Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהשעה מאוחרת אבל כרגע אני חוזר מהמועדון בו אני עובד כאחראי פירסום, בעודי חוזר במונית ("אם שותים לא נוהגים") באמצע הרחוב עומדים להם 3 ניידות משטרה ושיטור עירוני אחת וסתם מדברות וצוחקות ומחליפות חוויות מהמכות שהחטיפו מקודם לאתיופים באיזור התעשיה.

הנהג מונית מצפצף להם, זעופי פנים ניגשו אליו שוטרת ואחריו שוטר ואמרו לו "אתה מודע לזה שאסור לך לצפצף למשרה" ואני אומר לעצמי בלב "מה לעזזאל המשפט הזה" הנהג מונית שתק ואמר לילה טווב ונסע אליי הבייתה, על מנת שאגיע בבטחה.

עכשיו ### הקלטת עכשיו או בזמן התקרית עם השוטרים? ### הקלטתי את ההודעה ואת שני פרצופי השוטרים למינהם, האם הדבר הזה נכון "אסור" בתכליס האיסור לצפצף לניידות משטרה שצוחקות להם ומעבירות חוויות, הרי הם מכוניות לכל דבר למרות שציפצוף בכביש עירוני אסור אבל גם לחסום תנועה של כ5 כלי רכב לפחות הוא אסור.

מה לעזזאל נהיה פה?

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם אנשים קטנים שרוצים להיות גדולים. הרי ברור שהוא צפצץ רק כדי להסב את תשומת לבם לכך שהם חוסמים אותו, וברור מאוד שהם בסה"כ רצו להרגיש כמו אנשים חשובים ולאיים עליו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ללא כול קשר להתנהגות השוטרים הבוגרת, שימוש בצופר המכונית מנוגד לחוק ואסור לגמרי בכול מצב, למעט אם הוא יכול להציל חיי אדם או למנוע סכנת חיים ברורה ומיידית.

פורסם

משטרה שצריך להעיף לקיבינימט, מגייסת שוטרים שבשנייה שסיימו את ביה"ס לשוטרים מקבלים שגעון גדלות וחושבים שהם קיבלו רשיון לשים ז*ן על החוק ולצפצף ולאיים על האזרח הקטן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן

זהו עכשיו הוקל לך, הוצאת קיטור?

אחת לשבוע עולה פה שירשור " המשטרה קקה" אולי כדאי ליצור דביק, וכל מי שבא לו להצטרף לחבר'ה החובטים ישתף את כולם בהגיגיו הנאורים.

אינני טוענת שבמשטרה הכל זהב, אבל יש דבר ""אחד או שניים"" שהמשטרה כן עושה "לא רע".

התנהגות לא ראוייה נמצאת בכל מקום בו יש כח ושררה, גם בבתי ספר גם במקומות עבודה, גם במועדונים גם בפורומים, יחד עם זאת יש גם את המאזנים מהצד השני.

ויש גם את הצד השני "האזרח הקטן" האומלל התמים תמיד - אנחנו, שלא תמיד פועלים בצורה ראויה, לנו זה נראה זניח (מה כבר עשיתי????!!!) ושראוי להיות נסלח בו בזמן ששומר החוק לא רואה זאת כך.

יש לך עניין מהותי ממקור ראשון כפי שפותח השירשור הציג? אחלה בחלה, אבל פרשנויות למיניהן, ומעשיות שעוברות ברשת - פשוט מיותרות.

או אולי כל מי שחושב שהוא יודע יותר טוב שיתגייס למשטרה ובא לציון "גועל"

בקיצור עידן אז מה יש לך לחדש לנו בעניין? מה כבר לא נאמר כאן ושדורש עידכון כל פעם מחדש (אחת לשבוע)?

המשטרה חרא

שילכו לקיבינימאט

עבד כי ימלוך

מכוערים, שמנים ובולסים

מושחתים

אנאלפביתים

מסריחים מזיעה ושומן כבשים

יאללה שבאב! הנה! שכל אחד יוסיף משהו משלו ואולי נגמור אחת ולתמיד עם העליהום הזה

אירית

פורסם
אני תמיד צופר לניידות משטרה לזוז לימני. באמת.

