (על אחת כמה וכמה שהסרטון צולם בשעת לילה מאוחרת,שזה בדרך כלל הזמן שמבצעים את כל העברות המטענים החורגים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פרנציפ אני עובר אותה. ומצידי שתעצור אותי ותתן לי דו"ח. פוסטמה. מה לא היה כבר שהם האטו את התנועה במכוון כשלא היו שום סכנות? או שהם חסמו את הנתיב השמאלי? אם יש מקרה מסוכן שמחייב האטה אז לפחות תסבירי למה, ותודיעי לא לעקוף, סכנה לפניך. אבל לבוא עם "בוא נראה אותך עוקף אותי" זה אשכרה חתיכת פוסטמה שצריך לעבור אותה פרנציפ.

ROOONEEYY

פורסם

מאז שהורידו את הדרישה ל8 שנות לימוד- מצב המשטרה מתדרדר פצצות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לכל המומחים, מה אם אדם במקרה כזה מתעלם מהוראת השוטרת, לא משנה מה הסיבה (התעצבן עלייה, ממהר הביתה, פרנציפ.. וואטאבר), נניח ואותה שוטרת אף עוצרת אותו, באיזו אשמה היא יכולה לתת דו"ח או אזהרה?

(אני לא מבין בזה אבל) - נניח היא נותנת דוח או אזהרה באשמת - אי ציות להוראות המשטרה, במשפט, האם הפעולה שבה היא מנהלת את הכביש חוקית? ("אני רוצה לראות אותך עובר אותי" - "אף אחד לא להתקרב אלי"), זה תופס?

יום טוב,

עמרי.

פורסם

עידן

זה הכל בכוונה , אם הם היו חכמים אז הם לא היו שוטרים. :-P

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הייתי עובר אותה בכוונה ושם פס על מה שהיא אומרת.תוך כדי עוד הייתי שם מוזיקה חזק ומצפצף לבת ז*נה.

הסירטון הזה העלה לי את הסעיף.לא סובל ת'כלבים שלא שווים כלום ומנסים לתפוס תחת.

פורסם

הסרטון הנ"ל נעשה בשביל תוכנית טלוויזיה.

ה"שוטרת" היא לא אחרת מאשר הבחורה שמשחקת בסדרה הרצועה שמשודרת בביפ.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

עידן

אתה מתכוון "למרות שהעלו את הדרישה ל... מצב המשטרה עדיין מתדרדר..." :lol:

כולם גיבורי מקלדת, אף אחד לא היה עובר אותה. גם אני לא.

אלא אם אני יודע שאני עומד על יחס הספק משקל משמעותית יותר טוב ממנה. 1:1 נניח. אופנוע, בקיצור, למי שלא הבין עד עכשיו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חבל שאתה לא יכול להגיד את זה ביחס למשקל הגוף שלכם.

משקל הגוף שלך ביחס אליה זה 1:3 (כלומר, אתה נכנס בה לפחות 3 פעמים).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אתה מתכוון "למרות שהעלו את הדרישה ל... מצב המשטרה עדיין מתדרדר..." :lol:

כולם גיבורי מקלדת, אף אחד לא היה עובר אותה. גם אני לא.

אלא אם אני יודע שאני עומד על יחס הספק משקל משמעותית יותר טוב ממנה. 1:1 נניח. אופנוע, בקיצור, למי שלא הבין עד עכשיו.

קיבלתי את התיקון- מסכים איתך 100%, למרות שלפעמים מגיעות כמה מכוניות ביחד ואפשר לנצל את ההזדמנות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...