אביחי

:mm_yeah: כנ"ל.

על פקחים אני בכלל לא חס, מעיר להם כשהם בעצמם חונים במקומות אסורים תוך כדי מתן דוח.

ROOONEEYY

פורסם

יאללה שבאב! הנה! שכל אחד יוסיף משהו משלו ואולי נגמור אחת ולתמיד עם העליהום הזה

אירית

הי,

כנראה שה"עליהום" הזה לא יסתיים כי כל יום יש דוגמא נוספת ל"תפקוד המקצועי" של הגוף חסר הזיקפה שמכנה עצמו- משטרת ישראל. עצרתי לעזור לנהג שסטה לתעלה, עכבו אותי שעתיים במקום בחשד למרוצים ולמה? כי לטענתם יש שעון טורבו ברכב שהתקנתי...

בקיצור, זה לא יגמר עד שתספר, כמה בדיחות יש על משטרה את יודעת?

בדיוק 3 - כי כל השאר נכון!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קיבלתי אתמול סרטון מדהים במייל על שוטרת שעצרה את התנועה ביום שישי באיילון, תוך כדי שהיא צועקת בכריזה לכל הרכבים"אף אחד לא עובר אותי" ,

וככה נוסעים אחריה מספר ק"מ, ממש כאילו היא מכ"ית בטירונות, מדהים.

אם מישהו יכול לעזור לי להעלות את זה לפה- בכיף!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
קיבלתי אתמול סרטון מדהים במייל על שוטרת שעצרה את התנועה ביום שישי באיילון, תוך כדי שהיא צועקת בכריזה לכל הרכבים"אף אחד לא עובר אותי" ,

וככה נוסעים אחריה מספר ק"מ, ממש כאילו היא מכ"ית בטירונות, מדהים.

אם מישהו יכול לעזור לי להעלות את זה לפה- בכיף!

את זה אני חייב לראות. 8)

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אין לי מושג אם זה ביוטיוב אבל לא מצאתי את זה, שלחו לי את זה במייל, לאן אני יכול להעלות סרטון כדי שתראו אותו?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

סתם בולשיט.אם שוטר חוסם לך את התנועה ובמיוחד בצורה שאתה תיארת אתה צריך ליידע אותו על כך ולגרום לו לפנות את הדרך.

רוב האנשים שלא שווים כלום ועובדים בעבודות מחורבנות מנסים לצאת חשובים כשיוצא להם.צריך להעמיד אותם במקום.

פורסם

גם לי זה קרה פעם, ניידת של מתנ"א גנבה לי זכות קדימה בגלל שהשוטר שנהג היה עסוק באכילה ולא שם לב שהוא צריך לתת לי זכות קדימה.

צפרתי לו כדי להעיר אותו מהסעודה שניהל מאחורי ההגה כך שלא יכנס בי בגלל שכבר הייתי ממש מטרים ספורים ממנו כשהוא יצא בלי לשים לב אלי - והוא התחיל ליסוע אחרי בערך כ 3 דקות עד שהוא התחיל להבהב.

עצרתי בצד וקיבלתי נזיפה על כך שאסור לצפור בשטח עירוני סתם, ובפרט אסור לצפור לניידות.

כמו כן אני נהג חדש, ובגלל זה הוא יכול "למצוא על מה להוריד אותי מהכביש" אם הוא רוצה.

כל ההסברים על למה צפרתי לא עזרו, כשהזכרתי לו שהוא אכל ובגלל זה לא שם לב אלי הוא התעצבן עוד יותר והעביר לי נאום נחמד מאוד על למה אסור להתעסק עם שוטרים.

בקיצור, אם יש לכם בעייה כלשהי, פנו למשטרה - הגוף הכי אחראי במדינה שדואג לאזרחיה ושם אותם בראש ובראשונה.

טוב שיש על מי לסמוך :-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...